Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemilydread wrote:Zaciekawilyscie mnie, nie mogę się doczekać serio lubię dziwne doznania smakowe. Będąc na wakacjach spróbowałam razem z mężem stuletniego jaja i nie było najgorsze, więc może i to okaże się my top favourite haha
-
Aż tak zmotywowana nie jestem, poczekam grzecznie na badanie i od razu wszystko Wam opowiem
Dziewczyny, a jak u Was z sikaniem? Ja latam jak szalona, od rana byłam już 5 razy, co się dobrze położę to muszę wstawać znówWachciowa, MyE lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Mi bardzo smkowała glukoza i chciałam jeszcze xD
ależ mi się kręci w głowie, zupełnie inna jest ta ciąża
Zazdroszczę z tą glukoza ja będę ją pić nad muszla, jeszcze sobie świeczkę zapalę żeby romantycznie byłoemilydread, Wachciowa, SusannaDean, Justya85 lubią tę wiadomość
-
emilydread wrote:Zaciekawilyscie mnie, nie mogę się doczekać serio lubię dziwne doznania smakowe. Będąc na wakacjach spróbowałam razem z mężem stuletniego jaja i nie było najgorsze, więc może i to okaże się my top favourite haha
Za takie jajo to ja podziękuje. Na samą myśl cofa mi się śniadanie.MyE, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale naprawdę było dobre, śmierdziało tylko jak zbuk, ale w smaku naprawdę polecam -Magda Gessler kurde jak się tu dodaję zdjęcie? Pokazalabym Wam jak super wyglądało - białko było czarne
Wachciowa, Nola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:po co kupować glukozę, zrób se sama to tak jakbyś do pół szklanki wody dała 7 dużych łyżek cukru i wymierzała
MyE, Wachciowa, SusannaDean, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Ja dzis 5+0
Wczoraj mialam takie twarde piersi wieczorem ze musialam trzymac idac,teraz sie obudzilam z zatkanym nosem zaraz wstaje z lozeczka
Moje cyce już są jak donice A to dopiero początek. Niedługo będę wozić na taczceLady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale macie temat o paskudnej glukozie! Wymiotowalam za kazdym razem i ciągle powtorka... za 3 razem lekarz odpuścił...
W drugiej ciąży za drugim razem przeszlo bez wymiotow. Ale ja w obu ciazach dziennie wymiotowalam...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny