☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️
-
WIADOMOŚĆ
-
KoKos wrote:Ja wybrałam lovele na start do prania, ale raczej szybko będziemy chcieli przejść na zwykłe płyny i kapsułki (w sumie i tak będzie z nimi styczność od początku), płukać i nasze i małej będę w coccolino białym 🙃🤷♀️
Jak w ciąży hibiskus nie jest zalecany ze względu na wywołanie ewentualnej czynności skurczowej to chyba teraz już mogę sobie pozwolić na herbatki owocowe? ☺️PCOS od 2015
10.2023 odstawienie anty
28.03.2024 ⏸️❤️
16.04.2024 4,4 mm cudu, jest serduszko ❤️
22.05.2024 NIFTY
28.05.2024 prenatalne 🥼 zdrowy chłopak, ryzyka niskie🩵
Termin 09.12.2024 -
Atika wrote:Kobietki wkładka na wody płodowe zabarwiona na zielono. Piszę, że wynik pozytywny. Nie ma tego dużo, ale jest plamka po godzinie. 😭😭😭
Jeśli tylko się sączą to wytrwam do wtorku?
A masz możliwość skontaktowania się z lekarzem lub położną? Do wtorku jednak kawałek... -
Atika wrote:Kobietki wkładka na wody płodowe zabarwiona na zielono. Piszę, że wynik pozytywny. Nie ma tego dużo, ale jest plamka po godzinie. 😭😭😭
Jeśli tylko się sączą to wytrwam do wtorku? -
Dzięki dziewczyny, przeczytałam, że może być też z infekcji.
Ale oprócz jednej plamy nic więcej się nie pojawiło, więc może jednak infekcja, ale nic mnie nie swędzi, nie piecze a wyniki moczu idealne.Ona: AMH 0,13 po suplementacji i HW 0,36 IO
stan przedcukrzycowy
On: Problem męski - słaba morfologia
I klasa 2022r. 1% (wcześniej 0%) 2023r. 0%
II klasa 2022r. 5% 2023r. 15%
Koncentracja plemników 42,6 mln/ml
Ruch postępowy 2022r. 55% 2023 66%
Ruch całkowity 2022r. 60% 2023 70%
Brak ruchu 2022r. 40% 2023r. 30%
DFI: 2021r. 41% 2022r. 26% 2023r. 30%
Stymulacja XI.22 - 4 komórki - 3 dojrzałe
1 zapłodniona zatrzymana w 4 dobie.
Stymulacja III 23 - 1 ładna komórka , niestety za szybki przyrost i pękła
Suplementacja: q10, DHEA, Miovelia Pro, Miovelia NAC, L-carnityna
leki Glucophage 3x500
XII starania naturalne
X 23 histeroskopia - antybiotykoterapia
Bakterie w nasieniu - antybiotykoterapia.
Przerwa, w międzyczasie starania bez nadziei.
-
Atika wrote:Dzięki dziewczyny, przeczytałam, że może być też z infekcji.
Ale oprócz jednej plamy nic więcej się nie pojawiło, więc może jednak infekcja, ale nic mnie nie swędzi, nie piecze a wyniki moczu idealne.
Atika mnie też nic nie swędzi nie piecze, upławy mają normalny kolor konsystencję i zapach a już czwarty raz w ciąży leczę infekcję 😩
Z tymi herbatkami z hibiskusa to pewnie tak jak z ananasem albo cynamonem 🙈 trzeba by było zjeść tego tony żeby wywołać skurcze 😝
Powiem Wam że naprawdę chciałabym już urodzić, jest mi bardzo ciężko 🙈🙈🙈 podziwiam Kobiety które mają małe dziecko i są w kolejnej ciąży 😅😍Atika lubi tę wiadomość
-
Nina_02 wrote:Atika mnie też nic nie swędzi nie piecze, upławy mają normalny kolor konsystencję i zapach a już czwarty raz w ciąży leczę infekcję 😩
Z tymi herbatkami z hibiskusa to pewnie tak jak z ananasem albo cynamonem 🙈 trzeba by było zjeść tego tony żeby wywołać skurcze 😝
Powiem Wam że naprawdę chciałabym już urodzić, jest mi bardzo ciężko 🙈🙈🙈 podziwiam Kobiety które mają małe dziecko i są w kolejnej ciąży 😅😍
-