Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Mój to samo mówi, bo tą miałam przyjąć też żeby szukać w bankowości ale wiadomo lepiej szukac mając zatrudnienie, a wyszło jak wyszło
O jakie ambitne plany, nic tylko życzyć powodzenia :*
Masz już jakies doświadczenie w tym? Nietypowe dla kobietyWachciowa, A85K, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MYE gratuluje ja nie umiem liczyć tych całych terminów porodu mi wyszedł 15.12,a jestem w dalszej ciaży jak wy. Zadaję się na ginekologa, zobacze co mi wpisze w książeczkę ciaży.
A co do płci, to ja mam przeczucie na dziewczynkę, ale ostatnio jak miałam przeczucie na chłopca to wyszła Zuza mam pewnie talent po mamie, ja miałam być michałem, moja siostra pawłem, a brat kamilą a urodziłam się ja, paulina i kamil, więc ja mam takie przeczucie że będzie sypać śnieg jak będę rodzić a płeć i termin się zobaczy.MyE, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:nie, lepiej mi 80% cały czas brać, bedzie duzo wiecejsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnymajamia wrote:100% przez pierwsze pol roku i 60% przez drigie pol roku rownowazy sie 80% pzez caly rok. Wygodniej jest caly czas tyle samo dostawac po prostu. Jednak kolezanka miala taka podstawe i jakby dostawala 60%, to wychodziło jej ponizej 1000. A jest ustawa, ze wyrownuja do gory - wiec w stosunku do calego macierzynskiego 100%+60%+wyrownanie do 1000zl.
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:MYE gratuluje ja nie umiem liczyć tych całych terminów porodu mi wyszedł 15.12,a jestem w dalszej ciaży jak wy. Zadaję się na ginekologa, zobacze co mi wpisze w książeczkę ciaży.
A co do płci, to ja mam przeczucie na dziewczynkę, ale ostatnio jak miałam przeczucie na chłopca to wyszła Zuza mam pewnie talent po mamie, ja miałam być michałem, moja siostra pawłem, a brat kamilą a urodziłam się ja, paulina i kamil, więc ja mam takie przeczucie że będzie sypać śnieg jak będę rodzić a płeć i termin się zobaczy.
Kochanie dawajta mi tu date ostatniej miesiączki i długość cykli i Ci zaraz z fusów wywróże termin
A tak serio to na necie jest sporo kalkulatorów ciążowych, ale wszystko i tak jest zależne od długości cyklu przede wszystkim, może dlatego wychodzi Ci dalszy termin Długie masz cykle? -
SusannaDean wrote:A to nie wiedziałam nawet, ale nie 80 % spokosyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Ha. Moj poerwszy cykl po porodzie i ostatni przed kolejna ciaza mial 41dni! W tym w 30dniu owulacja i 11dni fazy lutealnej hahaha sie organizm nie potrafil ogarnacsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
nick nieaktualnymajamia wrote:Ha. Moj poerwszy cykl po porodzie i ostatni przed kolejna ciaza mial 41dni! W tym w 30dniu owulacja i 11dni fazy lutealnej hahaha sie organizm nie potrafil ogarnac
Łooo Ja wyregulowałam cykle luteiną, bo miałam podobnie
Ale już się rozwikłała zagadka dlaczego masz termin porodu tak daleko Długie cykle więc do zapłodnienia przykładowo doszło u Ciebie 16 dni później niż w moim cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 14:49
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Ja mam przrczucie , że będzie to czwarta dziewczynka ... ale najważniejsze by zdrowe było
Marzy mi się taka duża rodzia
Ale mąż by na głowe dostał, bo to typowy jedynak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 14:51
Tizzi lubi tę wiadomość
-
MyE wrote:U mnie termin wychodzi na 8.12 Jestem tydzień do tyłu -> 4+6
W pierwszej ciąży również miałam takie same przeczucia i sprawdziły się. Zresztą u mnie w rodzinie rodzą się same baby więc to nie niespodzianka
Lea
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Łooo Ja wyregulowałam cykle luteiną, bo miałam podobnie
Ale już się rozwikłała zagadka dlaczego masz termin porodu tak daleko Długie cykle więc do zapłodnienia przykładowo doszło u Ciebie 16 dni później niż w moim cyklu -
MyE wrote:Kochanie dawajta mi tu date ostatniej miesiączki i długość cykli i Ci zaraz z fusów wywróże termin
A tak serio to na necie jest sporo kalkulatorów ciążowych, ale wszystko i tak jest zależne od długości cyklu przede wszystkim, może dlatego wychodzi Ci dalszy termin Długie masz cykle?
32-33 dniowe, ostatnia miesiaczka 24 luty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 14:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny