Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MyE wrote:Ooo impreza w psychiatryku nam się powieksza
MyE, Wachciowa, Lady Savage, Justya85, Ingwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemilydread wrote:Mój gin mnie pogoni chyba, bo zarezerwowałam do niego wizyty 11.04 ,14.04, 25.04 i 02.05 i zamierzam się do tego przyznać 11.04
Haha i kij, wszystkie wylądujemy na jednym łóżku w tym nieszczęsny m szpitalu
Impreza stuleciaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 09:32
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Mamuśki. Dzisiaj doszły u mnie zawroty głowy. W momencie zrobiło mi się słabo. Wróciłam już z laboratorium. Młoda dziewczyna wysoko w ciąży nie wytrzymała obciążenia glukozą. Trochę mnie to przeraża. Krew mogę oddawać non stop ale wypić to paskudztwo. Bleee
-
Wachciowa wrote:Dzień dobry Mamuśki. Dzisiaj doszły u mnie zawroty głowy. W momencie zrobiło mi się słabo. Wróciłam już z laboratorium. Młoda dziewczyna wysoko w ciąży nie wytrzymała obciążenia glukozą. Trochę mnie to przeraża. Krew mogę oddawać non stop ale wypić to paskudztwo. Bleee
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Dzień dobry Mamuśki. Dzisiaj doszły u mnie zawroty głowy. W momencie zrobiło mi się słabo. Wróciłam już z laboratorium. Młoda dziewczyna wysoko w ciąży nie wytrzymała obciążenia glukozą. Trochę mnie to przeraża. Krew mogę oddawać non stop ale wypić to paskudztwo. Bleee
Błagam nie przypominaj mi o tym! Wole rodzić niż znów przechodzić przez to okropieństwo! Na samą myśl mam ochotę wyznać miłość mojej porcelanieWachciowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemilydread wrote:Co to znaczy nie wytrzymała? To jest takie paskudne w smaku? :p
Paskude? Nie. To jest tak wstrętne, że jak juz przez to przejdziesz to później na samą myśl wywróci ci żołądek ma druga stronę.emilydread, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaciekawilyscie mnie, nie mogę się doczekać serio lubię dziwne doznania smakowe. Będąc na wakacjach spróbowałam razem z mężem stuletniego jaja i nie było najgorsze, więc może i to okaże się my top favourite haha
MyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny