GRUDZIEŃ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
ewe90 wrote:Właśnie dobre pytanie - chodzicie tylko prywatnie czy tez na NFZ?
Ja byłam ostatnio na nfz po skierowania i powiem Wam , że tragedia. Sprzęt słaby, dr też dobrego wrażenia na mnie nie zrobił. Nie bardzo podoba mu się pomysl, że chcę chodzić prywatnie i do niego na nfz. chyba nie założyły mi karty jeśli nie zrezygnuje z prywatnego. A tego na pewno nie zrobię, więc albo go okłamię albo po prostu wiecej do niego nie pojdę ....
Ja poprzednie ciaze chodzilam na nfz prywatnie tylko robilam badania prenatalne, polowkowe i 3 trynestru ale u tego samego lekarza. Natomiast teraz planuje leciec na dwa fronty 🙈Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Lubieswieczki wrote:Lipikar baume ap+ z la roche w pierwszej ciąży uratował mnie od drapania sie.
Nawet zostal mi slad reki jak sie drapałam.
Ja tak z innej beczki. Nie myslalas o zrobieniu nam jakiejs pierwszej strony? Bo chyba jestesmy jedynym watkiem bez niej, a widze ze dwa pierwsze komentarze dziewczynom sie nie pofarcilo i musialy nas opuscic wiec jestes pierwsza ktora moze swoj post na pierwszej stronie edytowac 😅😅Abilify05 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Abilify05 wrote:Z takiej dziury o nazwie Grudziądz jestem większość nie wie o istnieniu tego miasta
Ja mieszkam w Trójmieście od jakiś 5 latWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2021, 21:02
Abilify05 lubi tę wiadomość
-
sallvie wrote:Ja tak z innej beczki. Nie myslalas o zrobieniu nam jakiejs pierwszej strony? Bo chyba jestesmy jedynym watkiem bez niej, a widze ze dwa pierwsze komentarze dziewczynom sie nie pofarcilo i musialy nas opuscic wiec jestes pierwsza ktora moze swoj post na pierwszej stronie edytowac 😅😅
Ohhh dziekuje Ale niestety jak widzicie jestem tu co jakiś czas i staram sie nadrabiac😁 A przy poltoraroczniaku po prostu nie dam rady ogarnąć.
Chyba ze ktos jest chętny poprowadzić a ja zrobię magiczne kopiuj wklej aby bylo na gorze strony -
Lubieswieczki wrote:Ohhh dziekuje Ale niestety jak widzicie jestem tu co jakiś czas i staram sie nadrabiac😁 A przy poltoraroczniaku po prostu nie dam rady ogarnąć.
Chyba ze ktos jest chętny poprowadzić a ja zrobię magiczne kopiuj wklej aby bylo na gorze strony
To ja moge sie tym zająć ofkors już nie dzisiaj ale ogólnie mogę zrobić żebyś mogła dokonać kopiuj-wklej 😀😀Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie wrote:To ja moge sie tym zająć ofkors już nie dzisiaj ale ogólnie mogę zrobić żebyś mogła dokonać kopiuj-wklej 😀😀
Oki nie ma problemu Czasem zdarza mi sie zniknąć np. Na tydzień i polowe informacji zgubie 😅
Jakby co to wyślij wiadomość prywatna -
Widze ze wszyscy tu prawie z okolic trojmiasta ja jestem z Gdańska ale się przeprowadziłam i tez mam godzinę drogi.
Abilify05 lubi tę wiadomość
09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
23.01.2019 8 tc aniołek :,(
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
20.05 jeden z zarodków obumarł oby ten drugi był silny
22.07 czekamy na Maksymiliana ❤️ -
Jak tam Wasze samopoczucie w majówkę? Ja mam dziś pierwszy dzień bez mdłości i przez to trochę się martwię.
Ja jestem z podlaskiego .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2021, 20:21
2 aniołki 2016r. 👼👼
Zespół antyfosfolipidowy, MTHFR A1298c, za wysoka homocysteina, dodatnie ANA1, ANA2, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, hipoglikemia reaktywna -
Ja całą majówkę leżę bez sił, nic mi się nie chce. Mam zawroty głowy. Na szczęście mdłości nie mam. Jutro idę na badania krwi zlecone przez mojego lekarza w tym też będzie badany cukier. Zastanawiam się jak dojadę bez śniadania bo teraz wyjście z domu bez jedzenia graniczy z cudem 😜
-
Ja dzisiaj chodze bardzo nerwowa. Jutro na 9:45 pierwsza wizyta i w glowie milion mysli. Obaw ze cos bedzie nie takKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Sallvie trzymam kciuki za wizytę ❤️.
Mnie na badania na czczo zawsze ktoś podrzuca, bo jestem hipoglikemikiem i zdarzają mi się omdlenia . W poprzedniej ciąży raz sama poszłam i biedny, przypadkowy kurier musiał mnie ratować 🙈.
2 aniołki 2016r. 👼👼
Zespół antyfosfolipidowy, MTHFR A1298c, za wysoka homocysteina, dodatnie ANA1, ANA2, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, hipoglikemia reaktywna -
U mnie pojedzone, pogrillowane i jakoś leci ale objawów wciąż mało zalilam się na mdłości, a potrwały 1 dzień i koniec. Tylko piersi bolą i szybciej się mecze, szczególnie w maseczce. Też się chwilami martwię, czy to nie jest zły znak. Chociaż tamtą ciążę straciłam mimo wielu objawów, w tym mdłości, więc to chyba bez znaczenia.
A mam do was pytanie, może niezbyt apetyczne :p czy też czujecie jakby wam metabolizm przyspieszył? W sensie częstszych wizyt w toalecie i nie chodzi o biegunkę. Mam wrażenie, że jak więcej zjem tym częściej chodzę.
Trzymam kciuki za wizytę musi być dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2021, 21:45
Starania od 09.2018
💗31 lat, PCOS, nietolerancja glukozy, cykle bezowulacyjne
mutacja PAI-1 4G heterozygotyczny i MTHFR_677C>T homozygotyczny
stymulacja Lamettą i Clo ❌
06.2019 Jajowody drożne ✔
06.2019 Histeroskopia zwiadowcza - bez patologii✔
🧬02.2020 Gameta Gdynia
10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.- przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
06.2024 naturalny cud ❤️
I beta 13 - II beta 38 - III beta 115
progesteron 30
-
Ostatnia godzina do wizyty. Na prawde nie mam dobrych przeczuc. Obym wyjatkowo tym razem sie mylila w swoich przeczuciachKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie wrote:Ostatnia godzina do wizyty. Na prawde nie mam dobrych przeczuc. Obym wyjatkowo tym razem sie mylila w swoich przeczuciach
Nie nakręcaj się, myśl pozytywnie albo wcale! I wytrzymaj do wizyty. Później daj nam znać jak bardzo Cię myliły Twoje przeczucia 😉✊🍀 -
Sallvie kciuki!
Ewelina..nowa u mnie to samo. W piatek mam pobranie i nie wiem jak to zrobic. Musze mlodziaka odstawic do zlobka i dojechac do centrum. A dziś zaliczyłam pierwsze rzyganko i to po sniadaniu..
Abilify05 wiecej jesz to i więcej biegasz Taka kolej rzeczy Ja w sumie sie nie zastanawialam ale chyba tez czesciej korzystam