Grudzień 2025 🍼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia_na_chwilę wrote:Nospy nie biorę ale mam magneB6 forte. Chyba wezmę. Czytałam na stronie pampers ze tak do końca pierwszego trymestru mogą boleć lędźwie i brzuch ćmić
Mnie też jeszcze wczoraj i dziś rano brzuch tak ćmił, także to chyba normalne.
U mnie dziś ból głowy i mimo że mam apetyt, to jedzenie zjadam tylko w połowie, i od razu czuję jak stoi mi w gardle… mąż zrobił przepysznego kurczaka w płatkach kukurydzianych, bo taaaką miałam na to ochotę, ale zjadłam tylko połowę, bo czułam, że zaraz mogę to zwrócić -
tęczynka wrote:Ja kupiłam w Kiku miękki segregator, dokupiłam koszulki, wydrukowałam i przykleiłam na taśmą nazwy co będzie się w danej znajdować np. badania krwi i spełnia swoją funkcję za 10zł.
No właśnie, w pierwszej ciazy dosyala segregator z kliniki i nawet nie myślałam o kupnie czegoś ale teraz nie wodze sensu przepłacać tym bardziej że to druga ciaza I już mnie to tak nie jara 😜😃Nadzieja32 lubi tę wiadomość
-
Wisienka95 wrote:Gdzie robisz to badanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja, 19:29
Wisienka95 lubi tę wiadomość
-
KasiaXXX wrote:Dziewczyny, a macie nieraz taki ciągnący, przeszywający ból jajników/brzegów brzucha jak np. złe kichniecie lub mocniej kaszlniecie? 🙈 Ja tak miałam dziś jak leżałam na boku i kaszlnęłam. Aż mnie w pół zgięło. I przed chwilą leżałam na prawym boku, i chciałam się lekko poprawić, więc tak się uniosłam mocno do góry, tak jakby się szarpnęłam, i o Jezu jaki ból z prawej strony nad jajnikiem
Aż mi na udo poszło. Trochę już przechodzi, ale no kilka minut nie mogłam się wyprostować.
To normalka 🤪 Wiezadla sie rozciagaja bo macica rosnie i wszystko sie przemieszcza -
Umka wrote:Ja bede robila w domu, zreszta jak i w pierwszej ciazy. Przyjedzie ta sama polozna nawet 😄
-
MadCat wrote:O firmę mi chodzi. Nie mam pojęcia co wybrac
Jezeli chodzi o sam test, to wykupilam go z linka w aplikacji Preglife na niftytest.pl za 1849zl. Ale mozesz po prostu wejsc na ta strone, wybrac nifty pro i wprowadzic ten promocyjny kod, MARCELINAWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja, 19:31
MadCat lubi tę wiadomość
-
Umka wrote:Ja bede robila w domu, zreszta jak i w pierwszej ciazy. Przyjedzie ta sama polozna nawet 😄.
Któraś z was pisala o kodzie promocyjnym ale nie pamiętam szczegółów, przypomnicie ?
Edit. Już nie ważne, widzę że wszystko opisane 😄
Od razu po 10tc robisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja, 19:32
-
Wisienka95 wrote:Na jakiej stronie kupiłaś i ile płaciłaś?
Któraś z was pisala o kodzie promocyjnym ale nie pamiętam szczegółów, przypomnicie ?
Edit. Już nie ważne, widzę że wszystko opisane 😄
Od razu po 10tc robisz?
Tak, bo chcialam miec wyniki przed prenatalnymi 3.06, i jak rozmawialam z konsultantka i pozniej z polozna to powiedzialy ze smialo po 12.05 mozna juz robic. Ja umowilam sie na 14.05 😅 -
Umka wrote:Tak, bo chcialam miec wyniki przed prenatalnymi 3.06, i jak rozmawialam z konsultantka i pozniej z polozna to powiedzialy ze smialo po 12.05 mozna juz robic. Ja umowilam sie na 14.05 😅
Czyli już lada dzień będziesz znać płeć?jej, a gdzie tam u mnie do tego 😅
Umka lubi tę wiadomość
-
Delfi wrote:Czyli już lada dzień będziesz znać płeć?
jej, a gdzie tam u mnie do tego 😅
Oj, uwierz, nie zdazysz nawet zauwazyc jak te pare tygodni przeleca 🤣 -
Ja mam prenatalne w 13 tc to na bank misze zrobić przed. W 13 tc to na niektóre rzeczy może być za późno 🙈
Ale bardzo bym chciała by wszystko wyszło dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja, 21:06
-
Umka wrote:Tak, bo chcialam miec wyniki przed prenatalnymi 3.06, i jak rozmawialam z konsultantka i pozniej z polozna to powiedzialy ze smialo po 12.05 mozna juz robic. Ja umowilam sie na 14.05 😅
To ja bym mogła 19.05.
Poczekam jeszcze do wtorku, zobacze co powie gin na nfz 🙂
-
Z nifty chyba nie ma problemu na umówienie się na tydzień w przód? Mi by wypadało 26 ale poczekam
Na wizytę 19.05 i niewiem czy będą miejsca, jak myślicie?👩34 👨42
🌞🌿
Starania naturalne od 2021.
W klinice od IX.2023
4 nieudane transfery
3 pierwsze - beta 0
4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
Punkcja nr 2 - 03.2025
5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
8dpt beta 158
11dpt beta 635 😍
15dpt beta 3062 🫣
5.05 mamy ♥️ -
Mnie dziś poskładało 🫣 Chyba od tego kataru i zatok pęka mi głowa, czasem aż nawet ucho zaboli, oczy łzawią. Tragedia, jak leżę to jest okej, a jak tylko wstaje do toalety to od razu rozsadza mi czaszkę. Wleciał stary sposób mojej Babci - chusta na głowę i chyba dziś tak będę spała 🙈 Ja nigdy nawet nie miewałam migren ani bólu głowy, ale od kilku dni szok, jak mnie tak na kilka godzin najdzie. Mam nadzieję, że to od tego kataru i minie jak się wyleczę. Musze się zaopatrzyć w ciśnieniomierz w razie w, żeby też mieć w domu 🫣
-
To jest zwykle pobranie krwi, kupa placowek wspolpracujacych, dla mnie osobiscie bardziej wygodnym rozwiazaniem bylo pobranie w domu. Przy zamowieniu mozna zaznaczyc kazda opcje, i tak dzwonia by sprawdzic tydzien etc.
-
KasiaXXX wrote:Mnie dziś poskładało 🫣 Chyba od tego kataru i zatok pęka mi głowa, czasem aż nawet ucho zaboli, oczy łzawią. Tragedia, jak leżę to jest okej, a jak tylko wstaje do toalety to od razu rozsadza mi czaszkę. Wleciał stary sposób mojej Babci - chusta na głowę i chyba dziś tak będę spała 🙈 Ja nigdy nawet nie miewałam migren ani bólu głowy, ale od kilku dni szok, jak mnie tak na kilka godzin najdzie. Mam nadzieję, że to od tego kataru i minie jak się wyleczę. Musze się zaopatrzyć w ciśnieniomierz w razie w, żeby też mieć w domu 🫣
-
Hej, dziewczyny u mnie już po wszystkim. Dziś zaczęłam plamić, byłam u lekarza, serduszko się zatrzymało.
Trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie. -
Mimi Boże tak mi przykro 🥺🥺🥺🥺 trzymaj się kochana