Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
mocz oddany wedle instrukcji i zaniesiony do lab w ciągu 30 minpo 16 wyniki, zobaczymy czy coś się zmieni.
Ps. wczoraj czytając Was chyba poczułam pierwsze ruchy. Kilka razy wyczułam takie lekkie mrowienie. A przed snem znowu mrowienie a potem takie bąbelki jak mówiłyście. Szoook, bardzo szybko wyczułam. Fajne uczucie, choć bym bardzo chciała już wyraźniej czuć maluszkaAztoria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe znam to, ja pierwsze usg miałam 5+5 i był wtedy tylko pęcherzyk, mialam przyjść za tydzień ale mnie ogarnęła taka panika o puste jajo, że 6+2 byłam już u innego lekarza
mężowi się nie przyznałam bo by uznał, że oszalałam.
Chciałam się umówić jeszcze do innej kliniki na polowkowe, żeby sprawdzić w 2 miejscach i nie ma już terminówwpisali mnie na listę rezerwowa jak się cos zwolni ale ni cóż. Najwyżej pójdę tylko raz
Miewacie napay głodu? Takie, że MUSICIE cos zjeść już teraz natychmiast? -
Mój mnie zna juz pod tym wzgledem
Tu w Niemczech mamy tylko 3 USG na cala ciaze ( ale juz dwa w PL za mna
) i teraz bede miala za tydzien tutaj polowkowe. I mówię do męża, że jak bedziemy na koniec sierpnia w PL to nie bede potrzebowala juz USG. To skwitowal to tylko "yhmy jasne "
-
A85K sok to nadal surowy owoc, moja lekarka odradza mi picie sokow dopuki mam dolegliwosci. Raczej kompot bo to gotowane.
Amus mam tabletki przeciwwmiotne, one blokuja odruch wymiotny ale na mdlosci nie pomagaja. Nie chce ich naduzywac bo to sa leki nie typowo dla ciezarnych.
Nataliamonika probowalam imbir, ale niestety mi nie pomagal a poza tym za ostry dla mnie i zaczal mnie podrazniac.Synuś
-
nick nieaktualnyJa się cieszę,że mam usg na każdej wizycie, nawet jeśli jest to tylko szybki podgląd. ach...jak ja bym chciała,żeby się udało na połówkowym podejrzeć buźkę małego
Mala- ja raz miałam tylko napad wilczego głodu, któregoś razu w nocy obudziłam się na siku i poczułam mega głód, ale nie zjadłam nic, a do rana mi przeszło. Tak to mało jem. U mnie w rodzinie nie mogą się nadziwić, bo wszystkie kobiety jadły na potęgę w ciąży i chcieliby mnie wszyscy dokarmiać. A ja nie mogę tyle w siebie wcisnąć. Od razu mi się żołądek przepełnia. -
MalaHD wrote:Hehe znam to, ja pierwsze usg miałam 5+5 i był wtedy tylko pęcherzyk, mialam przyjść za tydzień ale mnie ogarnęła taka panika o puste jajo, że 6+2 byłam już u innego lekarza
mężowi się nie przyznałam bo by uznał, że oszalałam.
Chciałam się umówić jeszcze do innej kliniki na polowkowe, żeby sprawdzić w 2 miejscach i nie ma już terminówwpisali mnie na listę rezerwowa jak się cos zwolni ale ni cóż. Najwyżej pójdę tylko raz
Miewacie napay głodu? Takie, że MUSICIE cos zjeść już teraz natychmiast?
Miałam takie napady głody w I trymestrze a ze miałam je często to przytyłam w I trymestrze 6-7kghttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Ja się dziś ważyłam i mam aż 100 gram więcej niż przed ciąża a żrę. Moze nie jakoś mega dużo ale co 3 godz MUSZĘ coś zjeść. To jest irytujące bo nie mogę poczekać np godzinki aż wrócę do domu tylko muszę natychmiast. Przeważnie mam w torebce jakiegoś banana na takie akcje.
-
Cud! Dostałam się do okulisty! Wszystko ok. Mogę rodzić sn.
Okulista był tak miły że wyjaśnił mi po co poloznicy dają te skierowania. Głównie żeby se dupe kryc. Mój gin mi nawet nie powiedział po co tam idę.Amus87, Zołzimagic, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała nie znam poczucia głodu bo jem co 2 h
mało ale jak widac baaaardzo czesto
kamcia daj znac jak wyniki
Aztoria masakra ze tak długo Cię to trzymajuz powinno przeciez odpuścić
ja mam teraz wizyte 17.07 u gina tego drugiego "mojego" prywatnie
i 27.07 u mojego właściwego gina
m i tak kreci nosem ze chodze do dwóch hehehehe -
MalaHD - o tak, czasem po 2h od jedzenia wydaje mi sie, że nie jestem głodna, ale za pół h nagle czuje takie ssanie, że już natychmiast musze
cokolwiek, jak zjem śniadanie normalnie to średnio co 3h musze jakąś kanapeczke, jakiś owoc, no cokolwiek w siebie wcisnąć bo żołądek boli
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
ja tez jem czesto, tak co okolo 3 godziny.Rano o 7 sniadanie, z reguly owsianka, potem 10/11 drugie sniadanie, tu juz porzadne
16 obiad, potem jakies owoce czy slodycze i wieczorem kolacyjka
Jak nie jem dlugo to mi niedobrze. Dlatego trzeba jesc czesto, to chyba nawet zdrowiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 10:45
-
Ja to muszę tylko rano zjeść. Jeśli nie zjem odrazu po wstaniu to mnie ssie i mdli. Potem mogę długo nie jeść. Moimi przekaskami są owoce. Kolacja owoce. Obiad warzywa (najlepiej fasolka szparagowa). Śniadanie bułeczka z podwójną porcja zoltego sera