Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Mira.huntrix Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dołączyłam do grupy, chociaz nie pokazuje mi żeby moja wiadomość została dostarczona.
    Ja mam pytanie do mam bardziej doświadczonych - w czym rodzic ? Nowe ładne koszule nocne ? Czy bralyscie raczej jakieś tanie które od razu szły do kosza ? W ile tych koszul do szpitala się zaopatrzyć ? Biorąc pod uwagę że od dawna śpię tylko w piżamach.

Ja: '90 Mąż: '87

IO | PAI-1 homo| AMH 2,5 (2.2025)| drożność| Hashimoto| Kariotyp Ok | homocysteina 5,5 | witamina D3 50| miesiączki regularne| zawsze grube endometrium| KIR Bx mąż C1C2 | nasienie 2% reszta ok

4-6.2025. 2 IUI ❌

07.25 IVF Menopur Rekovelle 16🥚 -> 15 zapłodnionych -> 11 ❄️ -> PGT-a 4AA, 5BA, 4AA

09.2025 cykl naturalny 4AA cyclogest, neoparin 0,6, accard, luteina, progersterone besins
    10 dpt beta 0,2

Immunolog : metronidazol i tarivid, equoral 25 dni -> encotron, cross match 30%

2.2026 cykl sztuczny estromef Accofil, encorton, cyclogest, neoparin 0,8, accard, luteina, progersterone besins
    5dpt ⏸️ 8dpt 36 biochem

Marzec naturals czekając na transfer
    10dpo 21, 11dpo 45,
    preg.png
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mira.huntrix wrote:
    Chyba dołączyłam do grupy, chociaz nie pokazuje mi żeby moja wiadomość została dostarczona.
    Ja mam pytanie do mam bardziej doświadczonych - w czym rodzic ? Nowe ładne koszule nocne ? Czy bralyscie raczej jakieś tanie które od razu szły do kosza ? W ile tych koszul do szpitala się zaopatrzyć ? Biorąc pod uwagę że od dawna śpię tylko w piżamach.
    Ja poprzednio miałam jedną do porodu i dwie na zmianę na pobyt w szpitalu. Nie szły od razu do kosza, w domu też w nich spałam, bo były fajne rozpinane do karmienia 🙂 Polecam tez wziąć jakiś szlafrok - w październiku nie był mi potrzebny, ale w lutym już tak, także i na grudzień myślę, że warto 😉

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🩵 12.2026

👼 05.2023
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mira.huntrix wrote:

Ja oba sn i mialam ze 3 koszule, do porodu brałam tą,.którą najmniej mi szkoda było. Po pierwszym porodzie byla do wyrzucenia, po drugim nie,więc zależy. Mąż brał do prania i przywoził.
    No i warto wziąć wkładki laktacyjne, kolektor do zbierania mleka, ja miałam nawał juz w drugiej dobie🙈

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • Mira.huntrix Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Ja poprzednio miałam jedną do porodu i dwie na zmianę na pobyt w szpitalu. Nie szły od razu do kosza, w domu też w nich spałam, bo były fajne rozpinane do karmienia 🙂 Polecam tez wziąć jakiś szlafrok - w październiku nie był mi potrzebny, ale w lutym już tak, także i na grudzień myślę, że warto 😉
    A jaki szlafrok ? :) jakiś taki grubszy ? Czy taki zwykły da radę ? Nie używam szlafroków odkąd odkryłam istnienie onesie/kombinezonu więc wypadłam z obiegu :)

Ja: '90 Mąż: '87

IO | PAI-1 homo| AMH 2,5 (2.2025)| drożność| Hashimoto| Kariotyp Ok | homocysteina 5,5 | witamina D3 50| miesiączki regularne| zawsze grube endometrium| KIR Bx mąż C1C2 | nasienie 2% reszta ok

4-6.2025. 2 IUI ❌

07.25 IVF Menopur Rekovelle 16🥚 -> 15 zapłodnionych -> 11 ❄️ -> PGT-a 4AA, 5BA, 4AA

09.2025 cykl naturalny 4AA cyclogest, neoparin 0,6, accard, luteina, progersterone besins
    10 dpt beta 0,2

Immunolog : metronidazol i tarivid, equoral 25 dni -> encotron, cross match 30%

2.2026 cykl sztuczny estromef Accofil, encorton, cyclogest, neoparin 0,8, accard, luteina, progersterone besins
    5dpt ⏸️ 8dpt 36 biochem

Marzec naturals czekając na transfer
    10dpo 21, 11dpo 45,
    preg.png
  • blancaa12 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mira.huntrix wrote:
    A jaki szlafrok ? :) jakiś taki grubszy ? Czy taki zwykły da radę ? Nie używam szlafroków odkąd odkryłam istnienie onesie/kombinezonu więc wypadłam z obiegu :)
    Nie lubię szlafroków. Pakuje sweter

Mira.huntrix lubi tę wiadomość

• Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    botanika wrote:
    Hejka, daje link do grupy. Usune go stąd za jakiś czas i udostępnię ponownie gdy się ktoś przypomni. Ustawie też wtedy ograniczenie dodawania nowych osób.

https://chat.whats

app.com/IgdNGO6TzLSJFujLP9NJVl?
    s=cl&p=i&mlu=4
    Mi coś nie działa ten link 🥺

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️ 🧡 🥹
    29.05.2026 - niskie ryzyka - chłopczyk ☺️

preg.png
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mira.huntrix wrote:
    Ja miałam zwykły i teraz też chcę kupić podobny 😉

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🩵 12.2026

👼 05.2023
  • Słoneczko🌼 Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Ja miałam zwykły i teraz też chcę kupić podobny 😉

Rosalinda ogólnie się nie udzielam ale postanowiłam jak coś dać znać dr Przybylski wrócił na Polną jak u Niego działa teraz kwestia cc nie mam pojęcia inna hierarchia

preg.png

2023 15tc 💔👼
    2 procedury ivf
    Panorama wszystko ok dziewczynka 🩷
    Cukrzyca insulina

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex 2x ,cyclogest ,duphaston ,acofil,immunoglobuliny, atosiban
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akacjowa_ wrote:
    Mi coś nie działa ten link 🥺
    Moze napisz do botanika na priv podaj jej numer to cie doda

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Moze napisz do botanika na priv podaj jej numer to cie doda
    Botanika, możemy tak zrobić? ☺️

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️ 🧡 🥹
    29.05.2026 - niskie ryzyka - chłopczyk ☺️

preg.png
  • Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do domu te wakacje okazały się dla mnie dużą dawką adrenaliny i małej ilości energii nie miałam czasu myśleć o wyprawkach teraz muszę wszystko ogarnąć najpierw szkoła później przydało by się myśleć o wyprawce dla maluch jak wszystko oprócz wózka rozdałam 😂nie wiem czy mój post po prenatalnych się dodał ale się powtórzę będzie chłopiec duży zdrowy chłopak . Termin na 22 grudnia . Mam nadzieję odpocząć chodź trochę jak starszaki pójdą do szkoły a dwulatek na drzemkę bo padam na twarzą a jeszcze mnie dużo pracy i aranżacji pokoi czeka aby pomieścić tą moją czwórkę ❤️

Rosalinda lubi tę wiadomość

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

Aniołek 9 tydz. [*] 23.11.15
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko🌼 wrote:
    Rosalinda ogólnie się nie udzielam ale postanowiłam jak coś dać znać dr Przybylski wrócił na Polną jak u Niego działa teraz kwestia cc nie mam pojęcia inna hierarchia
    O nie wiem, ja rodziłam dwa razy w Św. Rodzinie i teraz też bym chciała 😊 I mam nadzieję, że uda się naturalnie 😉

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🩵 12.2026

👼 05.2023
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka-koloru wrote:
    Wróciłam do domu te wakacje okazały się dla mnie dużą dawką adrenaliny i małej ilości energii nie miałam czasu myśleć o wyprawkach teraz muszę wszystko ogarnąć najpierw szkoła później przydało by się myśleć o wyprawce dla maluch jak wszystko oprócz wózka rozdałam 😂nie wiem czy mój post po prenatalnych się dodał ale się powtórzę będzie chłopiec duży zdrowy chłopak . Termin na 22 grudnia . Mam nadzieję odpocząć chodź trochę jak starszaki pójdą do szkoły a dwulatek na drzemkę bo padam na twarzą a jeszcze mnie dużo pracy i aranżacji pokoi czeka aby pomieścić tą moją czwórkę ❤️

Super, że wszystko ok💙 a powiedz w jakim w wieku masz dzieci i jaka płeć, bo jakoś nie zarejestrowałam :)

Ostatni tydzień wakacji, oj ciężko będzie wpaść w tą rutynę pewnie🙈

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka-koloru wrote:
    Gratuluję synka 🩵 A pozostała trójka jakiej jest płci 😀 ?
    My do szkoły już wszystko mamy, także powoli będę się zabierać za wyprawkę dla bobaska 😊

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🩵 12.2026

👼 05.2023
  • Słoneczko🌼 Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    O nie wiem, ja rodziłam dwa razy w Św. Rodzinie i teraz też bym chciała 😊 I mam nadzieję, że uda się naturalnie 😉

Możliwe, że pomyliłam z Hera nie pamiętam dalej z któraś kiedyś pisałam o cc i miała na Lutuckiej u dr Przybyskiego w takim razie przepraszam.

preg.png

2023 15tc 💔👼
    2 procedury ivf
    Panorama wszystko ok dziewczynka 🩷
    Cukrzyca insulina

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex 2x ,cyclogest ,duphaston ,acofil,immunoglobuliny, atosiban
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • botanika Przyjaciółka

Wysłany: 24 sierpnia, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akacjowa_ wrote:
    Botanika, możemy tak zrobić? ☺️
    Tak, chciałam dodać Cię jako przyjaciółkę bo chyba wtedy można priv ale nie widzę opcji.

W tym linku są tylko znaki Enter jakby co.

ticker_pgn.php?v=0,3,2026-12-27,-5,u
  • Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Gratuluję synka 🩵 A pozostała trójka jakiej jest płci 😀 ?
    My do szkoły już wszystko mamy, także powoli będę się zabierać za wyprawkę dla bobaska 😊

Ja mam 12 lata syn
    10 letnia córka i 2 letniego synka i teraz będzie kolejny synuś.

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

Aniołek 9 tydz. [*] 23.11.15
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka-koloru wrote:
    Ja mam 12 lata syn
    10 letnia córka i 2 letniego synka i teraz będzie kolejny synuś.

To młodszy syn będzie miał kompana 💙💙

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
‹‹ 224 225 226 227 228
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ