Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja bym zrobiła na Twoim miejscu tak jak pisze Kokaina. Sama miałam taką sytuację, że skończyło mi się L4 ze szpitala i miałam mieć następną wizytę wlu ginekologa tydzień później, więc zadzwoniłam do lekarza rodzinnego i zdalnie dostałam L4 do kolejnej wizyty.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
nick nieaktualnyTortie wrote:Ja bym zrobiła na Twoim miejscu tak jak pisze Kokaina. Sama miałam taką sytuację, że skończyło mi się L4 ze szpitala i miałam mieć następną wizytę wlu ginekologa tydzień później, więc zadzwoniłam do lekarza rodzinnego i zdalnie dostałam L4 do kolejnej wizyty.
-
Tak, mnie tylko lekarka zapytała czy poinformowałam już pracodawcę i czy ma mi wystawić zwolnienie z kodem B, czy zwykłe.
Tysia34 lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdało mi się "dobić" do lekarki w końcu i przełożyła mi wizytę na ten piątek... I wystawi mi L4 na 3 dni wstecz. Czuję że czas na zmianę lekarza bo widzę że kontakt z nią jest strasznie trudny. Może któraś jest z Poznania i zna lekarza godnego polecenia?
-
Ja jestem z Poznania, ale sama jestem chyba jeszcze na etapie poszukiwania swojego lekarza.Starania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
Ja też jeszcze czasem obudzę się niby na brzuchu niby troche na boku i właśnie zastanawiałam się czy coś zaszkodze dziecku Tysia34 super, że udało ci się ogarnąć to l4 co do zmiany lekarza poputaj najlepiej na czyms jak spotted poznań itp grupach na pewno ci doradzą do kogo najlepiej się wybrać
Tysia34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTortie wrote:Ja jestem z Poznania, ale sama jestem chyba jeszcze na etapie poszukiwania swojego lekarza.
Tortie lubi tę wiadomość
-
Tysia polecam zmienić lekarza jeśli masz choć odrobinę wątpliwości mój pierwszy niby był ok ale pewne rzeczy mnie drażniły i tylko ma złość narastała dlatego zmieniłam chociaż prowadził moja 2ciaze... Wiem że to już moja ostatnia 3 i chce się czuć dopieszczona😂
Obudziłam się dzisiaj a moje dziecię wypchalo się pod pękiem po prawej stronie ale to tak bardzo że czułam twarde jak kamień jajo wielkości dłoni 😃 ale przynajmniej wiem że żyje już tak dawno nie miałam wizyty że nie mogę się doczekać środy...Tysia34, Glonojadek, Tortie, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySavana wrote:Tysia polecam zmienić lekarza jeśli masz choć odrobinę wątpliwości mój pierwszy niby był ok ale pewne rzeczy mnie drażniły i tylko ma złość narastała dlatego zmieniłam chociaż prowadził moja 2ciaze... Wiem że to już moja ostatnia 3 i chce się czuć dopieszczona😂
Obudziłam się dzisiaj a moje dziecię wypchalo się pod pękiem po prawej stronie ale to tak bardzo że czułam twarde jak kamień jajo wielkości dłoni 😃 ale przynajmniej wiem że żyje już tak dawno nie miałam wizyty że nie mogę się doczekać środy...
Moje dziecko ma tak samo jak Twoje tylko wypycha się po lewej stronie i mam taką kluche 😂 najczęściej z samego ranaSavana lubi tę wiadomość
-
Ja jestem z okolic Poznania, a zależy Ci żeby lekarz pracował w konkretnym szpitalu? I gdzie chcesz rodzić? :>
Dobrze że piszecie o tej "górce" na brzuchu - ja tak miałam ostatnio po prawej stronie i myślałam że to jakiś skurcz hahahahaha a to pewnie dziecko mi się tak ułożyło
Mnie mój koleżka cały czas bije i okłada, czasem wrażenie mam że siłownie sobie tam zrobił wieczorami jest najgorzej ale cudowne uczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2020, 11:01
-
Mi się dzisiaj śniło, że moje dziecko już było takie duże i kopało tak że przez brzuch było widać że to noga.
Glonojadek lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
nick nieaktualnyGlonojadek wrote:Ja jestem z okolic Poznania, a zależy Ci żeby lekarz pracował w konkretnym szpitalu? I gdzie chcesz rodzić? :>
Dobrze że piszecie o tej "górce" na brzuchu - ja tak miałam ostatnio po prawej stronie i myślałam że to jakiś skurcz hahahahaha a to pewnie dziecko mi się tak ułożyło
Mnie mój koleżka cały czas bije i okłada, czasem wrażenie mam że siłownie sobie tam zrobił wieczorami jest najgorzej ale cudowne uczucie -
Dla przykładu moja siostra chodziła do lek. Jakuba Kasprzaka i rodziła w Raszei (3 maja), poród wspomina dobrze tylko ciężko jest jej powiedzieć czy miała z tego powodu "łatwiej" mówi że raz trafiła na niego na obchodzie i trwało to 5 minut. Ogólnie z lekarza była zadowolona.
No chyba że będziesz szukała ordynatora no to już inny temat, i zależy jaki szpital jedyne co mogę pomóc to to, co sama wyczytałam czy usłyszałam
Mnie akurat nie zależy na tym żeby lekarz koniecznie pracował w szpitalu w którym będę rodzić bo sama jeszcze nie jestem pewna gdzie chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2020, 11:38
-
nick nieaktualny