Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tizzi wrote:Obudziłam się o 4 i za nic nie mogę zasnąc przez mdlosci
Zaczynam dzisiaj 7 tydzień
Powodzenia na wizytach :*
_darkblueberry j narazić mam l4 do pierwszej wizyty u giną. Dostałam że względu na plamienie krwią. Było to jednorazowe ale teraz znowu męczą mnie te mdłości i wymioty także nie wiem czy wrócę do pracy w najbliższym czasie... Bo nie wyobrażam sobie w takim stanie pracować.
Słyszałam, że u was w UK ciężko jest z takimi zwolnieniami? I mało usg w ciąży? To prawda? -
nick nieaktualny
-
A85K wrote:Możliwe , że to objaw....kobiety w ciąży mają bardzo wyczulony zmysł powonienia.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Mamaokruszka wrote:Już po wizycie. Doktorek powiedział, że nie będziemy nic grzebać. Jestem na zwolnieniu do 21.04, wtedy następna wizyta i USG. Mam leki i skierowania do hematologa i immunologa, w przyszłym tygodniu pójdę zrobić badania dla tych dwóch lekarzy. Mam zakaz seksu, stresu gorących kąpieli, żadnego dźwignia, w razie plamień od razu na IP.
-
Właśnie skończyłam przytulać się do klopa. Jeszcze wczoraj jadłam rybne klopsiki w occie a dzisiaj po śledziu koszmar. Wcześniej to były jednorazowe wyskoki. Chyba zaczyna się na dobre. Groszki bądźcie litościwe dla swoich Mamusiek.
SusannaDean, A85K lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Jak narazie to tylko jestem trochę senna...nic mi się nie chce a posprzątać trzeba.
Mam to samo. Jak moim priorytetem było zawsze by w domu było czysto i schludnie tak teraz nic mi nie przeszkadza byleby nie ruszać dupy..
No masakra...Lady Savage, A85K lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam 32...a w domu 38letnie stare jaja
jutro wizyta a mnie jakby opuściły objawy, których i tak za bardzo nie było...ahhhh chyba do jutra osiwieję...
Za tydzień święta a ja w zasadzie nic nie zrobiłam...poleguję na kanapie i co chwilę podsypiam oczywiście póki dzieciaki z przedszkola nie wrócą bo jest wtedy roboty na 4 ręce co najmniej
Miłego dnia trzymam kciuki za wizytująceMyE, Nola lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014