Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi też wychodzi chłopak z tego chińskiego
Jula911 super! Rośnie niesamowicie
nesairah melduj się nam zaraz po wizycie
Oj dziewczyny widać, że większość na l4 hahaha po porodzie to chyba nie będzie tyle pisania, chyba że przy karmieniuA85K, Wachciowa, migiem lubią tę wiadomość
Lea
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Ja to jakoś nie mam apetytu rano wmusiłam w siebie dwie suche bółeczki I dwie szklanki zimnego mleka ...jakoś jeść mi się nie chce tylko pić ...mam chyba kaca
migiem lubi tę wiadomość
-
A85K wrote:Ja to jakoś nie mam apetytu rano wmusiłam w siebie dwie suche bółeczki I dwie szklanki zimnego mleka ...jakoś jeść mi się nie chce tylko pić ...mam chyba kaca
Ja właśnie papiery wypełniłam do przedszkola bo u nas od jutra przyjmują i jadę rano zawieźć. Jeszcze jutro z przedszkola mają rekolekcje w sanktuarium, wszystkie mamy idą tylko mam nadzieje że się będę lepiej czuć niż dzisiaj bo do 12 to kimałam/leżałam na łóżkuTizzi, A85K lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Ja pierdziu u nas cały dzień leje no masakra jakaś, jak nie grad to teraz deszcz jak nie wiem.... jak tu żyć?Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualnyJustya85 wrote:mi się strasznie chce pić właśnie, ale ponoć jak się ma cukiero podwyższony (ja mam) to tak jest...
Ja właśnie papiery wypełniłam do przedszkola bo u nas od jutra przyjmują i jadę rano zawieźć. Jeszcze jutro z przedszkola mają rekolekcje w sanktuarium, wszystkie mamy idą tylko mam nadzieje że się będę lepiej czuć niż dzisiaj bo do 12 to kimałam/leżałam na łóżku -
Justya85 wrote:mi się strasznie chce pić właśnie, ale ponoć jak się ma cukiero podwyższony (ja mam) to tak jest...
Ja właśnie papiery wypełniłam do przedszkola bo u nas od jutra przyjmują i jadę rano zawieźć. Jeszcze jutro z przedszkola mają rekolekcje w sanktuarium, wszystkie mamy idą tylko mam nadzieje że się będę lepiej czuć niż dzisiaj bo do 12 to kimałam/leżałam na łóżku
Ja nie wiem czy mam ..no ale jak na kacu.
Ja tak miałam wczoraj byłam taka zmęczona I senna I na nic siły , aż musiałam się zdrzemnąć.Laura
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Ja nie wiem czy mam ..no ale jak na kacu.
Ja tak miałam wczoraj byłam taka zmęczona I senna I na nic siły , aż musiałam się zdrzemnąć.A85K lubi tę wiadomość
-
Tizzi wrote:Mi też wychodzi chłopak z tego chińskiego
Jula911 super! Rośnie niesamowicie
nesairah melduj się nam zaraz po wizycie
Oj dziewczyny widać, że większość na l4 hahaha po porodzie to chyba nie będzie tyle pisania, chyba że przy karmieniu
Mi również wychodzi chłopak.
Ja siedzę w domu przy dzieciach, mój M pracuje ...po porodzie to będziemy ze zmęczenia przy karmieniu zasypiaćTizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość
Laura
-
A ja nie wiem jak obliczyć swoje lata wg chińskiego kalendarza pomożecie? Jestem z listopada 1986 (miałam 28lat rocznikowo, a skończonych 27) syn poczety koło 4-5 stycznia 2014
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 16:32
-
A ja jestem z 09.08.1990r. Do poczęcia doszło w połowie lutego. Sprawdzałam na 2. różnych stronach i raz wyszedł chłopczyk raz dziewczynka.. Obywatelki, pomożecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 16:35
migiem lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny