Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jooozefka wrote:Nesairah...nie zamartwiaj się...myśl pozytywnie...maluszek dogoni...
Mnie z chińskiego wyszedł teraz chłopak...sprawdziłam też swoje dzieci i cała 3 się zgadza
Nie mogę doczekać się soboty...własnie w wieku 32 lat postanowiłam dokończyć studia bo wcześniej przerwałam ze względu na zagrożoną ciążę dziś powiedziałam promotorce, że jak ciąża będzie żywa to będę chciała się spiąć z obroną do września...różnice już zaliczyłam trzymajcie kciuki za mnie proszę
mocne kciukasyJooozefka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny na jaką betę mogę się nastawić?
Też z tego wszystkiego strzelilam testa na szczęście dwie grubasne krechy ech chociaż to dobre
Nesairah tak jak dziewczyny piszą najważniejsze że kropek jest w macicy dajmy mu szansę mniej więcej wiesz ile jesteś po owulacji?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
A ja zjadłam właśnie ryż z kurczakiem w sosie warzywami i słoik śledzi w sosie z cebulką teraz idę polezec bo od 6 rano na nogach.....rano też nie mam apetytu najlepiej tylko bym piła soki pomarańczowe
Dziwny ten stan ale uwielbiam go!A85K, Tizzi lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Angie 31 wrote:Dziewczyny na jaką betę mogę się nastawić?
Też z tego wszystkiego strzelilam testa na szczęście dwie grubasne krechy ech chociaż to dobre
Nesairah tak jak dziewczyny piszą najważniejsze że kropek jest w macicy dajmy mu szansę mniej więcej wiesz ile jesteś po owulacji?Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nesairah wrote:Jestem po wizycie. jest pecherzyk 3,7mm. Wedlug usg to dopiero 4tydz. Ostatnia ciaza tez byla mlodsza... bardzo sie boje, ze historia sie powtorzy dostalam luteine i kolejna wizyta za tydzien.
Nie martw się, napewno będzie wszystko dobrze. Ja kilka dni temu przeglądałam papiery (usg) z pierwszej ciąży i tam z pierwszego usg nie mam zdjęcia ale w 7tc byłam i w karcie mam wpisany 4 tydz więc spora różnica, wogóle beta mi wychodziła 2 tyg mniejsza a owulacje miałam koło 16dc. Fakt urodziła się wcześniej troszkę za mała ale wszystko jest ok:)
Tak na pocieszenie:)
A mnie naszło na pizze dzisiaj ahhh z sosem czosnkowym ja nie wiem jeszcze tydzień cały czekania:(niech ten czas szybciej leci...Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Ja też odliczam dni do poniedziałku.W prscy się nie moge kompletnie skupić. Wracam do domu to uruchamiaja sie jakieś dziwne myśli. Też mnie kusi żeby zrobić test ciążowy lub bete. No ale po chwili myślę że co może mi to dać. Ja w jeden dzień nie mam apetytu a w drugi ciągle bym jadła.
A85K lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jesli chodzi o plec to zawsze marzyla mi sie dziewczynka, ale chce zeby bylo chociaz jedno i zdrowe.. to dla mnie piorytet!
A85K, Nola, Tizzi lubią tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ja mam za tydzien 13 tego wizyte.. mam nadzieje ze to bedzie dla mnie szczesliwa liczba
Tizzi, migiem lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Ja sobie rozpaluje wlasnie dzisiaj caly nastepny tydzien, mycie okien firanki itp zeby jakos zlecialo do piatku, bede ostatnia chyba wiedziec co tam u malenstwa...Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Wachciowa wrote:A ja żeby nie myśleć piekę murzynka zapraszam dziewczyny
juz lecem daj adresMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️