X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • Moniczka38 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam covid :)

Paracetamol- masz pilnować aby gorączka nie rosła i ją zbijać. Ile masz temperatury?
    Pij elktrolity, miód, imbir, cytrynę i leż w łóżku :(

Ja miałam totalny hardcore 24h i wszystko przeszło, ale teraz mam już 7 dzień totalne zmęczenie. Jakbym maratony robiła. Nic innego nie robię tylko śpię :O

Jutro mamy sesję zdjęciową z brzuszkiem, a ja się czuję jak słoń :((

Czuje się okropnie w ciąży pod kątem wyglądu. Włosy ok, na paznokciach mam żele, ale no te 70kilo mnie przytłacza.. :(

Czy szu szu się coś odzywała? Nie widziałam jej wpisu jakiegoś nowego i się martwię.

Starania zaczęte 08.24.
    Wszystkie pecherzyki z lewego jajnika, pecherzyki pekaja za późno kiedy maja pow 30mm
    PCOS, AMH 7.5, hiperinsulinemia

💉w listopadzie w 9 dniu cyklu zastrzyk Otrivelle, nie pomógł. :(
    ⛔️ w grudniu dwa pecherzyki dominujące, lekarz odmówił podania zastrzyku
    💉w styczniu zastrzyk 8 dzień cyklu, pękł :) Nie wyszło :(
    💉w lutym zatrzyk przy już za dużym pęcherzyku 17mm, niepowodzenie.
    💉 marzec- miesięczny urlop. Udało się bez zastrzyku i leków :) 🥰

🍼 04.03. Początek ciąży
    29.03. Dwie kreski na teście, beta 132
    31.03. Beta 380, progesteron 46.
    04.04. Beta 2461.
    08.06. To będzie dziewczynka! 🌸

Termin 02.12.
  • Książkara_w_ciąży Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisała wcześniej że żyje ale napisze więcej jak będzie w stanie. Także czekamy niestety

🧍‍♀️32🧍‍♂️33
    Pierwszy test 1/04/25😍
    Beta 2/04/25 - 203,5
    Beta 5/04/25 - 898,70
    23/04/25 - jest serduszko❤️

preg.png
  • KasiaXXX Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję pozytywnych wizyt 🩷

SzuSzu - o kurde, a skąd to dziadostwo się nagle przyplątało? Od bólu brzucha do takich ekscesów. Może to jakieś zatrucie czy coś takiego? Trzymam kciuki, żeby przeszło ❤️

• Maura Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szu_szu kciuki mocno zacisniete!

Kocyk merino mamy cienki z lulalove, o taki:
    https://lullalove.com/pl/p/Kocykotulaczmgielka-merino-PREMIUM-piwonia/1500

Dostała go Zosia z pracy męża, bo pytały, co potrzeba:) co prawda myślałam o grubszym, ale w zasadzie ten jest całoroczny i uzywamy go do tej pory, to nasz ulubiony i najpraktyczniejszy kocyk. Miekki, miły, nic się z nim nie dzieje. Zastanawiam się jednak nad tym grubszym dla Anielki, ceny widzę, ze przez dwa lata poszybowały... i tak każda musi mieć swój, co do tych kocyków to jestem pewna;)

preg.png

age.png
‹‹ 390 391 392 393 394
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ