Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Dziewczyny czy bóle wiązadeł się już mogą pojawiać?
SusannaDean lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:tak, oczywiście
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
Dziś nie mój dzień... od rana mdłości, zawroty głowy bleee
A wiecie co mój gin mi wczoraj zalecił? Nie jeść ostrych potraw i tych powodujących wzdęcia, żeby nie spowodować mechanicznego skurczu. Do tego zakaz gorących kąpieli i współżycia do około 8tyg, jak już wszystko będzie dobrze zagnieżdżone. -
nick nieaktualnynesairah wrote:Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
A wiecie co mój gin mi wczoraj zalecił? Nie jeść ostrych potraw i tych powodujących wzdęcia, żeby nie spowodować mechanicznego skurczu. Do tego zakaz gorących kąpieli i współżycia do około 8tyg, jak już wszystko będzie dobrze zagnieżdżone.
Ja dzisiaj prócz krwi z nosa nie mam żadnych objawów, piersi większe ale nie bolą -
nick nieaktualnynesairah wrote:Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
A wiecie co mój gin mi wczoraj zalecił? Nie jeść ostrych potraw i tych powodujących wzdęcia, żeby nie spowodować mechanicznego skurczu. Do tego zakaz gorących kąpieli i współżycia do około 8tyg, jak już wszystko będzie dobrze zagnieżdżone.
Widzę, że co lekarz to opinia Mój od zawsze mówił mi że jak jest wszystko ok to seks od początku do końca jak najbardziej na tak. Dopiero pod koniec uważać i nie robić np lewatywy (podczas zaparć), bo spotkamy się szybciej na porodówceA85K lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Widzę, że co lekarz to opinia Mój od zawsze mówił mi że jak jest wszystko ok to seks od początku do końca jak najbardziej na tak. Dopiero pod koniec uważać i nie robić np lewatywy (podczas zaparć), bo spotkamy się szybciej na porodówce
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:No ciekawe co mój powie o ile powie coś, na razie się wstrzymam ten tydzień jeszcze
Ja teraz mam dwie inne Panie doktor więc też zapytam jak one na to patrzą Ale mam nadzieję, że dadzą nam zielone światło, co by męża nie zaniedbywać, bo biedny mi uschnie -
nick nieaktualnyMyE wrote:Ja teraz mam dwie inne Panie doktor więc też zapytam jak one na to patrzą Ale mam nadzieję, że dadzą nam zielone światło, co by męża nie zaniedbywać, bo biedny mi uschnie
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Hehe ja się dopiero zapiszę do lekarza z pzu po wizycie u mojego żeby badania przepisał żebym nie płaciła..
Ja niestety muszę prywatnie iść, bo u mnie w mieście lekarze na NFZ odpierdzielaja taką kaszane, że całą ciążę bym w stresie chodziła.
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Ja niestety muszę prywatnie iść, bo u mnie w mieście lekarze na NFZ odpierdzielaja taką kaszane, że całą ciążę bym w stresie chodziła.
Eh dziś się martwię nie czuję się jak w ciąży i się stresuję -
MyE wrote:Ja teraz mam dwie inne Panie doktor więc też zapytam jak one na to patrzą Ale mam nadzieję, że dadzą nam zielone światło, co by męża nie zaniedbywać, bo biedny mi uschnie
Mój też lubi ten sport Ale narazie bez seksu ze względu na infekcje. W poniedziałek zobaczymy co powie pani ginLaura
-
nick nieaktualny
-
No ja póki co nie mam seksu. Wolę nie ryzykować. A nawet mnie na tą chwilę nie ciągnie mnie aż tak
Lady Savage, A85K lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️