Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi2019 wrote:Dziewczyny jeszcze was zapytam o fotelik do auta bo polecalyscie maxi Cosi tak? Czy jakiś konkretny model ? Dajcie znać chciałabym kupić wcześniej żeby mieć z głowy , co do wózka to kompletnie nie wiem jaki , na pewno chce używana gondole a spacerówkę już sobie kupię lepsza
Podjedź do sklepu typu 8 gwiazdek i niech ci dobiorą pod auto fotelik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia, 21:40
-
Justi2019 wrote:Dziewczyny jeszcze was zapytam o fotelik do auta bo polecalyscie maxi Cosi tak? Czy jakiś konkretny model ? Dajcie znać chciałabym kupić wcześniej żeby mieć z głowy , co do wózka to kompletnie nie wiem jaki , na pewno chce używana gondole a spacerówkę już sobie kupię lepsza
My kupujemy akurat Avionaut Pixel, jeden z najlżejszych fotelików,na tym mi głównie zależy.
Z wózkiem planujemy tak samo. W oko wpadł mi Venicci upline 2, ale i używane trzymają cene🙈2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
@Justi2019 jeśli chcesz link do grupy, to zaproś mnie tu do przyjaciółek, wyślę na priv
@Ritaa wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, jak przyjmiesz to podeślę link.
My zmieniliśmy zdanie co do szkoły rodzenia i zamiast stacjonarnej, obejrzymy zaufajpoloznej i mamaga na YouTube i spotkamy się kilka razy indywidualnie ze środowiskową żeby pozadawać pytania czy poćwiczyć coś. Mamy się z nią spotkać w tym tygodniu pierwszy raz
Ritaaa lubi tę wiadomość
-
Z jednej strony nie moge sie doczekać z drugiej jakos tak wiem ze znowu bede tęsknić jak on bedzie w przedszkolu bo my wtedy mamy malo czasu dla siebie bo odbieram go o 14 a 16 jade do pracy i wracam po 20-21 i tak zaraz kładziemy go spac bo rano musi wstać i mi go bardzo brakujeLunaaa12 wrote:Hej, jak po weekendzie?
Jak samopoczucia przed rozpoczęciem nowego roku przedzkolno/szkolnego? -
Ja dzisiaj byłam w klinice i również tutaj lekarz mi potwierdził, że moja bolesna przypadłość pachwinowa wykraczająca poza przeciętność to coś z czym muszę wytrzymać, taki urok rozrastania się macicy. Jedynie fizjo może próbować niwelować ból, także jutro kolejna wizyta. Te samopoczucie różnie, bo raz wydaje mi się, że idzie poprawa, spokojnie mogę spacerować bez bólu, a nast dnia wstawanie i pionizacja jest tak bolesna, że nie wychodzę z domu i nawet po kawę do żabki mojego wysyłam. Od kilku dni spanie na prawym boku odpada, bo wybudza mnie jakiś ucisk promieniowanie z tej pachwiny i potrzebuję z 10min, żeby w ogóle przegibać się na drugi bok, a tak ciągle na lewym to ja nie umiem spać, bo już po prostu ciało woła dość. Hemoglobinę mam na granicy, więc włączamy suplementację żelaza ( actiferol). Poza tym wszystko dobrze z małym, waży już kilogram i podczas badania miał otwarte oczka, bo mi lekarz pokazywał górne dolne powieki:) Dostałam też info, żeby pomyśleć między 30 a 35tyg o szczepieniach na krztuśca i rsv. Kolejna wizyta za 3tyg, więc jeszcze przed naszymi III prenatalnymi.👩'83👨'83
📌Ona: PCOS, niedoczynność tarczycy, kiry AA
2018 - 2021 starania naturalne
2022 inseminacja ❌
06/2022 I IVF
czerwiec punkcja, 3 zarodki
I transfer świeżaka beta 8.10 i 3.90
sierpień II transfer ❄️ ❌
listopad III transfer ❄️ ❌
07/2023 II IVF
lipiec punkcja, 3 zarodki
IV transfer ❌
wrzesień V transfer ❄️ 5dpt beta 10.92 7dpt 42.16 9dpt 101.03 12dpt 151.17 13dpt 167.70 15dpt 105
listopad VI transfer ❄️5dpt 15 7dpt 30.46 10dpt 18
01/2024 III IVF
styczeń punkcja pobrano 12🥚, 2 zarodki, oba chore
05/2024 IV IVF
maj punkcja pobrano 13🥚, 5 zarodków, 1z5 zdrowy
lipiec VII transfer ❌
07/2025 V IVF
lipiec pobrano 15 🥚 , 3 zarodki bez badań
sierpień VIII transfer ❄️ ❌
wrzesień IX transfer ❄️❄️ ❌
10/2025 VI IVF
październik punkcja pobrano 15 🥚 7 zapłodnionych, 4 zarodki bez badań
03/2026
X transfer ❄️❄️
8dpt beta 92.7 11dpt 332.01 13dpt 584.55 15dpt 1515.17 26dpt jest ❤️! -
Hejo, zdecydowanie ten czas za szybko leci, z jednej strony tak bardzo bym chciała, żeby był już grudzień a potem ten czas mógłby się zatrzymać, zwolnić choć trochę..
27 mieliśmy wizytę, mała bardzo ładnie rośnie, cały czas ułożona poprzecznie, waży już 716g, szyjka ponad 5cm także bez strachu o nią.
Jesteśmy umówieni na echo serduszka 10 września i zapisałam sobie, że muszę przyjąć immunoglobulinę zaniedługo z racji konfliktu serologicznego. Zamówiłam komodę dla małej do naszej sypialni, zanim mąż złoży to będzie październik 😅 i pranie ubranek. A u małej w pokoju narazie tylko rosną kartony z rzeczami, mebli jeszcze nie zamówiłam.5.04 : ⏸️
14.04 : Widoczny pęcherzyk na USG
26.04 : Bijące Serduszko 💚
12.05 : 2,31 🫒 | 26.05 : 3,81 🍒
09.06 : 6,1 🍓 | 26.06 : 130g 🍋
30.07 : 331g 🍌 | 11.08 : 466g 🍆
27.08 : 716g 🍠 | 15.09 : 1065g 🥒
💔Marzec 2025 : Poronienie zatrzymane 9tyg
💔 Paź 2025 : Ciąża pozamaciczna, laparoskopia -
Angela1108 wrote:Daj znac jak obejrzysz czy zdecydowałaś się i jak ogólnie wrażenie
X-lander x-move był w kiepskim stanie. Niby po jednym dziecku, a strasznie syfiasty. Dodatkowo jego amortyzacja to tylko te pompowane koła. Tak poza tym to zawieszenie bardzo twarde. Za to Cruiser wyglada jak nowy i bierzemy. Fajnie się prowadzi, wydaje się solidny
jeśli będzie zajmował jakoś strasznie dużo miejsca w bagażniku, to kupimy jakąś dodatkową używkę na wyjazdy do lekarza czy gdziekolwiek, ale w tym początkowym etapie nie planuję dłuższych podróży, więc nie powinno to mieć aż takiego znaczenia. Do cruisera można też wpiąć fotelik. Mamy wózek i fotelik i coraz większy brzuch. Kiedy to się stało??
Angela1108 lubi tę wiadomość
🤰🏼 12.2026. czekamy. -
nick nieaktualnyPróbowałaś spać z poduszką ciążową typu c? Jest świetna mi pomaga bo już zaczyna mnie boleć jak się przekręcam na bok i czuję jakby mi brzuch zastygł ale warto ją włożyć między nogi chociaż przynosi ulgę 😮💨Izia wrote:Ja dzisiaj byłam w klinice i również tutaj lekarz mi potwierdził, że moja bolesna przypadłość pachwinowa wykraczająca poza przeciętność to coś z czym muszę wytrzymać, taki urok rozrastania się macicy. Jedynie fizjo może próbować niwelować ból, także jutro kolejna wizyta. Te samopoczucie różnie, bo raz wydaje mi się, że idzie poprawa, spokojnie mogę spacerować bez bólu, a nast dnia wstawanie i pionizacja jest tak bolesna, że nie wychodzę z domu i nawet po kawę do żabki mojego wysyłam. Od kilku dni spanie na prawym boku odpada, bo wybudza mnie jakiś ucisk promieniowanie z tej pachwiny i potrzebuję z 10min, żeby w ogóle przegibać się na drugi bok, a tak ciągle na lewym to ja nie umiem spać, bo już po prostu ciało woła dość. Hemoglobinę mam na granicy, więc włączamy suplementację żelaza ( actiferol). Poza tym wszystko dobrze z małym, waży już kilogram i podczas badania miał otwarte oczka, bo mi lekarz pokazywał górne dolne powieki:) Dostałam też info, żeby pomyśleć między 30 a 35tyg o szczepieniach na krztuśca i rsv. Kolejna wizyta za 3tyg, więc jeszcze przed naszymi III prenatalnymi.
-
O to super 🥰 fajnie że mieliście dwie opcję. Ja co do brzucha to sie nawet nie wypowiadam bo wyglądam jakbym zaraz miala rodzic jest mi juz rak ciężko dziewczynki sie rozpychają ze az boli czasami a brzuch nieraz tak skacze. I najgorsze sa noce ale jeszcze troche juz coraz bliżej tyle ze to najcięższe tygodnie 🫣maranta wrote:X-lander x-move był w kiepskim stanie. Niby po jednym dziecku, a strasznie syfiasty. Dodatkowo jego amortyzacja to tylko te pompowane koła. Tak poza tym to zawieszenie bardzo twarde. Za to Cruiser wyglada jak nowy i bierzemy. Fajnie się prowadzi, wydaje się solidny
jeśli będzie zajmował jakoś strasznie dużo miejsca w bagażniku, to kupimy jakąś dodatkową używkę na wyjazdy do lekarza czy gdziekolwiek, ale w tym początkowym etapie nie planuję dłuższych podróży, więc nie powinno to mieć aż takiego znaczenia. Do cruisera można też wpiąć fotelik. Mamy wózek i fotelik i coraz większy brzuch. Kiedy to się stało?? -
Dzisiaj w końcu po raz pierwszy odwiedziłam na Śląsku niewielki sklepik z wózkami, bo chciałam zobaczyć na żywo coś z DadaPrams, odkryłam ich jakiś czas temu i wizualnie bardzo mi przypasowali. Na żywo również wózek mnie oczarował, ale jeśli chodzi o funkcjonalność to niestety rozczarował, więc już skreśliłam z listy. Inglesina mi się tez podoba, ale raczej ciężko dostępni stacjonarnie. Mąż oglądał trochę wózków w kilku sklepach w Warszawie i wyrobił sobie zdanie, jego typem jest Venicci Upline 3 i ja generalnie też jestem za czymś, co lekko, łatwo w formie harmonijki się złoży. Czyli potencjalnie ten Venicci, Muuvo Fold i dzisiaj pan w sklepie przedstawił mi tańszy ale też bardzo funkcjonalny Carrello. Ten ostatni bardzo lekki, wygodny z wszystkim co potrzebuję, piankowe ciche opony (bo Dada takich nie miał) opcje regulacji wysokości - także hamulca są dla nas ważne, bo mąż bardzo wysoki.
Mama Antosia wrote:Próbowałaś spać z poduszką ciążową typu c?
Ja od ponad 2miesięcy tylko w takiej śpię
Ale mamy dość wysokie łóżko i twardszy materac, więc jak jestem w śnie kilka h na lewym boku, to wybudzi mnie ucisk na udzie lewym albo po prostu już plecy/łopatki zmęczone i muszę dychnąć, więc albo wstać (co jest procesem ciężkim) albo spróbować się przekręcić na plecy lub prawy bok. Tylko ostatnie 3noce prawy bok to kończył się na tyle promieniującym do podbrzusza bólem pachwiny, że teraz już się po prostu boje na tym prawym zasypiać, chociaż wolałam zawsze spać na prawym. No cóż, cala ciąża w miarę bezbolesnie bez żadnych zgag, ciśnienia, wymiotów to musze nadrobić czymś innym, żeby za prosto nie było:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września, 01:31
👩'83👨'83
2022 inseminacja ❌
06/2022 I IVF
07/2023 II IVF
IV transfer ❌
wrzesień V transfer ❄️ 5dpt beta 10.92 7dpt 42.16 9dpt 101.03 12dpt 151.17 13dpt 167.70 15dpt 105
01/2024 III IVF
05/2024 IV IVF
lipiec VII transfer ❌
07/2025 V IVF
10/2025 VI IVF
03/2026
X transfer ❄️❄️
Izia wrote:Dzisiaj w końcu po raz pierwszy odwiedziłam na Śląsku niewielki sklepik z wózkami, bo chciałam zobaczyć na żywo coś z DadaPrams, odkryłam ich jakiś czas temu i wizualnie bardzo mi przypasowali. Na żywo również wózek mnie oczarował, ale jeśli chodzi o funkcjonalność to niestety rozczarował, więc już skreśliłam z listy. Inglesina mi się tez podoba, ale raczej ciężko dostępni stacjonarnie. Mąż oglądał trochę wózków w kilku sklepach w Warszawie i wyrobił sobie zdanie, jego typem jest Venicci Upline 3 i ja generalnie też jestem za czymś, co lekko, łatwo w formie harmonijki się złoży. Czyli potencjalnie ten Venicci, Muuvo Fold i dzisiaj pan w sklepie przedstawił mi tańszy ale też bardzo funkcjonalny Carrello. Ten ostatni bardzo lekki, wygodny z wszystkim co potrzebuję, piankowe ciche opony (bo Dada takich nie miał) opcje regulacji wysokości - także hamulca są dla nas ważne, bo mąż bardzo wysoki.
Myślę, że venicci upline 3 jest hiciorem w tym sezonie.
Też nam przeszedł przez myśl. Albo jego tańszy odpowiednik z Future Design. Wyglądają jak z tej samej taśmy produkcyjnej, tylko ten drugi nie ma tylu błyszczących wstawek w ramie i akurat kolor zielony, był bardziej zielony i nam się bardzo podobał. Wielkim plusem jest ta gondola składana razem ze stelażem. Super to wymyślili.
No ale ostatecznie kupiliśmy używany. Fotelik też, od znajomych. Całość kosztowała ułamek ceny nowego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września, 07:43
🤰🏼 12.2026. czekamy. -
Izia wrote:Dzisiaj w końcu po raz pierwszy odwiedziłam na Śląsku niewielki sklepik z wózkami, bo chciałam zobaczyć na żywo coś z DadaPrams, odkryłam ich jakiś czas temu i wizualnie bardzo mi przypasowali. Na żywo również wózek mnie oczarował, ale jeśli chodzi o funkcjonalność to niestety rozczarował, więc już skreśliłam z listy. Inglesina mi się tez podoba, ale raczej ciężko dostępni stacjonarnie. Mąż oglądał trochę wózków w kilku sklepach w Warszawie i wyrobił sobie zdanie, jego typem jest Venicci Upline 3 i ja generalnie też jestem za czymś, co lekko, łatwo w formie harmonijki się złoży. Czyli potencjalnie ten Venicci, Muuvo Fold i dzisiaj pan w sklepie przedstawił mi tańszy ale też bardzo funkcjonalny Carrello. Ten ostatni bardzo lekki, wygodny z wszystkim co potrzebuję, piankowe ciche opony (bo Dada takich nie miał) opcje regulacji wysokości - także hamulca są dla nas ważne, bo mąż bardzo wysoki.
Ja od ponad 2miesięcy tylko w takiej śpię
Ale mamy dość wysokie łóżko i twardszy materac, więc jak jestem w śnie kilka h na lewym boku, to wybudzi mnie ucisk na udzie lewym albo po prostu już plecy/łopatki zmęczone i muszę dychnąć, więc albo wstać (co jest procesem ciężkim) albo spróbować się przekręcić na plecy lub prawy bok. Tylko ostatnie 3noce prawy bok to kończył się na tyle promieniującym do podbrzusza bólem pachwiny, że teraz już się po prostu boje na tym prawym zasypiać, chociaż wolałam zawsze spać na prawym. No cóż, cala ciąża w miarę bezbolesnie bez żadnych zgag, ciśnienia, wymiotów to musze nadrobić czymś innym, żeby za prosto nie było:)
Jak mąż planuje sporo z wózkiem spacerować to przymierzenie się do wózka w sklepie, przejechanie po sklepie jest ultra ważne, bo… może się szybko obijać, że zajacza stopami o dolna belkę. My obydwoje 180+cm, w Venicci Tinum Upline (taki mamy po córce) nigdy się nie zdarzyło nam obijać, w spacerówce Espiro ten problem występował nagminnie… Ps. carello produkuje bardzo dobre spacerówki. -
Kfiatuszek666 wrote:My obydwoje 180+cm
U nas 165 + 195 więc rozbieżność 🤣. Jestem ciekawa na jakim wzroście zatrzyma się syn:)
👩'83👨'83
2022 inseminacja ❌
06/2022 I IVF
07/2023 II IVF
IV transfer ❌
01/2024 III IVF
05/2024 IV IVF
lipiec VII transfer ❌
07/2025 V IVF
10/2025 VI IVF
03/2026
X transfer ❄️❄️
maranta wrote:Myślę, że venicci upline 3 jest hiciorem w tym sezonie.
Też nam przeszedł przez myśl. Albo jego tańszy odpowiednik z Future Design. Wyglądają jak z tej samej taśmy produkcyjnej, tylko ten drugi nie ma tylu błyszczących wstawek w ramie i akurat kolor zielony, był bardziej zielony i nam się bardzo podobał. Wielkim plusem jest ta gondola składana razem ze stelażem. Super to wymyślili.
No ale ostatecznie kupiliśmy używany. Fotelik też, od znajomych. Całość kosztowała ułamek ceny nowego.
Tez wszędzie słyszę o tym Venicci, wiecie gdzie można je stacjonarnie obejrzeć? Chodzi mi czy tylko w firmowych sklepach są czy weszły do sieciówek?2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Luna w sieciówkowych też są dostępne, tylko nie wiem w jakim mieście szukasz.
Ja dzisiaj w Boćku porównywałam Muuvo Fold i Venicci Upline 3. Ten pierwszy wydawał mi się nieco lżejszy i mniejszy, ale np Venicci miał solidniejszy taki bez zgięcia materacyk do środka. Generalnie pan, który nam pokazywał wszystko wyjątkowo podkreślał nam kwestię na którą żaden inny sprzedawca nie zwrócił uwagi, mianowicie gabaryty rodziców i potencjalne możliwe gabaryty dziecka. Np u nas uznał, że jeśli mąż jest duży i ma 195 to duża szansa, że dziecko pójdzie też w długość i absolutnie nie zaleca nam wybierania choćby fotelika pod kątem lekkości. Dzień wcześniej bardzo nam zachwalano Pixel3 i pomyślałam sobie ok, to chyba nasz typ, a po dzisiaj to wątpliwości. Pan wyjątkowo kładł nacisk na ten temat i pokazywał różnice między szerokością i długością fotelików, które z nazwy były przeznaczone pod te same długości. W praktyce różniły się bardzo i tutaj jednak wygrywał cięższy cybex. Kolejno temat przejął pan, który został po godzinach pracy i nam ten temat rozbił na tyle czynników o bezpieczeństwie, że głowa mała, jego pogadanka chyba 40min. Sam się przyznał, że jest maniakiem fotelikowym. Zwracał uwagę na detal jak grubość gąbki, która nie robi żadnej ochrony przy uderzeniu bocznym auta, a np w cybexie był najbardziej wysunięty na długość knefel zabezpieczający. Generalnie dużo filmików o poszczególnych modelach jest na yt na koncie bociek.eu Podczas naszej wizyty byli też inni rodzice ze swoim maleństwem 3tygodniowym i się okazało, że no wcześniaczek i państwo są zmuszeni w tak krótkim czasie zakupić kolejny fotelik, bo zbyt duży luz niewskazany. Z kolei jak dziecko szybko rośnie, a jeszcze nie siada to sprzedawca mówił, że znajdziemy się w głupim punkcie, gdzie fotelik jest zbyt krótki i niewygodny dla dziecka, a jednocześnie jest zbyt wcześnie by kupować ten kolejny i takie zawieszenie na 2, 3miesiące. Żeby mocno zastanowić się nad tematem i patrzeć przez pryzmat nie marki, lekkości tylko gabarytów dziecka plus dobranie pod siedzisko samochodu.
maranta, Justi2019 lubią tę wiadomość
👩'83👨'83
2022 inseminacja ❌
06/2022 I IVF
07/2023 II IVF
IV transfer ❌
01/2024 III IVF
05/2024 IV IVF
lipiec VII transfer ❌
07/2025 V IVF
10/2025 VI IVF
03/2026
X transfer ❄️❄️
A jaki na koniec Wam polecił? My w sumie chcemy zdać się na polecenie pana za sklepu który proponował cybex, zaś znajomi ten lekki co waży 2,5kg, dla nas obowiązek obrotowa baza , reszta czynników to : oby jak najbezpieczniejszyIzia wrote:Luna w sieciówkowych też są dostępne, tylko nie wiem w jakim mieście szukasz.
Ja dzisiaj w Boćku porównywałam Muuvo Fold i Venicci Upline 3. Ten pierwszy wydawał mi się nieco lżejszy i mniejszy, ale np Venicci miał solidniejszy taki bez zgięcia materacyk do środka. Generalnie pan, który nam pokazywał wszystko wyjątkowo podkreślał nam kwestię na którą żaden inny sprzedawca nie zwrócił uwagi, mianowicie gabaryty rodziców i potencjalne możliwe gabaryty dziecka. Np u nas uznał, że jeśli mąż jest duży i ma 195 to duża szansa, że dziecko pójdzie też w długość i absolutnie nie zaleca nam wybierania choćby fotelika pod kątem lekkości. Dzień wcześniej bardzo nam zachwalano Pixel3 i pomyślałam sobie ok, to chyba nasz typ, a po dzisiaj to wątpliwości. Pan wyjątkowo kładł nacisk na ten temat i pokazywał różnice między szerokością i długością fotelików, które z nazwy były przeznaczone pod te same długości. W praktyce różniły się bardzo i tutaj jednak wygrywał cięższy cybex. Kolejno temat przejął pan, który został po godzinach pracy i nam ten temat rozbił na tyle czynników o bezpieczeństwie, że głowa mała, jego pogadanka chyba 40min. Sam się przyznał, że jest maniakiem fotelikowym. Zwracał uwagę na detal jak grubość gąbki, która nie robi żadnej ochrony przy uderzeniu bocznym auta, a np w cybexie był najbardziej wysunięty na długość knefel zabezpieczający. Generalnie dużo filmików o poszczególnych modelach jest na yt na koncie bociek.eu Podczas naszej wizyty byli też inni rodzice ze swoim maleństwem 3tygodniowym i się okazało, że no wcześniaczek i państwo są zmuszeni w tak krótkim czasie zakupić kolejny fotelik, bo zbyt duży luz niewskazany. Z kolei jak dziecko szybko rośnie, a jeszcze nie siada to sprzedawca mówił, że znajdziemy się w głupim punkcie, gdzie fotelik jest zbyt krótki i niewygodny dla dziecka, a jednocześnie jest zbyt wcześnie by kupować ten kolejny i takie zawieszenie na 2, 3miesiące. Żeby mocno zastanowić się nad tematem i patrzeć przez pryzmat nie marki, lekkości tylko gabarytów dziecka plus dobranie pod siedzisko samochodu.Ja: '90 Mąż: '87
IO | PAI-1 homo| AMH 2,5 (2.2025)| drożność| Hashimoto| Kariotyp Ok | homocysteina 5,5 | witamina D3 50| miesiączki regularne| zawsze grube endometrium| KIR Bx mąż C1C2 | nasienie 2% reszta ok
4-6.2025. 2 IUI ❌
07.25 IVF Menopur Rekovelle 16🥚 -> 15 zapłodnionych -> 11 ❄️ -> PGT-a 4AA, 5BA, 4AA
09.2025 cykl naturalny 4AA cyclogest, neoparin 0,6, accard, luteina, progersterone besins
10 dpt beta 0,2
Immunolog : metronidazol i tarivid, equoral 25 dni -> encotron, cross match 30%
2.2026 cykl sztuczny estromef Accofil, encorton, cyclogest, neoparin 0,8, accard, luteina, progersterone besins
5dpt ⏸️ 8dpt 36 biochem
Marzec naturals czekając na transfer
10dpo 21, 11dpo 45,

-
botanika wrote:A co myślicie o tym że składana gondola to jednocześnie słaby materac bo przez to zginanie stworzą się nierówności w stałych miejscach? Gdzieś widziałam taką opinię i sama nie wiem co myśleć
Ja się decyduje na składana gondolę, z kolei słyszałam że nie tworzy to żadnych wyczuwalnych nierówności w materacu, poza tym też to dziecko nie jest niewiadomo jak długo w tej gondoli, i nie leży nagie w niej z racji że rodzimy zimą to będzie miało ubranko i kombinezon więc raczej bym się tym zupełnie nie przejmowałaStarania od 2022
🙋🏻♀️ 35
🙋🏻♂️30
Nasienie ✅
Owulacja ✅
Hormony ✅
AMH 2,8 ✅
HSG ✅
Witaminy ✅
Kir Bx 3/5
Kariotypy ✅
Niedoczynność tarczycy
12.2024 hsg z lipiodolem