Grudzień 2025 🍼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gilgotek, Cebulka gratulacje!
Rozkręcają się te nasze grudniowe dzieciaczki
Moja Mała ma już ponad 3kg i jestem po pierwszym w życiu KTG. Szyjka zamknięta, więc niestety na razie nic się nie szykuje, ale doktor mnie zachęcała do wszelkich domowych sposobów wywoływania.
Wczorajszy dzień był straszny, było mi okropnie niedobrze, bolał mnie cały brzuch, jakbym nie miała dzisiaj wizyty to chyba bym pojechała do szpitala sprawdzić czy wszystko ok. Ale to prawdopodobnie od żołądka, macica mocno uciska i podobno może być już źle. No i wszelkie twardnienia, kłucia to wiadomo. W ogóle zastanawiam się jak ja mam chodzić na długie spacery jak po pierwsze co chwilę sikam, a po drugie naprawdę już mi się ciężko i niewygodnie chodzi.AMH 0,24
👩'90 🧔'86 🐱
Starania od 02.2025
15.04.2025 betaHCG 166
29.04.2025 CRL 3mm ❤️
22.05 - 2,5cm
10.06 prenatalne 5,7cm i wszystko na miejscu - dziewczynka 🩷
5.08 połówkowe - zdrowe 346g
(20+2)
8.10 III prenatalne 1458g (29+3)
28.10 2062g (32+2)
20.11 2780g (35+4)
2.12 3100g (37+2)
Ostatnia 🩺 16.12

-
Cebulka - gratulacje!! Dzielna mama i córka ❤️ dobrze, że jestem ślepa, nawet jakby mnie podkusilo żeby zerkać, to nic nie zobaczę w odbiciu 😆
Ale się rozkręciłyście 😀
Ja właśnie leżę na boku, bo mega brzuch mnie rozbolał, trochę jak na okres, trochę jak przy zatruciu 😩 ale bobas właśnie się poruszył, więc ulga ❤️ w czwartek wizyta
Nefretam, dokładnie, ja też co chwilę siku, dolegliwości żołądkowe pewnie przez ucisk, zgaga. Ogólnie od wczoraj mega ciężko mi się oddycha, coś zrobię to pufam jak stara lokomotywa.
Nie oszczędza nas ta końcówka 😏
To teraz w kolejce Taterniczka, a w blokach startowych czeka Książkara i Mini 😀 -
Cebulka Gratulacje ❤️ odważna jesteś, że spojrzałaś. Mnie to albo by cofło albo bym zemdlała 😅
Zazdroszczę Wam, że możecie już tulić swoje dzieci. Ja dalej czekam aż książe wyjdzie. Na dzisiaj się nie zapowiada.
-
Stresuje mnie to że to tak szybko idzie 🥹 Ja dzisiaj dopiero idę zrobić pedicure. W niedzielę czekają mnie rzęsy. Czekam jeszcze na kosmetyki z rosska. Muszę też badanie na hiv jeszcze powtórzyć i odebrać wyniki gbs. Także zaklinam żeby Heniu wcześniej nie wychodził.
W ciągu dnia i w nocy zdarzają mi się silne bóle ala miesiączkowe i w krzyżach. Szczerze to od trzech dni głównie leżę. Jak chodzę to momentalnie pęcherz czuję i generalnie ciężko 🙄👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
-> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii
-> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
- w trakcie badań immunologicznych
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie