Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma co sie sugerować czyimś zdaniem. Ważne byście wy nie stresowały się i czuły w ciąży komfortowo. Wiadomo, że seks byłby czymś strasznym gdyście na każdym kroku zamartwiały się czy z fasolka na pewno ok.
Dlatego róbcie to co uważacie za słuszne i co podpowiada wam serducho.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Już po wizycie. Doktorek powiedział, że nie będziemy nic grzebać. Jestem na zwolnieniu do 21.04, wtedy następna wizyta i USG. Mam leki i skierowania do hematologa i immunologa, w przyszłym tygodniu pójdę zrobić badania dla tych dwóch lekarzy. Mam zakaz seksu, stresu gorących kąpieli, żadnego dźwignia, w razie plamień od razu na IP.
-
nick nieaktualnyMamaokruszka wrote:Już po wizycie. Doktorek powiedział, że nie będziemy nic grzebać. Jestem na zwolnieniu do 21.04, wtedy następna wizyta i USG. Mam leki i skierowania do hematologa i immunologa, w przyszłym tygodniu pójdę zrobić badania dla tych dwóch lekarzy. Mam zakaz seksu, stresu gorących kąpieli, żadnego dźwignia, w razie plamień od razu na IP.
-
nesairah wrote:a teraz siedzę w pracy i normalnie co pół godziny biegam do toalety na siku, aż mi głupio, mam wrażenie, że zaraz ktoś się domyśli
MyE lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Yoselyn82 wrote:No ja póki co nie mam seksu. Wolę nie ryzykować. A nawet mnie na tą chwilę nie ciągnie mnie aż tak
Ja też wolę nie ryzykować ....I jakoś też mnie nie ciągnie. Ale mój M lubi ... no I chodzi taki ..., że bez kija nie podchodźLaura
-
nick nieaktualny
-
Mamaokruszka wrote:Już po wizycie. Doktorek powiedział, że nie będziemy nic grzebać. Jestem na zwolnieniu do 21.04, wtedy następna wizyta i USG. Mam leki i skierowania do hematologa i immunologa, w przyszłym tygodniu pójdę zrobić badania dla tych dwóch lekarzy. Mam zakaz seksu, stresu gorących kąpieli, żadnego dźwignia, w razie plamień od razu na IP.
No to trzymaj się zaleceń lekarza.
PowodzeniaLaura
-
A85K wrote:Ja też wolę nie ryzykować ....I jakoś też mnie nie ciągnie. Ale mój M lubi ... no I chodzi taki ..., że bez kija nie podchodź
Powiedz mu żeby zrobił sobie sam albo ty mu zrób hihi mój też ma ochotę ale wie że ma obecnie celibat hihiMyE, A85K lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
SusannaDean wrote:Ja bym chciała mieć codziennie wymioty żeby sie nie bać, że nie mam objawów, paranoja, nie?
Mam kilka koleżanek które w ogóle nie miały rzadnych objawów w ciąży a wszystko było dobrze.A85K, Nola lubią tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
SusannaDean wrote:Ja bym chciała mieć codziennie wymioty żeby sie nie bać, że nie mam objawów, paranoja, nie?
Ja też ...normalne szaleństwo jakieś.
Ale Ciebie cycki przynajmniej bolą I się powiększyły ....a u mnie w miarę normalnie.Nola lubi tę wiadomość
Laura
-
A85K wrote:Z moim M to ciężka sprawa za dumny jest , żeby sam
Powiedz mu albo tak albo nic nie będzie i niech czeka jeszcze kilka tyg.
A85K lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny