Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiolami wrote:Melduję się po badaniach…..
Udało się że narzeczony też dojechał😍
Nasz duży człowiek ma 6,76 cm serduszko bije , usg bez zarzutu, t21 wyszło pośrednie , reszta ryzyka niskie.
Ogólnie wszystko w porządku , łożysko na tylnej ścianie.
Wg. USG 13+0 zobaczymy co jutro powie moja gin.
Płeć nieznana -czekamy dalej 😊🤰🍀
Jestem spokojna, ryzykiem się nie przejmuje , bo z USG jest idealnie a wiek w tej statystyce zrobił swoje.
Dziękuję za kciuki Kobitki.
Kawał człowieka 💜 super, że wszystko dobrze:) to tez wstydniś się nie ujawnia
Wiolami lubi tę wiadomość
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Super, kawał człowieczka już 😊Wiolami wrote:Melduję się po badaniach…..
Udało się że narzeczony też dojechał😍
Nasz duży człowiek ma 6,76 cm serduszko bije , usg bez zarzutu, t21 wyszło pośrednie , reszta ryzyka niskie.
Ogólnie wszystko w porządku , łożysko na tylnej ścianie.
Wg. USG 13+0 zobaczymy co jutro powie moja gin.
Płeć nieznana -czekamy dalej 😊🤰🍀
Jestem spokojna, ryzykiem się nie przejmuje , bo z USG jest idealnie a wiek w tej statystyce zrobił swoje.
Dziękuję za kciuki Kobitki.
🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
No właśnie, rosną szybko 🥹 Mój chodzi do zerówki w przedszkolu, także szkoła to będzie dla nas nowość 🙈Lunaaa12 wrote:Ja byłam we wtorek u syna, z tymże on kończy zerówke przedszkolna, bo byl z dziećmi starszymi od siebie, a od września idzie do szkolnej zerówki.
Juz teraz wzrusz, piękne chwile 🥺 i pytanie kiedy to minęło, pamiętam jak takiego malucha prowadziłam pierwszy raz do przedszkola 🥺
Powodzenia ✊✊✊ daj znać i trzymam kciuki, żeby nic tam się nie pokazało między nogami 😁✊✊✊
Ja zawsze się wzruszam na zakończeniach 🙈 Ale fajnie nam się złożyło, że ta ciocia/nauczycielka starszaka bierze od września tę grupę gdzie będzie mój młodszy 😁
Dzięki, na pewno dam znać po wizycie! 😁🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Wiolami, super, że wszystko dobrze 😊
Ja po wizycie u genetyka z mieszanymi odczuciami, mam zlecony pakiet na trombofilie i miesiąc czekania na wyniki 🫣
-
Lunaaa12 wrote:Kawał człowieka 💜 super, że wszystko dobrze:) to tez wstydniś się nie ujawnia

Dokładnie😊 może jutro moja coś podejrzy 🫢 -
Lunaaa12 wrote:Pięknie to zrobiłaś 💗💙
U mnie na razie podejrzenie dziewczynki,wiec nic pewnego, ale może już zostanę po różowej stronie mocy, a jak nie to będzie teleportacja 🤣
Ja tak samo. 😛 totalnie nie przywiązuje się do tej sugestii.
Powodzenia na wizytach dziś 🙂 -
Moja najmłodsza we wtorek kończy Przedszkole , od września idzie rok wcześniej do szkoły a w środę mam wizytę u ginekolog 😉Rosalinda wrote:Dzisiaj mamy oficjalne zakończenie zerówki u starszaka 🥹 Mój mały synek od września idzie do szkoły, normalnie szok 🥹
A po zakończeniu wizyta u ginekologa, zobaczę co słychać u mojego najmłodszego synka 😄
Gratulacje udanych wizyt i prenatalnych u Wiolami ❤️
Do mnie zadzwoniła dziś moja ginekolog powiedziała że odebrała wyniki krwi z prenatalnych badań i że wszystko jest ok , aż się popłakałam tak mi ulżyło 🥹 Z tego szczęścia już się nie nie mogłam powstrzymać i zamówiłam kilka rzeczy dla maleństwa a że nie znam płci to zakupiłam dla chłopca i dziewczynki 🤣🤣🤣 -