Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • Wilga27 Autorytet

Wysłany: 10 lipca, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli cię to pocieszy to u nas też nic nie wróżyło a nagła zaczęło się zmieniać, więc trzymam kciuki nieustannie. 🔥

Fajnie! Ja też nigdy nie byłam na all inclusive i w tym roku jeszcze udało nam się obyć bez tego 😃ale nie wykluczam w przyszłości .. my byliśmy już w Gdyni, jedziemy jeszcze do Olsztyna a potem do domku nad jezioro.

👩34 👨42

🌿🏋🏻‍♀️🤸‍♂️🚴‍♂️

Starania naturalne od 2021.
    W klinice od IX.2023

4 nieudane transfery
    3 pierwsze - beta 0
    4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
    Punkcja nr 2 - 03.2025
    5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
    8dpt beta 158
    11dpt beta 635 😍
    15dpt beta 3062 🫣
    5.05 mamy ♥️
    19.05 2cm człowieczka 🌞
    6.06 4,6cm byka
    Panorama ok 🌸
    16.06 prenatalne wszystko dobrze 🥳
    11.08 połówkowe lux 😎

age.png
  • RumbaLover Koleżanka

Wysłany: 10 lipca, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilga27 wrote:
    Jeśli cię to pocieszy to u nas też nic nie wróżyło a nagła zaczęło się zmieniać, więc trzymam kciuki nieustannie. 🔥

Fajnie! Ja też nigdy nie byłam na all inclusive i w tym roku jeszcze udało nam się obyć bez tego 😃ale nie wykluczam w przyszłości .. my byliśmy już w Gdyni, jedziemy jeszcze do Olsztyna a potem do domku nad jezioro.

Dzięki ❤️

Super, że planujecie :-) ja mimo tych nocek okropnych też uważam że warto jechać, zawsze to druga osoba jest do pomocy cały czas no i nie ma domowych obowiązków więc też lżej :-)

Wilga a pamiętam pisałaś kiedyś chyba Ty o odsmoczkowaniu, dalej planujecie to zrobić? Mała Wam w nocy śpi ze smoczkiem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca, 09:46

• Wilga27 Autorytet

Wysłany: 10 lipca, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, powiem Ci, że smoczek przestał być aż takim problemem w nocy. Wcześniej wypadał małej milion razy i przez to się budziła. A teraz co najwyżej 2-3 a czasami w ogóle.. więc zapomniałam o tym pomyśle ..

Niewiem czego to kwestia, bo ona ogólnie ma na pewno lepszy sen i potrafi łączyć cykle snu sama, ale jak to ma się do smoczka? Niewiem. W każdym razie narazie nie mam spiny na to bo nie powoduje to już tylu pobudek a jednak w aucie czy na usypianie smoczek jest zbawieniem…
    Zobaczymy jak to wyjdzie. Jak znowu będzie problem to odsmoczkujemy na pewno a jak nie to poczekam jak to samo wyjdzie, ale pewnie kolo roczku odstawimy, tak chyba jest najbardziej zalecane ..

👩34 👨42

🌿🏋🏻‍♀️🤸‍♂️🚴‍♂️

Starania naturalne od 2021.
    W klinice od IX.2023

4 nieudane transfery
    3 pierwsze - beta 0
    4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
    Punkcja nr 2 - 03.2025
    5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
    8dpt beta 158
    11dpt beta 635 😍
    15dpt beta 3062 🫣
    5.05 mamy ♥️
    19.05 2cm człowieczka 🌞
    6.06 4,6cm byka
    Panorama ok 🌸
    16.06 prenatalne wszystko dobrze 🥳
    11.08 połówkowe lux 😎

age.png
‹‹ 672 673 674 675 676
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ