Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • Belma Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po kilku minutach od zaśnięcia wierci się i chyba wchodzi w jakąś tam inną fazę snów, ale to trwa tylko chwilę, a później już normalnie śpi chociaż te dźwięki są dziwne.

My już mamy 6 tygodni i od jakiegoś czasu jest problem z tym karmieniem. Je przez 15 do 20 minut i zasypia przy piersi, przewijam ją, znowu jest głodna i znowu je. Przedtem jadła 20-25 minut i chyba była najedzona, a teraz nie wiem co się stało czy już zawsze tak będzie.

W dodatku ma słabe przyrosty podobnie jak u Maury i martwię się czy mam wystarczającą ilość mleka, skoro chcę co chwilę jeść i tak słabo przybiera. Chyba zwariuję z tym KP 😬😔

• Wilga27 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odp :)

U nas też jest karmienie; pobudzanie żeby nie spała, przewijanie itp i trwa to czasem 1h z czego karmienie np 25 ☹️ a potem jak ja odłożę to oczywiście oczy jak
    5 zł 😟

No z tym kp to nigdy nie wiadomo ile dziecko je. Ja np jakbym chciała odciągnąć mleko na noc to nie mam pojecia ile i jaka porcje?

👩34 👨42

🌿🏋🏻‍♀️🤸‍♂️🚴‍♂️

Starania naturalne od 2021.
    W klinice od IX.2023

4 nieudane transfery
    3 pierwsze - beta 0
    4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
    Punkcja nr 2 - 03.2025
    5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
    8dpt beta 158
    11dpt beta 635 😍
    15dpt beta 3062 🫣
    5.05 mamy ♥️
    19.05 2cm człowieczka 🌞
    6.06 4,6cm byka
    Panorama ok 🌸
    16.06 prenatalne wszystko dobrze 🥳
    11.08 połówkowe lux 😎

age.png
‹‹ 653 654 655 656 657
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ