Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje 🩵 oj chłopaki rządzą na wątku 😁 może ja podgonie dziewczynką 🩷😁😉Izia wrote:W chwili gdy skończyłam robić poprzedni wpis wyłączyłam kompa i szłam się położyć. Nie zdążyłam, bo zadzwonił zastrzeżony numer. Pani z laboratorium się przedstawiła i poinformowała, że właśnie wgrywa do systemu mój wynik. Nawet nie wdawałam się w żadne rozmowy i pytania dlaczego tak długo. Włączyłam kompa i wpatrywałam się w ekran odświeżając co 10 sekund stronę. Serce waliło mi jak nie wiem. Jeszcze plik był wgrany odwrotnie i nerwowo obkręcałam.
Moje uzgodnione z mężem i chowane od 15lat w głowie imię dla dziewczynki musi chyba w niej pozostać na wieki😂
Mamy zdrowego synka❤️️ -
Super🩵 gratulacje 🩵 chłopcy to tacy synusie mamusi 😁 moje chłopaki to takie przytulasy są 🩵Nutka-koloru wrote:Witam , melduję się i ja dziś po prenatalnych mamy zdrowego na 60% chłopaka . Całe 5 cm szczęścia termin dokładnie na 22 grudnia ❤️ ale z racji że będzie to cesarka zapewne poznamy się wcześniej .
-
Izia wrote:W chwili gdy skończyłam robić poprzedni wpis wyłączyłam kompa i szłam się położyć. Nie zdążyłam, bo zadzwonił zastrzeżony numer. Pani z laboratorium się przedstawiła i poinformowała, że właśnie wgrywa do systemu mój wynik. Nawet nie wdawałam się w żadne rozmowy i pytania dlaczego tak długo. Włączyłam kompa i wpatrywałam się w ekran odświeżając co 10 sekund stronę. Serce waliło mi jak nie wiem. Jeszcze plik był wgrany odwrotnie i nerwowo obkręcałam.
Moje uzgodnione z mężem i chowane od 15lat w głowie imię dla dziewczynki musi chyba w niej pozostać na wieki😂
Mamy zdrowego synka❤️️
Jejkuś, ale napięcie zbudowałaś, na szczęście wszystko pozytywnie się skończyło, gratulację ❤️Ja 1998, On 1990
PCOS, lekka IO,
MTHFR A1298C - A/C hetero
PAI - 4G/4G homo
2024:
26.01 - Beta 9,9😍
07.02 - USG (2,5tyg leżeć, bo pęcherzyk nisko ułożony)
24.02 - CRL 8,3mm bobasa + mikroserduszko❤️
11.03 - CRL 2,75cm i serce 175😍
Wyniki Nifty, niskie ryzyka, córcia Laura👶🏻🩷
04.04 - CRL 7,27cm
Łożysko przednia ściana
19.04 - CRL 9,5cm, ⚖️160g
02.05 - wyczułam pierwsze ruchy👣❤️
16.05 - 340g⚖️
Połówkowe ok, 32cm 😊
02.07 - 1kg⚖️
echo serca dobre
17.09 - szpital, 3800g⚖️
20.09 - cesarka, 3530g Szczęścia❤️
2026:
23.04 - Beta 54 😍
11.05 - serduszko ❤️
26.05 - 1,73cm

-
Gratuluję cieszę sie że wszystko dobrze ❤️Nutka-koloru wrote:Witam , melduję się i ja dziś po prenatalnych mamy zdrowego na 60% chłopaka . Całe 5 cm szczęścia termin dokładnie na 22 grudnia ❤️ ale z racji że będzie to cesarka zapewne poznamy się wcześniej .
-
Super gratuluję synka 💙 i również potwierdzam mając córkę i syna oczywiście kocham nad życie oboje ale synuś jest bardziej mamusiIzia wrote:W chwili gdy skończyłam robić poprzedni wpis wyłączyłam kompa i szłam się położyć. Nie zdążyłam, bo zadzwonił zastrzeżony numer. Pani z laboratorium się przedstawiła i poinformowała, że właśnie wgrywa do systemu mój wynik. Nawet nie wdawałam się w żadne rozmowy i pytania dlaczego tak długo. Włączyłam kompa i wpatrywałam się w ekran odświeżając co 10 sekund stronę. Serce waliło mi jak nie wiem. Jeszcze plik był wgrany odwrotnie i nerwowo obkręcałam.
Mamy zdrowego synka❤️️ -
Rosalinda wrote:Zazdroszczę przypływu mocy, ja cokolwiek zrobię to jestem zmęczona jakbym nie wiadomo co robiła 🫣 A jestem dokładnie na tym samym etapie co Ty, 11+0 😜
Kochana to narazie pierwszy taki przypływ energii🫢 ale musiałam się pochwalić bo sama z siebie dumna jestem😂 oczywiście popołudniu już leżałam 😋
Zobaczymy jak będzie dalej , bo zauważyłam,że jeden dzień lepszy drugi gorszy.
-