Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nesairah wrote:Jestem po wizycie. jest pecherzyk 3,7mm. Wedlug usg to dopiero 4tydz. Ostatnia ciaza tez byla mlodsza... bardzo sie boje, ze historia sie powtorzy dostalam luteine i kolejna wizyta za tydzien.
MyE lubi tę wiadomość
-
nesairah wrote:Jestem po wizycie. jest pecherzyk 3,7mm. Wedlug usg to dopiero 4tydz. Ostatnia ciaza tez byla mlodsza... bardzo sie boje, ze historia sie powtorzy dostalam luteine i kolejna wizyta za tydzien.
Myśl pozytywnie. Do zapłodnienia doszło trochę później dlatego wczesna ciąża. Dzidzia nadrobi.SusannaDean, MyE lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynesairah wrote:Jestem po wizycie. jest pecherzyk 3,7mm. Wedlug usg to dopiero 4tydz. Ostatnia ciaza tez byla mlodsza... bardzo sie boje, ze historia sie powtorzy dostalam luteine i kolejna wizyta za tydzien.
Tizzi, MyE lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:O tej godzinie kolacja już ? U nas dopiero obiad
U nas kolacja o 18, później kąpiel, zęby etc, bajka i do łóżka chwile po 19 Dzis na kolacje robie zapiekanke wiec zabieram się za to już Gdyby nie córka to pewnie też bym dopiero obiad jadła
Dobra uciekam ;*Wachciowa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Nesairah...nie zamartwiaj się...myśl pozytywnie...maluszek dogoni...
Mnie z chińskiego wyszedł teraz chłopak...sprawdziłam też swoje dzieci i cała 3 się zgadza
Nie mogę doczekać się soboty...własnie w wieku 32 lat postanowiłam dokończyć studia bo wcześniej przerwałam ze względu na zagrożoną ciążę dziś powiedziałam promotorce, że jak ciąża będzie żywa to będę chciała się spiąć z obroną do września...różnice już zaliczyłam trzymajcie kciuki za mnie proszęMyE, Tizzi, Wachciowa, migiem lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Jooozefka wrote:Nesairah...nie zamartwiaj się...myśl pozytywnie...maluszek dogoni...
Mnie z chińskiego wyszedł teraz chłopak...sprawdziłam też swoje dzieci i cała 3 się zgadza
Nie mogę doczekać się soboty...własnie w wieku 32 lat postanowiłam dokończyć studia bo wcześniej przerwałam ze względu na zagrożoną ciążę dziś powiedziałam promotorce, że jak ciąża będzie żywa to będę chciała się spiąć z obroną do września...różnice już zaliczyłam trzymajcie kciuki za mnie proszę
Trzymam kciuki Powodzenia
A co masz w sobotę ?Jooozefka lubi tę wiadomość
Laura
-
nick nieaktualny
-
Nesairah...nie zamartwiaj się...myśl pozytywnie...maluszek dogoni...
Lady Savage beta super
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ja nie dawno zjadlam obiad i oczy mi sie zamykaja. W ogole to jakas sennosc mnie ogarnia co dziennie popoludniu a do tego do dupy pogoda...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️