Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • taterniczka Autorytet

Wysłany: 20 maja, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilga27 wrote:
    I co zakładacie pod ten śpiworek? Pajacyk z długim rękawem ?

Ps czy któreś dziecko też w dalszym ciągu źle śpi tylko ja mam taki Okaz ?

Do tej pory pajacyk z długim rękawem. Jak było chłodniej to z zakrytymi stópkami, jak cieplej to bez stópek.

Wilga27 lubi tę wiadomość

niedoczynność tarczycy
    2017 - mięśniak ok. 9cm, laparotomia
    2018-2023 - nowe mięśniaki, krwotoki, propozycja usunięcia macicy
    sierpień 2023 - AP Katowice dr GM
    2023/2024 - 6 histeroskopii, usunięcie mięśniaka

➡️I procedura - start: październik 2024 (protokół krótki)
    21.10.24 - punkcja; pobrano 7 🥚, zapłodnionych 3, 1 zarodek: 5BB
    26.10.24 - 1️⃣ET 5BB❌️

➡️II procedura - start: grudzień 2024 (protokół długi)
    25.01.25 - punkcja; pobrano 7 🥚, zapłodnionych 4, 3 zarodki: 3AA, 3BC, 6 doba 3BB
    30.01.25 - 2️⃣ET 3AA❌️
    2.04.25 - 3️⃣FET 3BC ✅5dpt ⏸️; beta: 6dpt 20; 9dpt 138; 12dpt 811
    35dpt (7w5d) CRL 1,4cm i bijące ❤️
    11.06.25 - prenatalne, zdrowe bobo ❤️
    SANCO - zdrowy chłopiec 💙
    13.08.25 - połówkowe, obraz prawidłowy 💙
    3.12.25 - CC, 3870gr, 54cm 🍼🤱

age.png
  • RumbaLover Koleżanka

Wysłany: 20 maja, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilga27 wrote:
    U nas nawet nie było regresu widać, córka w żadnym momencie nie spała dobrze…
    Więc czekam z niecierpliwością aż się to zmieni 😆

Wilga z ciekawości jak sobie radzicie z mężem? Macie jakieś zmiany czy coś? Ile ciągiem mała Wam prześpi?

My się zmieniamy z mężem, na szczęście możemy sobie na to pozwolić bo ja nie karmie piersią, inaczej byłoby bardzo ciężko.

Ja myślę że to minie, masa moich koleżanek ma dzieci rok i starsze i przesypiają już noce więc już bliżej niż dalej 😂 a z drugiej strony jak sobie pomyślę że czas tak szybko ucieka i już za niedługo te stópki i rączki będą duże to zdaję sobie sprawę że mimo tych trudów trzeba celebrować każdy dzień 🥹🥹🥹

‹‹ 668 669 670 671 672
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ