X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • Chałwa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spojenie i twardnienia tez mam ... w przyszłym tygodniu się umówię na oklejenie spojenia , jak nie przejdzie.

U mnie ktg trwało chyba 30 min i było najpiękniejsze 30 min leżenia na plecach, z mięciusią podusią ... chciałam jeszcze, ale już nie pozwolili 😂, a mi tak dobrze, wygodnie było 😂.

I jakiś sezon infekcyjny u nas się zaczął. Niedobrze, niedobrze, zdrówka dla Was dziewczyny.

Maura lubi tę wiadomość

1 dc - 27.02.2025
    🥚pik - 24/25.03.
    5.04.25 - ⏸️

preg.png
  • PoskromionaZłośnica Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daniela77 wrote:
    Skurcze Miałam już sobota/ niedziela. Poniedziałek i wtorek ktg i powiedzieli ze się szykuje ale to normalne jeszcze daleko itp. Zebrało mnie o 2:00 w czwartek- takie same jak wcześniej. Nie mogłam spać to poszłam netflix oglądać i tak sobie siedziałam jak debil🫣
    Potem stwierdziłam ze idę spać a co tam... ale po drodze zaliczyłam toaletę i było dużo krwi na papierze.. I dopiero sobie uświadomiłam ze są częstsze i silniejsze. Jeszcze prysznic wzięłam, mąż mi nogi ogolił.. luz bluz 🤣 ja chyba jakieś zaćmienie miałam 😂
    Twardnienie Miałam od ok miesiąca.
    Daniela, jakbym chciała mieć twoje podejście. 😀 jakbym przyjechała na luzie z 9 cm do szpitala, to chyba bym się nawet na sn zdecydowała 😉

2021 transfer 2 x 3dniowców
    2022 zdrowy synek

Powrót do gry
    II.2024 FET 6dniowca -> poronienie zatrzymane w 8 tyg.
    VIII.2024 FET 6dniowca - beta 0
    02.12.24 FET 3-dniowca - beta 0
    02.01.25 FET 3-dniowca - 10 dpt - 11, cb
    03.04 ET 5.1.1., 6dpt - beta 52,2, 8 dpt - beta 92,5, 11 dpt - beta 236,7, 13 dpt - beta 600, 15 dpt - beta 1448, 22 dpt - beta 9820, 25 dpt - beta 22546 jest ❤️
    24+4 tc 818 g
    29+5 tc 1495 g
    34+5 tc 2460 g

preg.png
‹‹ 522 523 524 525 526
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ