Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • taterniczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belma wrote:
    Wilga 4 miesiące samego kp to i tak długo, większość moich znajomych karmiła miesiąc lub dwa i jak pojawiał się kryzys to rezygnowały całkowicie. Wiem, że to trudne do przetrawienia, ale i tak jesteś super dzielna!

Co do spacerów to tak. Kiedy nie trzeba zakładać tyłu warstw to jest o niebo lepiej ☺️

Ta aplikacja się sprawdza serio? Ja już się poddaje, przed każdą drzemką jest krzyk, te okna aktywności raz są dwugodzinne, a raz dłuższe i już sama nie wiem kiedy ją usypiać, bo okazuje się że jeśli trze oczy to nie zawsze chce spać..

U nas aplikacja się sprawdzała, do czasu... Ostatnio Kuba ma okna aktywności po 3 -3,5 godziny, za nic nie chce w dzień pójść normalnie spać, a jak już się uda go położyć na drzemkę, to prześpi max 30-40 minut. I takich drzemek w ciągu dnia ma najwięcej 3. Napper za nami nie nadąża ostatnio. Ciężki przypadek jesteśmy. 😅

niedoczynność tarczycy
    2017 - mięśniak ok. 9cm, laparotomia
    2018-2023 - nowe mięśniaki, krwotoki, propozycja usunięcia macicy
    sierpień 2023 - AP Katowice dr GM
    2023/2024 - 6 histeroskopii, usunięcie mięśniaka

➡️I procedura - start: październik 2024 (protokół krótki)
    21.10.24 - punkcja; pobrano 7 🥚, zapłodnionych 3, 1 zarodek: 5BB
    26.10.24 - 1️⃣ET 5BB❌️

➡️II procedura - start: grudzień 2024 (protokół długi)
    25.01.25 - punkcja; pobrano 7 🥚, zapłodnionych 4, 3 zarodki: 3AA, 3BC, 6 doba 3BB
    30.01.25 - 2️⃣ET 3AA❌️
    2.04.25 - 3️⃣FET 3BC ✅5dpt ⏸️; beta: 6dpt 20; 9dpt 138; 12dpt 811
    35dpt (7w5d) CRL 1,4cm i bijące ❤️
    11.06.25 - prenatalne, zdrowe bobo ❤️
    SANCO - zdrowy chłopiec 💙
    13.08.25 - połówkowe, obraz prawidłowy 💙
    3.12.25 - CC, 3870gr, 54cm 🍼🤱

age.png
  • Chałwa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilga27 wrote:
    Hej! Nie to nie ja …
    U nas jak się obudzi przed 6 to próbuje udawać że jest noc (z różnym skutkiem 😆)
    My mamy dużo innych problemów ale z usypianiem akurat nie.

Przechodzę na hybrydę z mm, będę podawać wieczorem. Nie chciałam tego ale nie mam już wyjścia. Wiem że to nie koniec świata ale muszę się z tym oswoić.

A jak żyjecie w upały? Ja jestem zachwycona. Nie trzeba zakładać żadnych kombinezonów tylko body, spodenki i wyjazd w wózku :D

Umieram .. juz zapowiedziałam, że będzie kolejna klima w domu, inaczej zdechne ...

No Napper dziewczyny chwalą , ja korzystam z Dziecko+ ,Napper tez zainstalowałam w tym samym czasie, ale wyliczal mi tak samo. Nam się teraz okna rozjeżdżają do 3h i nie utrafisz, które to.

Byliśmy dzisiaj ze znajomymi nad tymi polskimi malediwami ... mloda zrobila taki raban, ze chyba w samym Jaworznie było słychać. Wracalam w rytm poloneza😂😂

1 dc - 27.02.2025
    🥚pik - 24/25.03.
    5.04.25 - ⏸️

👣 25.11.2025 (36+6) , 2800 g , 10 pkt.

TP 17.12.25

age.png
‹‹ 666 667 668 669 670
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ