X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • Delfi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilga, oby to był fałszywy alarm! :)

Kasia, jaka mała baletnica Ci rośnie, ciekawe, czy zrobi jeszcze w drugą stronę fikołka 😀

Malinka, najważniejsze, że jesteś pod kontrolą, ciśnienie uregulowane i sterydy też już podane. Trzymam kciuki, aby Twoja mniejsza córka jeszcze coś przybrała na wadze do czasu porodu :)

Wilga27 lubi tę wiadomość

02.2024 synek 💙
    02.2025 💔 (8/9 tydz.)

15.04. ⏸️
    wciąż kp 🤱

preg.png
  • Chałwa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam się za pranie i .. skapitulowałam płacząc, bo nie wiem za co mam się zabrać 😂, tu gdzieś rzucone , tam rzucone , nie wiem co gdzie jest , jakiś taki chaos mi się wydał 😶 . I mam nieodparte wrażenie, po co mam prac, skoro zdąży się zakurzyć, no ale czas najwyższy jak widać...

1 dc - 27.02.2025
    🥚pik - 24/25.03.
    5.04.25 - ⏸️

preg.png
  • Wilga27 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chałwa - ja dziś już druga tura prania i wyprasowałam pierwszą, już jest mniejszy chaos, ułożyłam sobie rozmiarowo w miarę. Strasznie dużo mam tych ubranek, niewiem czy wszystkie dam radę założyć 😆 małej.
    Jutro się biorę za kocyki różki itp.
    Po weekendzie wyczyszczę wózek, dostawkę i większość będzie gotowa :)
    Ja już wolę mieć wszystko gotowe, żeby na spokojnie odpoczywać i wyczekiwać dziecięcia 🩷🌸😀

👩34 👨42

🌿🏋🏻‍♀️🤸‍♂️🚴‍♂️

Starania naturalne od 2021.
    W klinice od IX.2023

4 nieudane transfery
    3 pierwsze - beta 0
    4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
    Punkcja nr 2 - 03.2025
    5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
    8dpt beta 158
    11dpt beta 635 😍
    15dpt beta 3062 🫣
    5.05 mamy ♥️
    19.05 2cm człowieczka 🌞
    6.06 4,6cm byka
    Panorama ok 🌸
    16.06 prenatalne wszystko dobrze 🥳
    11.08 połówkowe lux 😎

preg.png
  • Pierniczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze się zastanawiam nad chicco baby hug, w okolicy ktoś używkę za 360 sprzedaje i chyba się skuszę, a wtedy jak wyprać takie coś? Teściowa ma stację parową, chyba że da się ten materiał zdjąć?

Dziś produktywnie, fizjo, obiadek zrobiony, ciasto jogurtowe z borówkami w piekarniku, koktajle szpinakowe w lodówce 😀 w nagrodę jedziemy na super burgera 🫶🏻 kupiłam sobie soczki pomarańczowe w kartoniku i mam plan popijać nimi Sorbifer, może pomoże się wchłonąć 🤷🏼‍♀️

6+6 tc 7,3mm 💓
    10+3 tc 3,4cm
    13+1 tc 7,23cm prenatalne+nift 🧬
    14+3 tc 99g
    18+3 tc 246g
    21+6 tc 433g połówkowe 🧬
    22+3 tc 487g
    27+3 tc 1088g
    29+6 tc 1293g 🧬
    30+3 tc 1427g

preg.png
  • Chałwa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczka da się ściągnąć material. U mnie właśnie się pierze.

A powiedzcie mi, pierzecie fotelik samochodowy, te materiały, co się da wyciagnac ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:44

1 dc - 27.02.2025
    🥚pik - 24/25.03.
    5.04.25 - ⏸️

preg.png
‹‹ 492 493 494 495 496
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ