Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja z racji że ważę 120 kg brzusia nie będę mieć, z zuzą też nie miałam ale nie mogę się doczekać ruchów :0) to jest najwspanialsze uczucie na świecie zaraz po seksie
Justya85, Wachciowa, A85K lubią tę wiadomość
-
Ja jakk zwykle poszlam spac z dzieckiem po 21, moge spac I spac:) pisallyscie ostatnio o snach erotycznych I mniee dzisiaj w nocy zaszczycil hehe no masakra dawno nie mialam takiego erotyka:) mnie muli juz a najgorsze ze nic nie moge zjesc bo biore taabletke na tarczyce I musze odczekac pol godziny:( powodzenia na wizytach dziewczynki, czekamy na cudowne wiesci:)
Wachciowa lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Oj tak pierwsze ruchy to cos niesamowitego! Nie da sie tego opisac, najpierw takie smyranie:) ja pamietam dokladnie jak siedzialam w pracy I poczulam pierwszy raz. To jest prawdziwy cud:)
magdzia26, Wachciowa lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualnyU mnie najpier było cycki widać w pierwszej ciąży i wyglądałam przekomicznie kuźwa... 160 cm, 50 kg wagi a cycki miseczka (mniej/wiecej) d-e. Dopiero później brzucho sie pokazał a jak się już pokazał to rósł w oczach.
O tak! Ja też czekam na ruchy maleństwa, chyba bardziej niż na wizytę. namacalny dowód, że z groszkiem wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 07:47
-
Witam się i ja Pierwszy raz na forum tak w ogóle! Na tę cudowną wiadomość czekałam od listopada 2014 i wygląda na to, ze z Wami będę dzielić czas aż do grudnia
Kalendarz wyznacza mi termin na 11.12.
Betę robiłam w 30dc 04-04 i wyszła 99,3mIU/ml progesteron 27,93ng/ml, 48h później 256,50 a progesteron 30,75 chyba nie jest źle, nie?
Na pierwszą wizytę do gina idę 14-04.
Życzę Wam bezproblemowej ciąży i mam nadzieję, że ten czas oczekiwania będzie bardzo przyjemnyJustya85, Wachciowa, magdzia26, emilydread, Lady Savage, Nola, migiem, Tizzi lubią tę wiadomość
27.04.17 - jest
01.06.17 - 6,5cm, NT=1,14
12.07.17 - 236g szczęścia - będziemy mieć córeczkę!
-
Justya85 wrote:Oj tak pierwsze ruchy to cos niesamowitego! Nie da sie tego opisac, najpierw takie smyranie:) ja pamietam dokladnie jak siedzialam w pracy I poczulam pierwszy raz. To jest prawdziwy cud:)
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Jula911 wrote:Dzisiaj mam wizyte o 17:20, boje sie myslicie ze bedzie juz zlserduszko przy becie okolo 20 tys?
-
Jula911 trzymam kciuki za wizyte, na pewno będzie wszystko dobrze.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Słońce u mnie to wina wady wątroby a jak wiadomo wątroba nie lubi wysiłku, zwłaszcza że musi teraz zwiększyć wysiłki by organizm utrzymał ciążę. Dlatego z góry mam zalecane leżenie i nie przemęczenie organizmu co jest dość trudne przy trzylatce w domu Narazie ratuje sie no spa jak przy pierwszej ciąży
Co do wizyty, oczywiście że damy rade! O ile prędzej nie oszalejemy Ale co tam, najwyżej zrobimy imprezę na izbie przyjęć w psychiatryku
Mamy chociaż pewność, że pójdziemy i bach od razu serduszko usłyszymy. Innej opcji nie ma i koniec
MyE lubi tę wiadomość
-
Witam nową mamusię
Jejku chciałabym zobaczyć tą moją śnieżynkę grudniową, tak bardzo mnie ciekawi czy już jest człowieczek i czy będzie lambade tańczył jak Zuzia xD osiwieje do tego 19.04. Widzię Mya że masz tego samego dnia wizytę tylko masz o 20 min szybciej jak ja xD.
A filmiki z ciąży też mam i too całe mnóstwo
No nic czekamy i haftujemy jakby któraś chciała zobaczyć co hefcę to zapraszam http://ladyveroniquesavage.blogspot.com/MyE, Tizzi, Ingwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady,to co robisz jest piękne! Ja na haftowanie nie mam cierpliwości, ale za to szyję na maszynie, kocyki minky, zabawki etc. Więc ja Was mogę obszywac, a Lady będzie haftować
Lady Savage lubi tę wiadomość