Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MyE wrote:Marzy mi się taka duża rodzia
Ale mąż by na głowe dostał, bo to typowy jedynak.
Mi też sie marzy duża rodzina może dlatego , że sama mam tylko brata.
Mój M jest najstarszy z rodzeństwa ma jeszcze dwóch braci I młodszą siostrę.MyE lubi tę wiadomość
Laura
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Mi też sie marzy duża rodzina może dlatego , że sama mam tylko brata.
Mój M jest najstarszy z rodzeństwa ma jeszcze dwóch braci I młodszą siostrę.
Ja długo, długo miałam tylko jedną siostrę A później niespodzianka i mam już dwie siostry. Jedna ma 27 lat a druga całe 4Agafia77 lubi tę wiadomość
-
MyE witaj jesteśmy na identycznym etapie i z takim samym terminem porodu
Ja miałam straszną ochotę na kwaśne i pikantne i byłam pewna że będę mieć chłopca, a okazało się że będę mieć córkę - nie mogłam uwierzyć aż do kolejnego usg które powtórnie potwierdziło płeć teraz czuję się tak samo jak poprzednio, tylko że mam zachcianki na "śmierdzące" jedzenie - konserwy rybne i cebulę :] według kalendarza chińskiego będę mieć chłopca - zobaczymyMyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymigiem wrote:MyE witaj jesteśmy na identycznym etapie i z takim samym terminem porodu
Ja miałam straszną ochotę na kwaśne i pikantne i byłam pewna że będę mieć chłopca, a okazało się że będę mieć córkę - nie mogłam uwierzyć aż do kolejnego usg które powtórnie potwierdziło płeć teraz czuję się tak samo jak poprzednio, tylko że mam zachcianki na "śmierdzące" jedzenie - konserwy rybne i cebulę :] według kalendarza chińskiego będę mieć chłopca - zobaczymy
Również sprawdzałam kalendarz chiński, bo sprawdził się w przypadku moim, moich sióstr i mojej córki i również wychodzi mi chłopiec :p
Ahh czyli jesteś moją ciążową bliźniaczką :* -
MyE wrote:Również sprawdzałam kalendarz chiński, bo sprawdził się w przypadku moim, moich sióstr i mojej córki i również wychodzi mi chłopiec :p
Ahh czyli jesteś moją ciążową bliźniaczką :*
U mnie też wychodzi facet, z córką się sprawdziłoMyE lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
MyE wrote:Łooo Ja wyregulowałam cykle luteiną, bo miałam podobnie
Ale już się rozwikłała zagadka dlaczego masz termin porodu tak daleko Długie cykle więc do zapłodnienia przykładowo doszło u Ciebie 16 dni później niż w moim cyklusyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dokładnie tak, no ja dopiero w kolejny piatek
Musiałam zwymiotować i teraz mi dużooo lepiej dzięki bogu już
Wymioty podobno na dziewczynke:-)Tizzi lubi tę wiadomość