Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka123 wrote:To teraz 4 w drodze? Super! A powiedz czy ciężko było z tak mała różnica wieku?
Trochę tak bo jesteśmy tylko ja , mąż I dzieci. Tak zabardzo nie mamy pomocy..bo moi rodzice I brat w PL a mama mojego M też w PL ...siedzę z dziećmi w domu a mąż pracuje.
Ale jest dobrze bo jest mała różnica wieku I dziewczyny się ze sobą bawią I dogadują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 22:38
Laura
-
Mus wrote:a jak tam samopoczucie dziewczyn przed pierwszą wizytą? Ja się trochę stresuję, mam nadzieję zobaczyć ładny pęcherzyk i może jeszcze zarodek.
Ja należę do osób w gorącej wodzie kąpanych Wiem, że moje cykle nie były regularne co 28 dni, wahały się od 28 do 37 dni. Różnie było przez ostatni rok. Wizytę mam w poniedziałek. Zastanawiam się czy zobaczę już serduszko. Od @ to będzie już 6tyg+3dni. Tak bardzo bym chciała
Jutro muszę zrobić tsh prolaktynę bHcg i zastanawiam się czy jeszcze coś. Jak sądzicie? Jest sens robić progesteron i FT3 FT4 albo cały panel tarczycowy od razu? -
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Ja należę do osób w gorącej wodzie kąpanych Wiem, że moje cykle nie były regularne co 28 dni, wahały się od 28 do 37 dni. Różnie było przez ostatni rok. Wizytę mam w poniedziałek. Zastanawiam się czy zobaczę już serduszko. Od @ to będzie już 6tyg+3dni. Tak bardzo bym chciała
Jutro muszę zrobić tsh prolaktynę bHcg i zastanawiam się czy jeszcze coś. Jak sądzicie? Jest sens robić progesteron i FT3 FT4 albo cały panel tarczycowy od razu?Wachciowa lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:skonczone 6tygodni + 3 dni tak? Bo nigdy tego nie rozumiem
SusannaDean, Nola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wachciowa wrote:Ja należę do osób w gorącej wodzie kąpanych Wiem, że moje cykle nie były regularne co 28 dni, wahały się od 28 do 37 dni. Różnie było przez ostatni rok. Wizytę mam w poniedziałek. Zastanawiam się czy zobaczę już serduszko. Od @ to będzie już 6tyg+3dni. Tak bardzo bym chciała
Jutro muszę zrobić tsh prolaktynę bHcg i zastanawiam się czy jeszcze coś. Jak sądzicie? Jest sens robić progesteron i FT3 FT4 albo cały panel tarczycowy od razu?
Ja tak samo jestem niecierpliwa I najchętniej chciałabym na już.
Ja też idę w poniedziałek będe wtedy w
6 tyg.0 dni . Mam nadzieję, że zobaczę naszego groszka z bijącym serduszkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 23:22
Wachciowa lubi tę wiadomość
Laura
-
A ja wam powiem ze marze o tym zeby miec juz wystajacy brzusio - taki naoczny codzienny dowod...
Ale wizyte mam w pon to bedzie 5t6d i jestem ciekawa co tam bedzie widacWachciowa, Nola, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Ja jestem ciekawa jak to będzie ale cieszę się bardzo juz nie mogę się doczekać pierwszych ruchów mojego robaczka dom obok mieszka siostra która na dniach będzie rodziła więc moja dzidzia będzie miała kuzynke "za plotem" do zabawy
A85K lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:A ja wam powiem ze marze o tym zeby miec juz wystajacy brzusio - taki naoczny codzienny dowod...
Ale wizyte mam w pon to bedzie 5t6d i jestem ciekawa co tam bedzie widacLady Savage lubi tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Ja należę do osób w gorącej wodzie kąpanych Wiem, że moje cykle nie były regularne co 28 dni, wahały się od 28 do 37 dni. Różnie było przez ostatni rok. Wizytę mam w poniedziałek. Zastanawiam się czy zobaczę już serduszko. Od @ to będzie już 6tyg+3dni. Tak bardzo bym chciała
Jutro muszę zrobić tsh prolaktynę bHcg i zastanawiam się czy jeszcze coś. Jak sądzicie? Jest sens robić progesteron i FT3 FT4 albo cały panel tarczycowy od razu?
na pewno zobaczysz serduszko juz ja badalam za kazdym razem progesteron jak robilam bete jesli chodzi o ths to tez zbadalam jakie mam.. a bete idziesz sprawdzic czy ladnie rosnie?Wachciowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️