Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:A ja jestem z 09.08.1990r. Do poczęcia doszło w połowie lutego. Sprawdzałam na 2. różnych stronach i raz wyszedł chłopczyk raz dziewczynka.. Obywatelki, pomożecie?
MyE, Tizzi, magdzia26, Wachciowa, A85K lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie wciagnelam pomidoroweczke a na drzemce popoludniowj przysnily mi się ciasteczka kruche takie domowe i co będę musiała teraz zrobić... ehhh to moje dziecię wymyśla jakby nie mogło sobie zachciec śledzi albo lodów...
Tizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
MyE wrote:No chyba że któraś machnie bliźniaki to dwie ręce zajęte jak nic
MyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ja wiem ze to dużo większe ryzyko ale ja bym się nie obrazila zawsze chciałam mieć 3 dzieciaczkow a mój mąż już na 3 ciąże się nie zgodzi
Mam to samo podejście. U mnie mąż też wiecej dzieci nie chce a tak by wyboru nie miał Ciężko by było, ale my rady byśmy nie dały?magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTizzi wrote:A to mój chce i dziewczynkę i chłopca i śmieje się, że jak będzie dziewczynka to będziemy tak długo próbować aż wyjdzie kolejny chłopak i na odwrót
Mój dziadek też tak mówił. Że bedzie robił dopóki nie będzie miał Jagódki Zrobił 6 chłopaków a Jagódki i tak się nie doczekałWachciowa, SusannaDean, Tizzi lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:No tak ale jak mam sprawdzić czy się syn zgadza z kalendarzem bo mowilyscie że te chińskie lata się inaczej liczy?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
majamia wrote:Sprawdzasz w miesiacu poczecia, wtedy tyle ile mialas lat (+2) w tym wypadku, przeliczajac na chinski rok.
Edit: wybacz za głupie pytania ale mózg mi ta ciąża wyjadlaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 16:57
-
Dziewczynki ja teraz bliźniaków na pewno nie będę miała. Beta wskazuje na jedno chociaż może los zrobi mi psikusa zawsze marzyły mi się zdrowe 4 dzieciaczki .
Lady Savage czekamyTizzi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie. jest pecherzyk 3,7mm. Wedlug usg to dopiero 4tydz. Ostatnia ciaza tez byla mlodsza... bardzo sie boje, ze historia sie powtorzy dostalam luteine i kolejna wizyta za tydzien.
Tizzi, Wachciowa, Nola lubią tę wiadomość
-
nesairah wrote:Jestem po wizycie. jest pecherzyk 3,7mm. Wedlug usg to dopiero 4tydz. Ostatnia ciaza tez byla mlodsza... bardzo sie boje, ze historia sie powtorzy dostalam luteine i kolejna wizyta za tydzien.
Nola lubi tę wiadomość
Lea