Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Alora Koleżanka

Wysłany: 3 lipca, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylaada wrote:
    Ja od początku ciąży byłam pewna, że będzie chłopak 😅 no i cóż jest dziewczynka 🤭🩷🩷🩷

Mnie się marzył chłopak i moze dlatego cały czas mam przekonanie, że na kolejnym usg zobaczę ptaszka. Testów genetycznych nie robiliśmy więc wciąż jest taka możliwość

Sylaada lubi tę wiadomość

preg.png
  • Wiolami Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie…..
    Maluch waży 102 g wszystko oki.
    Niestety u mnie kosmowka nisko pokrywa szyjkę nadal i na oko gin raczej się nie podniesie więc z racji dwóch cc i teraz kosmówki będzie cc.
    Mam się dużo oszczędzać i pomału schodzę z leków,trochę się boje ale moja twarz od encortonu jest jak balon.

I teraz to ,na co tygryski czekały …..będzie chlopiec 🩵 (mamy zdjęcie klejnotów 😊)
    Przeczucie moje się nie sprawdziło, ale jesteśmy mega szczęśliwi 😍 nasz 🌈synek 🍀🙏🤰🥹

Myszkaaa20, Angela1108, Ukwiecona, Panikara97, boys' mum lubią tę wiadomość

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
    21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
    5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
    18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
    3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)

preg.png
  • Myszkaaa20 Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami wrote:
    Po wizycie…..
    Niestety u mnie kosmowka nisko pokrywa szyjkę nadal i na oko gin raczej się nie podniesie więc z racji dwóch cc i teraz kosmówki będzie cc.
    Mam się dużo oszczędzać i pomału schodzę z leków,trochę się boje ale moja twarz od encortonu jest jak balon.

I teraz to ,na co tygryski czekały …..będzie chlopiec 🩵 (mamy zdjęcie klejnotów 😊)
    Przeczucie moje się nie sprawdziło, ale jesteśmy mega szczęśliwi 😍 nasz 🌈synek 🍀🙏🤰🥹

Gratuluję synka 🩵 mam nadzieję że jak będziesz się oszczędzać to wszystko będzie dobrze, musi być 🥰❤️

Wiolami lubi tę wiadomość

👱🏼‍♀️31👨‍🦱32
    👶🏼2024

💕2014
    💍2018
    💒2020

28.03 12 dpo ⏸️
    Beta 30,7
    Prog 25,51
    30.03 14 dpo
    Beta 125,3
    22.04 6mm Maleństwa z ❤️
    20.05 4 cm szczęścia 😍
    1.06 prenatalne 6,5 cm Maluszka 🥹
    17.06 9,5 cm Bobo ❤️

preg.png
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami wrote:
    Po wizycie…..

Gratuluję synka 💙

Wiolami lubi tę wiadomość

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy ❤️❤️
  • Ukwiecona Koleżanka

Wysłany: 3 lipca, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami gratuluję syneczka 🩵

👦🏼 2014

🩵 12.2026

preg.png
  • boys' mum Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 01:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami wrote:
    Po wizycie…..

Gratuluję synka 🩵 bądź dobrej myśli 🩵 chociaż ja sama wariuje bo nadal nie czuje ruchów 🫣😞 czasem czuję ( tak mi się wydaje). Sama nie wiem... W poprzednich ciążach chłopcy dawali o sobie znać konkretnie 😅 i wiedziałam, że to oni... A teraz mała uparciucha testuje chyba już moją cierpliwość 😅dobrze, że we wtorek mam już wizytę u lekarza, może się uspokoję.

M🩵12
    A🩵8
    ⏸️ 3.04.2026
    26.06.2026 Dziewczynka 🩷 🩷 🩷
    preg.png
  • boys' mum Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Rosalinda wszystko u Ciebie ok? Jak sobie radzisz psychicznie? Jest już lepiej? Tak myślę, że przez to trochę musiałaś odpocząć od forum... Pamiętaj, że my tu jesteśmy i czekamy na Ciebie ❤️

M🩵12
    A🩵8
    ⏸️ 3.04.2026
    26.06.2026 Dziewczynka 🩷 🩷 🩷
    preg.png
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 02:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami wrote:
    Po wizycie…..

Dbaj o siebie, musi być dobrze ✊✊✊ bądź dobrej myśli 🙌🙌
    No i gratuluję synka 💙💙💙

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 02:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boys' mum wrote:
    Gratuluję synka 🩵 bądź dobrej myśli 🩵 chociaż ja sama wariuje bo nadal nie czuje ruchów 🫣😞 czasem czuję ( tak mi się wydaje). Sama nie wiem... W poprzednich ciążach chłopcy dawali o sobie znać konkretnie 😅 i wiedziałam, że to oni... A teraz mała uparciucha testuje chyba już moją cierpliwość 😅dobrze, że we wtorek mam już wizytę u lekarza, może się uspokoję.

Ja tez jeszcze nie czuje, jest czas, ale w trzeciej ciąży spodziewalam się wcześniej 😅
    I też po niedzieli wizyta

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 02:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boys' mum wrote:
    @Rosalinda wszystko u Ciebie ok? Jak sobie radzisz psychicznie? Jest już lepiej? Tak myślę, że przez to trochę musiałaś odpocząć od forum... Pamiętaj, że my tu jesteśmy i czekamy na Ciebie ❤️

Rosalinda tez miałam pytać gdzie nam zniknęłas, wszystko ok?
    A ostatnio pisala,że inny gin nie potwierdził chłopaka, także wszystko jest jeszcze możliwe ✊💗

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
‹‹ 140 141 142 143 144
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ