Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy wy tez macie co jakis czas taki metaliczny smak w ustach?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lady Savage wrote:A mi nagle wszystkie objawy jak ręką odjął zniknęły
ja mam sennosc, co dziennie musze sie kimnac popoludniu bo oczy mi sie tak zamykaja ze ho ho, do tego ciagniecia podbrzusza i bardzo wrazliwy biustMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Paulka123 wrote:Hejka wszystkim wygląda na to ze będę grudniowka!
witamy i gratuluje...
Napisz cos o sobieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Justya85 wrote:Ja sobie rozpaluje wlasnie dzisiaj caly nastepny tydzien, mycie okien firanki itp zeby jakos zlecialo do piatku, bede ostatnia chyba wiedziec co tam u malenstwa...
Justya85 lubi tę wiadomość
-
Jestem mamą 8 mies córeczki Alicji. Dwa dni temu zdalam test ciążowy. Jeszcze trochę jestem w szoku bo nie planowalam jeszcze drugiej ciąży ale tak wyszło
Wachciowa lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Lady Savage wrote:Witaj, ojej ale malutka różnica wieku będzie między maluchamiAlicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:To herbata z mlekiem dlaczego nie?
Mnie naszedł apetyt a rano tak źle mi było, zobaczymy jutro
no ale to mleko pasteryzowane, chodzi mi ze normalnie z kartonu wlewalabym do herbaty,Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
A85K wrote:Witam I gratuluję
Na kiedy masz termin ?A85K lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
nick nieaktualny
-
Paulka123 witamy. Jesteś już umówiona do lekarza?
PS teraz doczytałam że we wtorek
Dziewczyny mnie już od tych wymiotow tak pali na żołądku i cały przelyk. Co mogę zrobić żeby to jakoś złagodzić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 20:36
Paulka123 lubi tę wiadomość
Lea
-
SusannaDean wrote:Ja tak piję , a powiedz mi czemu mleka z kartonu nie wolno czy jak? Bo nie wiem tego jak coś
byl tu poruszany temat mleka i jakos teraz tak mysle.. a moze zle mysle..?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Tizzi wrote:Paulka123 witamy. Jesteś już umówiona do lekarza?
PS teraz doczytałam że we wtorek
Dziewczyny mnie już od tych wymiotow tak pali na żołądku i cały przelyk. Co mogę zrobić żeby to jakoś złagodzić?Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Yoselyn82 wrote:byl tu poruszany temat mleka i jakos teraz tak mysle.. a moze zle mysle..?Paulka123 wrote:To juz? O matko. Ja nie mam żadnych objawów. W pierwszej ciąży wymioty dopiero kolo 10tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 20:41
Yoselyn82, magdzia26 lubią tę wiadomość
Lea