Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylaada wrote:Ja od początku ciąży byłam pewna, że będzie chłopak 😅 no i cóż jest dziewczynka 🤭🩷🩷🩷
Mnie się marzył chłopak i moze dlatego cały czas mam przekonanie, że na kolejnym usg zobaczę ptaszka. Testów genetycznych nie robiliśmy więc wciąż jest taka możliwość
Sylaada lubi tę wiadomość

-
Po wizycie…..
Maluch waży 102 g wszystko oki.
Niestety u mnie kosmowka nisko pokrywa szyjkę nadal i na oko gin raczej się nie podniesie więc z racji dwóch cc i teraz kosmówki będzie cc.
Mam się dużo oszczędzać i pomału schodzę z leków,trochę się boje ale moja twarz od encortonu jest jak balon.
I teraz to ,na co tygryski czekały …..będzie chlopiec 🩵 (mamy zdjęcie klejnotów 😊)
Przeczucie moje się nie sprawdziło, ale jesteśmy mega szczęśliwi 😍 nasz 🌈synek 🍀🙏🤰🥹
Myszkaaa20, Angela1108, Ukwiecona, Panikara97, boys' mum lubią tę wiadomość
2008👧 2009 👦
04.2023 👼💔(5tc)
O3.3024👼💔(Biochem)
O6.2024👼💔(6tc)
01.2025 👼💔(9tc)
14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)
19.04.2026 ⏸️
13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)

-
Wiolami wrote:Po wizycie…..
Niestety u mnie kosmowka nisko pokrywa szyjkę nadal i na oko gin raczej się nie podniesie więc z racji dwóch cc i teraz kosmówki będzie cc.
Mam się dużo oszczędzać i pomału schodzę z leków,trochę się boje ale moja twarz od encortonu jest jak balon.
I teraz to ,na co tygryski czekały …..będzie chlopiec 🩵 (mamy zdjęcie klejnotów 😊)
Przeczucie moje się nie sprawdziło, ale jesteśmy mega szczęśliwi 😍 nasz 🌈synek 🍀🙏🤰🥹
Gratuluję synka 🩵 mam nadzieję że jak będziesz się oszczędzać to wszystko będzie dobrze, musi być 🥰❤️
Wiolami lubi tę wiadomość
-
Gratuluję synka 💙Wiolami wrote:Po wizycie…..
Wiolami lubi tę wiadomość
-
Gratuluję synka 🩵 bądź dobrej myśli 🩵 chociaż ja sama wariuje bo nadal nie czuje ruchów 🫣😞 czasem czuję ( tak mi się wydaje). Sama nie wiem... W poprzednich ciążach chłopcy dawali o sobie znać konkretnie 😅 i wiedziałam, że to oni... A teraz mała uparciucha testuje chyba już moją cierpliwość 😅dobrze, że we wtorek mam już wizytę u lekarza, może się uspokoję.Wiolami wrote:Po wizycie…..
Przeczucie moje się nie sprawdziło, ale jesteśmy mega szczęśliwi 😍 nasz 🌈synek 🍀🙏🤰🥹 -
Wiolami wrote:Po wizycie…..
Dbaj o siebie, musi być dobrze ✊✊✊ bądź dobrej myśli 🙌🙌
No i gratuluję synka 💙💙💙2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
boys' mum wrote:Gratuluję synka 🩵 bądź dobrej myśli 🩵 chociaż ja sama wariuje bo nadal nie czuje ruchów 🫣😞 czasem czuję ( tak mi się wydaje). Sama nie wiem... W poprzednich ciążach chłopcy dawali o sobie znać konkretnie 😅 i wiedziałam, że to oni... A teraz mała uparciucha testuje chyba już moją cierpliwość 😅dobrze, że we wtorek mam już wizytę u lekarza, może się uspokoję.
Ja tez jeszcze nie czuje, jest czas, ale w trzeciej ciąży spodziewalam się wcześniej 😅
I też po niedzieli wizyta2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
boys' mum wrote:@Rosalinda wszystko u Ciebie ok? Jak sobie radzisz psychicznie? Jest już lepiej? Tak myślę, że przez to trochę musiałaś odpocząć od forum... Pamiętaj, że my tu jesteśmy i czekamy na Ciebie ❤️
Rosalinda tez miałam pytać gdzie nam zniknęłas, wszystko ok?
A ostatnio pisala,że inny gin nie potwierdził chłopaka, także wszystko jest jeszcze możliwe ✊💗2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -