Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba dołączyłam do grupy, chociaz nie pokazuje mi żeby moja wiadomość została dostarczona.
Ja mam pytanie do mam bardziej doświadczonych - w czym rodzic ? Nowe ładne koszule nocne ? Czy bralyscie raczej jakieś tanie które od razu szły do kosza ? W ile tych koszul do szpitala się zaopatrzyć ? Biorąc pod uwagę że od dawna śpię tylko w piżamach.Ja: '90 Mąż: '87
IO | PAI-1 homo| AMH 2,5 (2.2025)| drożność| Hashimoto| Kariotyp Ok | homocysteina 5,5 | witamina D3 50| miesiączki regularne| zawsze grube endometrium| KIR Bx mąż C1C2 | nasienie 2% reszta ok
4-6.2025. 2 IUI ❌
07.25 IVF Menopur Rekovelle 16🥚 -> 15 zapłodnionych -> 11 ❄️ -> PGT-a 4AA, 5BA, 4AA
09.2025 cykl naturalny 4AA cyclogest, neoparin 0,6, accard, luteina, progersterone besins
10 dpt beta 0,2
Immunolog : metronidazol i tarivid, equoral 25 dni -> encotron, cross match 30%
2.2026 cykl sztuczny estromef Accofil, encorton, cyclogest, neoparin 0,8, accard, luteina, progersterone besins
5dpt ⏸️ 8dpt 36 biochem
Marzec naturals czekając na transfer
10dpo 21, 11dpo 45,

-
Ja poprzednio miałam jedną do porodu i dwie na zmianę na pobyt w szpitalu. Nie szły od razu do kosza, w domu też w nich spałam, bo były fajne rozpinane do karmienia 🙂 Polecam tez wziąć jakiś szlafrok - w październiku nie był mi potrzebny, ale w lutym już tak, także i na grudzień myślę, że warto 😉Mira.huntrix wrote:Chyba dołączyłam do grupy, chociaz nie pokazuje mi żeby moja wiadomość została dostarczona.
Ja mam pytanie do mam bardziej doświadczonych - w czym rodzic ? Nowe ładne koszule nocne ? Czy bralyscie raczej jakieś tanie które od razu szły do kosza ? W ile tych koszul do szpitala się zaopatrzyć ? Biorąc pod uwagę że od dawna śpię tylko w piżamach.🩵 10.2019
🩵 02.2024
🩵 12.2026
👼 05.2023 -
Mira.huntrix wrote:Chyba dołączyłam do grupy, chociaz nie pokazuje mi żeby moja wiadomość została dostarczona.
Ja mam pytanie do mam bardziej doświadczonych - w czym rodzic ? Nowe ładne koszule nocne ? Czy bralyscie raczej jakieś tanie które od razu szły do kosza ? W ile tych koszul do szpitala się zaopatrzyć ? Biorąc pod uwagę że od dawna śpię tylko w piżamach.
Ja oba sn i mialam ze 3 koszule, do porodu brałam tą,.którą najmniej mi szkoda było. Po pierwszym porodzie byla do wyrzucenia, po drugim nie,więc zależy. Mąż brał do prania i przywoził.
No i warto wziąć wkładki laktacyjne, kolektor do zbierania mleka, ja miałam nawał juz w drugiej dobie🙈2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
A jaki szlafrok ?Rosalinda wrote:Ja poprzednio miałam jedną do porodu i dwie na zmianę na pobyt w szpitalu. Nie szły od razu do kosza, w domu też w nich spałam, bo były fajne rozpinane do karmienia 🙂 Polecam tez wziąć jakiś szlafrok - w październiku nie był mi potrzebny, ale w lutym już tak, także i na grudzień myślę, że warto 😉
jakiś taki grubszy ? Czy taki zwykły da radę ? Nie używam szlafroków odkąd odkryłam istnienie onesie/kombinezonu więc wypadłam z obiegu
Ja: '90 Mąż: '87
IO | PAI-1 homo| AMH 2,5 (2.2025)| drożność| Hashimoto| Kariotyp Ok | homocysteina 5,5 | witamina D3 50| miesiączki regularne| zawsze grube endometrium| KIR Bx mąż C1C2 | nasienie 2% reszta ok
4-6.2025. 2 IUI ❌
07.25 IVF Menopur Rekovelle 16🥚 -> 15 zapłodnionych -> 11 ❄️ -> PGT-a 4AA, 5BA, 4AA
09.2025 cykl naturalny 4AA cyclogest, neoparin 0,6, accard, luteina, progersterone besins
10 dpt beta 0,2
Immunolog : metronidazol i tarivid, equoral 25 dni -> encotron, cross match 30%
2.2026 cykl sztuczny estromef Accofil, encorton, cyclogest, neoparin 0,8, accard, luteina, progersterone besins
5dpt ⏸️ 8dpt 36 biochem
Marzec naturals czekając na transfer
10dpo 21, 11dpo 45,

-
Mi coś nie działa ten link 🥺botanika wrote:Hejka, daje link do grupy. Usune go stąd za jakiś czas i udostępnię ponownie gdy się ktoś przypomni. Ustawie też wtedy ograniczenie dodawania nowych osób.
https://chat.whats
app.com/IgdNGO6TzLSJFujLP9NJVl?
s=cl&p=i&mlu=4 -
Ja miałam zwykły i teraz też chcę kupić podobny 😉Mira.huntrix wrote:A jaki szlafrok ?
jakiś taki grubszy ? Czy taki zwykły da radę ? Nie używam szlafroków odkąd odkryłam istnienie onesie/kombinezonu więc wypadłam z obiegu
🩵 10.2019
🩵 02.2024
🩵 12.2026
👼 05.2023 -
Rosalinda wrote:Ja miałam zwykły i teraz też chcę kupić podobny 😉
Rosalinda ogólnie się nie udzielam ale postanowiłam jak coś dać znać dr Przybylski wrócił na Polną jak u Niego działa teraz kwestia cc nie mam pojęcia inna hierarchia -
Wróciłam do domu te wakacje okazały się dla mnie dużą dawką adrenaliny i małej ilości energii nie miałam czasu myśleć o wyprawkach teraz muszę wszystko ogarnąć najpierw szkoła później przydało by się myśleć o wyprawce dla maluch jak wszystko oprócz wózka rozdałam 😂nie wiem czy mój post po prenatalnych się dodał ale się powtórzę będzie chłopiec duży zdrowy chłopak . Termin na 22 grudnia . Mam nadzieję odpocząć chodź trochę jak starszaki pójdą do szkoły a dwulatek na drzemkę bo padam na twarzą a jeszcze mnie dużo pracy i aranżacji pokoi czeka aby pomieścić tą moją czwórkę ❤️
Rosalinda lubi tę wiadomość
-
O nie wiem, ja rodziłam dwa razy w Św. Rodzinie i teraz też bym chciała 😊 I mam nadzieję, że uda się naturalnie 😉Słoneczko🌼 wrote:Rosalinda ogólnie się nie udzielam ale postanowiłam jak coś dać znać dr Przybylski wrócił na Polną jak u Niego działa teraz kwestia cc nie mam pojęcia inna hierarchia🩵 10.2019
🩵 02.2024
🩵 12.2026
👼 05.2023 -
Nutka-koloru wrote:Wróciłam do domu te wakacje okazały się dla mnie dużą dawką adrenaliny i małej ilości energii nie miałam czasu myśleć o wyprawkach teraz muszę wszystko ogarnąć najpierw szkoła później przydało by się myśleć o wyprawce dla maluch jak wszystko oprócz wózka rozdałam 😂nie wiem czy mój post po prenatalnych się dodał ale się powtórzę będzie chłopiec duży zdrowy chłopak . Termin na 22 grudnia . Mam nadzieję odpocząć chodź trochę jak starszaki pójdą do szkoły a dwulatek na drzemkę bo padam na twarzą a jeszcze mnie dużo pracy i aranżacji pokoi czeka aby pomieścić tą moją czwórkę ❤️
Super, że wszystko ok💙 a powiedz w jakim w wieku masz dzieci i jaka płeć, bo jakoś nie zarejestrowałam
Ostatni tydzień wakacji, oj ciężko będzie wpaść w tą rutynę pewnie🙈2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Gratuluję synka 🩵 A pozostała trójka jakiej jest płci 😀 ?Nutka-koloru wrote:Wróciłam do domu te wakacje okazały się dla mnie dużą dawką adrenaliny i małej ilości energii nie miałam czasu myśleć o wyprawkach teraz muszę wszystko ogarnąć najpierw szkoła później przydało by się myśleć o wyprawce dla maluch jak wszystko oprócz wózka rozdałam 😂nie wiem czy mój post po prenatalnych się dodał ale się powtórzę będzie chłopiec duży zdrowy chłopak . Termin na 22 grudnia . Mam nadzieję odpocząć chodź trochę jak starszaki pójdą do szkoły a dwulatek na drzemkę bo padam na twarzą a jeszcze mnie dużo pracy i aranżacji pokoi czeka aby pomieścić tą moją czwórkę ❤️
My do szkoły już wszystko mamy, także powoli będę się zabierać za wyprawkę dla bobaska 😊🩵 10.2019
🩵 02.2024
🩵 12.2026
👼 05.2023 -
Rosalinda wrote:O nie wiem, ja rodziłam dwa razy w Św. Rodzinie i teraz też bym chciała 😊 I mam nadzieję, że uda się naturalnie 😉
Możliwe, że pomyliłam z Hera nie pamiętam dalej z któraś kiedyś pisałam o cc i miała na Lutuckiej u dr Przybyskiego w takim razie przepraszam. -
Rosalinda wrote:Gratuluję synka 🩵 A pozostała trójka jakiej jest płci 😀 ?
My do szkoły już wszystko mamy, także powoli będę się zabierać za wyprawkę dla bobaska 😊
Ja mam 12 lata syn
10 letnia córka i 2 letniego synka i teraz będzie kolejny synuś. -