Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Na Mikołaja może chłopak będzie
A faktycznie! Ale by był fajny prezent
Nam młoda prezent zrobiła i wyszła wcześniej. W dzień naszej rocznicy.
Tym razem może też fasol wyjdzie wcześniej i trafi w urodziny tatusiaA85K lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Dwa razy mi powtarzać nie musisz Rezerwuję chłopca!
Żal mi tylko cholera tych wszystkich sukienek po młodej
a mogłby mi ktoś srawdzić ten chinski kalendarz, bo ja nie umiem go czytać
zuzia urodziła się 2015 roku w sierpniu lat miałam 29, no i co mi teraz wyjdzie z tego chinskiego dziękuje ślicznie, aha teraz mam 31 lat wg rocznika (z grudnia jestem więc jescze 30 ;P)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 15:30
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:też rezerwuje chłopaka
a mogłby mi ktoś srawdzić ten chinski kalendarz, bo ja nie umiem go czytać
zuzia urodziła się 2015 roku w sierpniu lat miałam 29, no i co mi teraz wyjdzie z tego chinskiego dziękuje ślicznie, aha teraz mam 31 lat wg rocznika (z grudnia jestem więc jescze 30 ;P)
Musisz podać przybliżoną datę zapłodnienia -
nick nieaktualny
-
Ale sobie zrobiłam obiad znowu w cukrzcę wpadnę jak będę tak "żreć" : sałatka kurczak na pikantno, makaron, majonez, ananas, kukurycza, mieszkanka do keksa i brzoskwinie lol umieram ze szczęścia
Wachciowa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:haha ja nie wmiotowałam i urodziłam córkę
A85K wrote:Sprawdzałam w kalendarzu chińskim I się nie myli co do dziewczynek a teraz.wychodzi mi chłopiec
Ciekawe czy będzie to chłopak czy może kolejna dziewczynka
Sami faceci nas zasypią w grudniu hihi, no Wam to by się przydało ile tych bab będzie
MyE wrote:Dwa razy mi powtarzać nie musisz Rezerwuję chłopca!
Żal mi tylko cholera tych wszystkich sukienek po młodej
No właśnie też się zastanawiam co ja z tymi różowymi betami zrobie hehe i z karuzelą w różowe motylki hehA85K lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Ale sobie zrobiłam obiad znowu w cukrzcę wpadnę jak będę tak "żreć" : sałatka kurczak na pikantno, makaron, majonez, ananas, kukurycza, mieszkanka do keksa i brzoskwinie lol umieram ze szczęścia
Ale mix To nawet gesslerowa (czy jak ona ma) na to nie wpadłaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 15:42
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Ja to jakoś nie mam apetytu rano wmusiłam w siebie dwie suche bółeczki I dwie szklanki zimnego mleka ...jakoś jeść mi się nie chce tylko pić ...mam chyba kaca
Ja mam podobnie. Rano w ogóle nic nie przełkne, za to wieczorem mogłabym wpierdzielić wszystko na co spojrze