GRUDZIEŃ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, normalnie nie wierzę! Będzie jednak SYN! O Boże, naprawdę ten grudzień jest zaczarowany W NIFTY zdrowe, kamień z serca! Ale się zdziwiłam co do płci, na ostatnim USG widzę ten wyrostek ale wydawał się płasko położony Zaczęłam się przyzwyczajać do myśli o dziewczynce, a tu proszę!
sallvie, Marta..a, Sisska, malwka08, 0na88, miska122, Lil.ja, Reniferra lubią tę wiadomość
Starania od 09.2018
💗31 lat, PCOS, nietolerancja glukozy, cykle bezowulacyjne
mutacja PAI-1 4G heterozygotyczny i MTHFR_677C>T homozygotyczny
stymulacja Lamettą i Clo ❌
06.2019 Jajowody drożne ✔
06.2019 Histeroskopia zwiadowcza - bez patologii✔
🧬02.2020 Gameta Gdynia
10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.- przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
06.2024 naturalny cud ❤️
I beta 13 - II beta 38 - III beta 115
progesteron 30
-
Abilify05 wrote:Dziewczyny, normalnie nie wierzę! Będzie jednak SYN! O Boże, naprawdę ten grudzień jest zaczarowany W NIFTY zdrowe, kamień z serca! Ale się zdziwiłam co do płci, na ostatnim USG widzę ten wyrostek ale wydawał się płasko położony Zaczęłam się przyzwyczajać do myśli o dziewczynce, a tu proszę!
Ekstra wieści !! Same chłopaki u nas 🙈
Ja wczoraj poczułam kilka pierwszych kopniaków od małego. Mdłości mi wróciły od wczoraj, dzisiaj znowu gorąco a mi się znowu zaczyna kręcić w głowie i osłabienie czuję.
Jutro wizyta. Jestem ciekawa ile znowu mały przypakował przez ten tydzień. Jak ostatnio w 7 dni 2cm urósł 😅Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Lubieswieczki napisałam Ci w wiadomości prywatnej wszystko na pierwszą stronę
Sallvie to czekamy na wieści Super, że już pierwsze ruchy czujesz! ZazdroszczęStarania od 09.2018
🧬02.2020 Gameta Gdynia
10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.- przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
06.2024 naturalny cud ❤️
progesteron 30
-
Dziewczyny, te pierwszy raz w ciąży, wid a Wam już brzuszek? Bo ja ciągle mam wrażenie, że nic nie widać. Zawsze miałam taką małą oponkę na brzuchu i wydaje się mi, że to ciągle to😅 jak leżę to brzuch był płaski i nadal tak mam
-
Abilify05 wrote:Dziewczyny, normalnie nie wierzę! Będzie jednak SYN! O Boże, naprawdę ten grudzień jest zaczarowany W NIFTY zdrowe, kamień z serca! Ale się zdziwiłam co do płci, na ostatnim USG widzę ten wyrostek ale wydawał się płasko położony Zaczęłam się przyzwyczajać do myśli o dziewczynce, a tu proszę!
Super - gratuluje !
ja wizyte mam 1 lipca - ciekawa jestem czy mojej dziewczynce siusiek nie urósł choć moja córa byłaby nie pocieszona bo list do bociana pisała zeby jej siostre przyniósł .
Ja tez nadal mam zawroty głowy i czesto po wstaniu mroczki przed oczami az strach czy nie upadne. Dobrego dnia dziewczyny !
Abilify05 lubi tę wiadomość
-
No u mnie to takie właśnie nawet nie zaokrąglenie, po prostu taka oponka na brzuchu haha mąż twierdzi że trochę widać ale nie wiem heh. A patrzyłam na necie na zdjęcia to nie które mają już taki fajny brzusio 😁
-
Sisska.. moje zdjęcia z pierwszej ciąży. Sorki że takie piżamowe 17 i 20 tydzień ciąży.. niby połówkowe. Wiadomo,zę to poranne wieczorem te mięśnie nie używane brzucha luzowały i brzuch wychodził ale z rana czy leżąc nie było widać nic więcej
https://naforum.zapodaj.net/9146d4e01ef1.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/c1f92cfec068.jpg.html
Teraz jeszcze nie zrobiłam ani jednego zdjęcia bo nie mam takiego lustra gdzie by było coś widać
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Jestem po wizycie i na 80% chłopiec 🙈 ale lekarka stwierdziła, że nie jest w stanie powiedzieć na pewno bo czegoś tam nie widziała. Za 3 tygodnie ma mi już potwierdzić na pewno. Wrzucę Wam zdjęcie, powiedzcie co widzicie 🤭
https://naforum.zapodaj.net/b9d4b125efd7.jpg.html0na88, malwka08, sallvie, Abilify05, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Ale nam się grupa siusiakow szykuje na grudzien. Szok. Jeszcze czegoś takiego nie widziałam żeby sami chlopcy na watku byli 😅
Ja dzisiaj bylam z moja mama na lumpach i sie powstrzymac nie moglam przed kupieniem tych pieknych ciszkow za grosze 🙈 jak tak dalej bedzie to ja wyprawke dla syna do konca wakacji zdążę ogarnac 😅Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Marta..a wrote:Sisska.. moje zdjęcia z pierwszej ciąży. Sorki że takie piżamowe 17 i 20 tydzień ciąży.. niby połówkowe. Wiadomo,zę to poranne wieczorem te mięśnie nie używane brzucha luzowały i brzuch wychodził ale z rana czy leżąc nie było widać nic więcej
https://naforum.zapodaj.net/9146d4e01ef1.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/c1f92cfec068.jpg.html
Teraz jeszcze nie zrobiłam ani jednego zdjęcia bo nie mam takiego lustra gdzie by było coś widać
U Ciebie to już tak ładnie było widać, bardziej ciążowy brzuszek! A u mnie to tak pod pępkiem takie zaokrąglenie i dlatego wydaje się mi, że to wcale nie wygląda jak ciąża tylko dobry obiad 😅 -
Ja nic jeszcze nie kupiłam.. myślę, ze na jesień zacznę tak wrzesień/październik dopiero. Ale ja większość mam.. wózek, łóżeczko, wanienka.. tak na prawdę dokupię kocyk, może parę ciuszków, zimowy kombinezon bo mam taki na 3 msc więc przyda się pewnie mniejszy i pieluszki bo chcę używać tez wielorazowych jak teraz... nowa butelka awaryjnie i koniec wyprawki będzie
Sissa ale tam masz 17 i 20 tydzień, 2-3 tygodnie robi różnicę. A później to z tygodnia na tydzień widać jak rośnie wcześniejszych nawet nie mam bo po prostu nie było czemu robić zdjęcia6cs: 08.2018 - synek
-
Polece Ci dżinsy długie i szorty dzinsowe z Lidla. Fajna jakosc, bardzo bylam zadowolona. Dlugie mialam z 1 ciazy a w tym tygodniu dokupilam krotkie i swietnie leżą.. W ogole ciuchy ciążowe z Lidla sa bardzo fajne i wygodne. No i niedrogie, wiadomo ze pochodzimy w tyk parę miesiecy. Ze spodenkami kupilam sobie jeszcze pasy przedluzajace bluzki, sukienke i 2 bluzeczki. Kilka rzeczy chce zamowic na shein.
Jodełka lubi tę wiadomość
-
Dzinsy mam z hm i je uwielbiam mam zwykle i czarne. Nic się z nimi nie stało a to ich druga ciąża.
Koszulki mam z hm, i mam też z lidla ale letnie i jakościowo wolę hm a cenowo lidl. Mam coś z bonprixu ale rewelacji nie ma tam ani nie wyróżniają się jakością ani cena
W spodenkach chodzę zwykłych dznisowych ale mam takie rozmiar większe bo nie lubię takich obcisłych latem jak jest upał qiec na razie mnie nie cisną w brzuch. Krótkie spodenki kupiłam też w pepco ostatnio bo dresowe spokojnie nawet na końcówce były mi moje dobre chociaż opiete a nie luźne 🙄
Leginsy mam z lidla ciazowe ale teraz kupowałam sobie takie z lelosi zwykle i w nich chodzilam zima.. chwala się że się ładnie ciągną i może uda się w zwykłych do końca bo faktycznie materiał materiał tak rozciąga jak na reklamie.
Rajstopy zimowe czarne z lidla wymiatały:) ja generalnie juz chodzę w bluzkach ciążowych bo w moich mi potem brzuch wystawał popołudniu 😆 a w dzien jak dlugie ubierałam ciążowe to pas mi zaczął wystawać bo jeszcze mi z tyłka lecą trochęJodełka lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
-
Sisska ja mam brzuch w tym momencie jak Marta..a na pierwszym zdjęciu, które wstawiła
0na88 córa zmieni zdanie, jak siostra kiedyś będzie podkradać jej ubrania i kosmetyki
Jodełka właśnie też się nad tym zastanawiam, niektórzy robią po połówkowych, bo wtedy dopiero dowiadują się płci i zakupy są łatwiejsze. Mnie korci żeby już teraz zacząć, szczególnie że znalazłam dwie oferty na olx bardzo tanich zestawów ciuszków chłopięcych. Np. 80 sztuk za 50 zł i wyglądają porządnie. Ale nie mam jeszcze szafy, gdzie to upcham i tu też dylemat
miska122 ja tam widzę siusiaka Ewidentnie coś wystaje.
A co do Lidla, kupujecie na ich stronie? Bo w samym sklepie bardzo rzadko spotykam ciążowe ubrania. Właściwie nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałam.0na88, Jodełka, miska122 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2018
🧬02.2020 Gameta Gdynia
06.2024 naturalny cud ❤️
progesteron 30
-
https://zapodaj.net/78fabc614b6a5.jpg.html przedstawiam swój bebzun
malwka08, Babcia, 0na88 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2018
🧬02.2020 Gameta Gdynia
06.2024 naturalny cud ❤️
progesteron 30
-
Abilify05 wrote:Sisska ja mam brzuch w tym momencie jak Marta..a na pierwszym zdjęciu, które wstawiła
0na88 córa zmieni zdanie, jak siostra kiedyś będzie podkradać jej ubrania i kosmetyki
Jodełka właśnie też się nad tym zastanawiam, niektórzy robią po połówkowych, bo wtedy dopiero dowiadują się płci i zakupy są łatwiejsze. Mnie korci żeby już teraz zacząć, szczególnie że znalazłam dwie oferty na olx bardzo tanich zestawów ciuszków chłopięcych. Np. 80 sztuk za 50 zł i wyglądają porządnie. Ale nie mam jeszcze szafy, gdzie to upcham i tu też dylemat
miska122 ja tam widzę siusiaka Ewidentnie coś wystaje.
A co do Lidla, kupujecie na ich stronie? Bo w samym sklepie bardzo rzadko spotykam ciążowe ubrania. Właściwie nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałam.