☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️
-
WIADOMOŚĆ
-
businesscare ogromne gratulacje ! ❤️ dużo zdrówka dla Mamy i Maluszka 😘😍😘
Skryta ja kciuków za Was cały czas nie puszczam 😘 czekamy na dobre wiadomości 😘
Ja jutro idę na ktg, tak bardziej z ciekawości chyba 🤔 ja już mam taki mętlik w głowie, to czuję skurcz, to mi naciska na szyjkę, to nic nie czuję, to jakieś kawałki czopa i różowy śluz, to pół nocy nie śpię bo mały tak się rusza że nie wyrabiam, to mam okrutne mdłości, albo tak jak dziś czuję się jak młody bóg, jakoś tak lekko, nic mi nie dolega 🤣 żeby tak można było nacisnąć jakiś guzik i się wszystko wtedy zaczęło 😁😂🙈businesscare, Rita 💋, Aune lubią tę wiadomość
-
Businesscare gratulacje dla Was ❤️
Skryta, niezmienne kciuki dla Was 🍀businesscare lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Businesscare gratulacje!💐 Który tc to wpisze na stronę 😋
Ja czekam w kinie, do filmu jeszcze godzinka a mi czop odłazi w coraz większej ilości 😅 po drodze na jarmarku miałam skurcze i postoje. Jest ciekawie 🤣Mami_35, Amra, meowne, businesscare, Dariaa29, rybka8, mar.1, aambrozjaa93, villemo_gbm, Kam.ila, Atika, Aune, Paula9463 lubią tę wiadomość
👱♀️ 34l. 🧔♂️28l. 👶 02.12.2022 💙
🩺08.05.24r. 10tc+0 2,93cm ♥️
🩺03.06.24r. 13tc+5 8,02cm chłopczyk?🩵🦋
🩺19.06.24r. 16tc+0 🩵Chłopiec na pokładzie🩵
🩺17.07.24r. 20tc+0 🥰 321g słodyczy
🩺23.07.24r. 20tc+6 II prenatalne 🫶 392g
🩺21.08.24r. 25tc+0 740g🩵
🩺18.09.24r. 29tc+0 1360g🤗
🩺16.10.24r. 33tc+0 2200g 🫢🩵
🩺06.11.24r. 36tc+0 3015g 🫣
🎁25.11.24r.🎊 ur. 38tc+5 3828g 👶🏻
businesscare wrote:Meldujemy, że wczoraj urodził się Kubuś z wagą 2910 i 51 cm. Poród mimo natychmiastowej reakcji na oksytocynę, trwał 9 godzin i zakończono go vacuum. Kubuś bez skutków konfliktu serologicznego i oby tak zostało❤️ dziękujemy za wszystkie kciuki❤️
Gratulacje 🥰 Jak się macie?
Ale jak się worek rozwiązał ♥️businesscare lubi tę wiadomość
-
Skryta19 wrote:Gratulacje!
Ja jestem przyjęta, waga wyszła mniejsza niż u mojego lekarza bo jakieś 1940 g. Mam nadzieję, że to błąd pomiarowy. Jutro rano badania i decyzja czy indukcja czy cesarka. I jeśli indukcja to czy od razu czy czekamy do piątku. Leżę skołowana i przerażona.. opieka jest na +, jutro nawet mam psychologa.
Trzymajcie za mnie kciuki i módlcie się za moje dzieciątko, bo mi samej jest ciężko być dobrej myśli. Chociaż się bardzo staram.
Pomodlę się za Was, Kochana 😘 Jestem dobrej myśli ♥️ -
Megipta wrote:Businesscare gratulacje!💐 Który tc to wpisze na stronę 😋
Ja czekam w kinie, do filmu jeszcze godzinka a mi czop odłazi w coraz większej ilości 😅 po drodze na jarmarku miałam skurcze i postoje. Jest ciekawie 🤣Megipta lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za gratulacje❤️❤️ poród równo 38+0 młody raczej ciągle śpi,.zobaczymy co będzie jutro🙈ja trochę obolała, ale jednak nacięcie+vacuum swoje robi, takie coś to nic przy tym jego słodkim widoku ❤️❤️już za chwilę każda z Was będzie mogła to poczuć❤️❤️❤️
Mami_35, Księgowa, Amra, mar.1, aambrozjaa93, Kam.ila, Dariaa29, Rita 💋, Aune, Sisi1905, Megipta, spineczka, Paula9463, TęczowaJa lubią tę wiadomość
PCOS od 2015
10.2023 odstawienie anty
28.03.2024 ⏸️❤️
16.04.2024 4,4 mm cudu, jest serduszko ❤️
22.05.2024 NIFTY
28.05.2024 prenatalne 🥼 zdrowy chłopak, ryzyka niskie🩵
Termin 09.12.2024 -
Bussinecare - gratulacje!!! Wspaniale, że z maluszkiem wszystko dobrze. Trzymam kciuki, żeby było już z górki 😊
Skryta19 - jesteś bardzo silna! Ogromnie wierzę, że wszystkie problemy się rozwiążą, gdy bobas przyjdzie na świat. Trzymam za to kciuki najmocniej jak potrafię! -
Businesscare ogromne gratulacje! Jesteś bardzo dzielna 🥹🥹
Skryta myślami jestem z Wami. Wierzę, że wszystko będzie dobrze.
My się jutro rano meldujemy w szpitalu na obrót zewnętrzny. Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko bezpiecznie się powiodło 🙏Mami_35, Księgowa, Amra, mar.1, Nina_02, meowne, Wanda_89, Fania017, spineczka, aambrozjaa93, villemo_gbm, Mandoriana, Dariaa29, Rita 💋, Aune, Sisi1905, Megipta, MummyYummy, rybka8, Paula9463, TęczowaJa lubią tę wiadomość
-
Megipta, jeszcze dostaniecie dożywotni bilet na seanse za porod w kinie 🤣
Przepraszam, ale cos czuje, ze Ci moga wody odejść w trakcie seansu. 🍀Megipta lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
businesscare, gratulacje! Zdrowia dla synka i szybkiego powrotu do sił dla mamy ❤️
Skryta19, niezmiennie mocne kciuki za Was 🍀
Zagadka919, powodzenia! Daj znać po wszystkim jak poszło ❤️
Megipta, u Ciebie to się dzieje 🙉 ciekawe czy bobas da Wam obejrzeć film do końca czy będzie wcześniejszą ewakuacja. Daj znać, bo tu wszystkie czekamy 🙈🤩Megipta lubi tę wiadomość
-
businesscare wrote:Meldujemy, że wczoraj urodził się Kubuś z wagą 2910 i 51 cm. Poród mimo natychmiastowej reakcji na oksytocynę, trwał 9 godzin i zakończono go vacuum. Kubuś bez skutków konfliktu serologicznego i oby tak zostało❤️ dziękujemy za wszystkie kciuki❤️
-
businesscare wrote:Dziękujemy za gratulacje❤️❤️ poród równo 38+0 młody raczej ciągle śpi,.zobaczymy co będzie jutro🙈ja trochę obolała, ale jednak nacięcie+vacuum swoje robi, takie coś to nic przy tym jego słodkim widoku ❤️❤️już za chwilę każda z Was będzie mogła to poczuć❤️❤️❤️
Gratulacje dzielna mamo🥳❤️ witamy Kubusia👶🏼🩵 dużo zdrówka dla Was🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2024, 22:13
-
Megipta wrote:Hejka ✨️
Ja dziś w nocy po zrobieniu siusiu dostałam mega okresowych skurczy takich 5min ale zasnęłam, dziś odpoczywam na łóżku i zaaplikowałam 2x 💊 wiesiołka z 3h temu, wiem jakie oleiste plamy grawitacyjnie oddaje ale znowu dostałam niedawno boli miesiączkowych z parciem na dwójkę 🫣 poszlam do toalety zmienić wkładkę a tam przezroczysta ciagnaca się maź(sorry za szczegóły), na pewno to część czopa, dalej podbrzusze ćmi ale myślę że się akcja u mnie powoli rozkręca - a po 16 jedziemy na jarmark świąteczny i na 20 do kina na gladiatora 😅 chyba spakuje walizkę do auta zapobiegawczo 😄
A u mnie trzeci dzień odchodzi ten czop i dalej nic cisza 🤣🤣🤣Megipta lubi tę wiadomość
-
Zagadka919 wrote:Businesscare ogromne gratulacje! Jesteś bardzo dzielna 🥹🥹
Skryta myślami jestem z Wami. Wierzę, że wszystko będzie dobrze.
My się jutro rano meldujemy w szpitalu na obrót zewnętrzny. Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko bezpiecznie się powiodło 🙏
Kciuki z całych sił za Was🤞🏻🤞🏻🍀❤️ -
Skryta19 wrote:Gratulacje!
Ja jestem przyjęta, waga wyszła mniejsza niż u mojego lekarza bo jakieś 1940 g. Mam nadzieję, że to błąd pomiarowy. Jutro rano badania i decyzja czy indukcja czy cesarka. I jeśli indukcja to czy od razu czy czekamy do piątku. Leżę skołowana i przerażona.. opieka jest na +, jutro nawet mam psychologa.
Trzymajcie za mnie kciuki i módlcie się za moje dzieciątko, bo mi samej jest ciężko być dobrej myśli. Chociaż się bardzo staram.
Daj koniecznie znać🍀 oczywiście kciuki cały czas zaciśnięte i również pomodlę się za Was❤️🙏🏻 -
Megipta wrote:Businesscare gratulacje!💐 Który tc to wpisze na stronę 😋
Ja czekam w kinie, do filmu jeszcze godzinka a mi czop odłazi w coraz większej ilości 😅 po drodze na jarmarku miałam skurcze i postoje. Jest ciekawie 🤣
Koniecznie daj znać czy udało się obejrzeć film i czy akcja się rozkręciła💪🏻🍀🤩Megipta lubi tę wiadomość