Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie tak 😔 Najgorsze jest to, że wczoraj myślałam, że jest ok, zaakceptowane, a dzisiaj okazuje się, że jednak nie...blancaa12 wrote:Jak masz taka potrzebę to płacz masz do tego prawo. Ja też źle się czułam ze zamiast się cieszyć że zdrowy syn to ubolewam że nie będzie córki. Popłakałam i mi zrobiło się lepiej nie trzymaj tego w sobie. To że tak czujesz nie oznacza że jesteś złą matką uwierz mi że jest mnóstwo kobiet które czują tak samo jak ty ale o tym głośno nie mówią
.🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Masz lepszy kontakt z synem niż córką czy z innych powodów wolałabyś chłopców?Angela1108 wrote:To u mnie odwrotnie było rozczarowanie że to moga być dziewczynki i nie potrafie tego wyjaśnić dlaczego do tej pory mam taką cicha nadzieję ze moze jednak jeszcze sie okaże że to jednak chłopcy🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Rosalinda wrote:Pewnie tak 😔 Najgorsze jest to, że wczoraj myślałam, że jest ok, zaakceptowane, a dzisiaj okazuje się, że jednak nie...
Miałam tak samo że po połówkowych byłam szczęśliwa a na następnego dnia na wieczór jak usypiałam dzieciaki to puściło i polały się łzy
Rosalinda lubi tę wiadomość
-
Nie właśnie mysle że może dlatego że syn był taki wywalczony i jest takim oczkiem w głowie córka juz dorosła i jakos tak wydaje mi sie że z synem jest mi łatwiej zobaczymy jak będzie dalej. Ale jakby lepiej sie odnajduje w roli mamy chłopca tak mi sie wydaje. Córka byla caly czas pod taka nasza ochrona dalej jest żeby nikt nie zrobił jej krzywdy bo drobna krucha wrażliwa. Nie potrafię tego wytłumaczyć kocham ich oboje nad życie to najcudowniejsze co mogło mnie w zyciu spotkaćRosalinda wrote:Masz lepszy kontakt z synem niż córką czy z innych powodów wolałabyś chłopców?
Rosalinda lubi tę wiadomość
-
Melduję że w drodze jest kolejny chłopak 💙
I podzielam rozterki. Czułam wewnętrznie że będzie drugi chłopak choć miałam cichą nadzieję że będzie dziewczynka 🫣
Angela1108, Wiolami, Rosalinda, Ritaaa, Mysa1111 lubią tę wiadomość
01.2024 - 👶🏼
10.04.2026 - ⏸️
BETA 13.04 - 132 | 15.04 - 397 | 20.04 - 3 536 -
Chłopaki królują 😊🩵 🫢
Natalenka gratulacje 🩵
U nas tak ukrop, że siedzę w salonie z zamkniętymi roletami zewnętrznymi 🫢 a lubię ciepło jak sobie radzicie?
-
My mamy klimatyzację 😁 Ale rolety akurat zwykłe 😅 Chciałabym zewnętrzne, ale na razie pierwszeństwo ma powiększenie tarasu 😄Wiolami wrote:Chłopaki królują 😊🩵 🫢
Natalenka gratulacje 🩵
U nas tak ukrop, że siedzę w salonie z zamkniętymi roletami zewnętrznymi 🫢 a lubię ciepło jak sobie radzicie?
Wiolami lubi tę wiadomość
🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Rosalinda wrote:My mamy klimatyzację 😁 Ale rolety akurat zwykłe 😅 Chciałabym zewnętrzne, ale na razie pierwszeństwo ma powiększenie tarasu 😄
Też fajne rozwiązanie 😊 my będziemy myśleć żeby u góry założyć , ale to za jakiś czas.
Teraz to będą inne wydatki,ostatnio robiliśmy szafy i meble w salonie 🫢 -