Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:Czy mozna pic bawarke?
teoretycznie można, ale w praktyce czarna herbata bardzo wypłukuje z organizmu minerały. Ja bym radziła bawarke zacząć pić tak w 8 miesiącu, wtedy bawarka pobudza laktacje.
Ale to moja rada, w rzeczywistości wszystko jest dla ludzi, jak będziesz pić 1-2 to nic się nie powinno stać, gorzej jak z 9 herbat dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 20:45
-
Paulka123 wrote:Ja póki co to mam objawy przeziębienia boli mnie gardło, kicham i głową mi pęka. Ale ciazowych objawów to tylko brak okresu
a szybko ci wrócił okres po porodzie? i mówisz robiłaś test i wyszedł pozytywny. a karmisz piersią? -
Tizzi wrote:Paulka123 witamy. Jesteś już umówiona do lekarza?
PS teraz doczytałam że we wtorek
Dziewczyny mnie już od tych wymiotow tak pali na żołądku i cały przelyk. Co mogę zrobić żeby to jakoś złagodzić?
imbir, kochana, imbir pomaga. -
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:teoretycznie można, ale w praktyce czarna herbata bardzo wypłukuje z organizmu minerały. Ja bym radziła bawarke zacząć pić tak w 8 miesiącu, wtedy bawarka pobudza laktacje.
Ale to moja rada, w rzeczywistości wszystko jest dla ludzi, jak będziesz pić 1-2 to nic się nie powinno stać, gorzej jak z 9 herbat dziennie
he he... nie no 9 to nie ale jedna chociaz, ja w ogole nie pijam mocnej herbaty, z jednej saszetki robie 2-3Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lady Savage wrote:a szybko ci wrócił okres po porodzie? i mówisz robiłaś test i wyszedł pozytywny. a karmisz piersią?Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Yoselyn82 wrote:he he... nie no 9 to nie ale jedna chociaz, ja w ogole nie pijam mocnej herbaty, z jednej saszetki robie 2-3
tylko jak się pojawią u Ciebie zaparcia to znak że masz za dużo toksyny z herbaty czarnej i wtedy odłóż -
Paulka123 wrote:Nie karmilam piersią, miałam z tym duże problemy, okres dostalam dwa mies po porodzie. Zrobilam dwa testy i oba pozytywne. Okres mi się spóźnia 5 dni
Ja też miałam problem z karmieniem I też dwa miesiące po porodzie dostałam okres.Laura
-
Paulka123 wrote:Wychodzi 8 grudnia. We wtorek mam wizytę u gina ale na NFZ wiec zobaczymy czy kobitka będzie ogarnięta to może u niej zostanę. Póki co zrobilam dzisiaj TSH, oczywiście podwyższone 4,2. Bety nawet nie zrobilam bo i tak jedna nic nie powie. Zobaczymy co tam słychać we wtorek.[/QUOTE
Ja mam termin na 4.12
A który to już tydzień ?
U mnie też jest mała różnica wieku między dziećmi najstarsza ma 3 lata I 3 miesiące , średnia 2 lata I 3 miesiące a najmłodsza 5.04 skończyła roczekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 21:25
Laura
-
A spróbuj najwyżej pocałuj porcealnę a może pomoże
Ja też miałam problem,tzn Zuza nie chciała cyca, byliśmy w poradni laktacyjnej bo bardzo chciałam karmić piersią, mleko jest, zuza się dobrze przyssała, ale .. ale co z tego, denerwowała się przy cycku, nie chciała ciągnąć, mimo że wiedziała jak. Charakterną mam córkę, no i miałam 2 miechy i tydzień jak zdecydowałam że jej męczyć nie będę, nic na siłę. -
To ja z tych, co maratony z karmienia robie... jak z pierwszym chyba ksiazke o pozycjach do karmienia piersia moglabym napisac - bo mial szyjke odpazona i w niektórych pozycjach po prostu sie nie dało nakarmic... ale wytrwalismy. Marzylam o tandemie, ale sie odstawil. Zobaczymy jak teraz bedzie, czy dotrwa do porodu, czy drugi stwierdzi jak brat, ze mleczko jest 'bleee'.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
A85K wrote:Paulka123 wrote:Wychodzi 8 grudnia. We wtorek mam wizytę u gina ale na NFZ wiec zobaczymy czy kobitka będzie ogarnięta to może u niej zostanę. Póki co zrobilam dzisiaj TSH, oczywiście podwyższone 4,2. Bety nawet nie zrobilam bo i tak jedna nic nie powie. Zobaczymy co tam słychać we wtorek.[/QUOTE
Ja mam termin na 4.12
A który to już tydzień ?
U mnie też jest mała różnica wieku między dziećmi najstarsza ma 3 lata I 3 miesiące , średnia 2 lata I 3 miesiące a najmłodsza 5.04 skończyła roczekAlicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Tizzi wrote:Wiem, każdy imbir poleca na mdłości ale mnie już mdli na samą myśl o tym zapachu i smaku. Jest to dla mnie nieznośny i zbyt intensywny smak
Kochana ja piję rooibos. Bardzo dobra, pomaga mi na jakiś czas.Tizzi lubi tę wiadomość
-
Tizzi wrote:Wiem, każdy imbir poleca na mdłości ale mnie już mdli na samą myśl o tym zapachu i smaku. Jest to dla mnie nieznośny i zbyt intensywny smak
Edit: mamarin się nazywajaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 22:10
Tizzi lubi tę wiadomość
-
A85K wrote:Ja też objawów nie mam ...tylko senność I zmęczenie a tak poza tym wszystko dobrze25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho
-
a jak tam samopoczucie dziewczyn przed pierwszą wizytą? Ja się trochę stresuję, mam nadzieję zobaczyć ładny pęcherzyk i może jeszcze zarodek.25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho