Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfiatuszek666 wrote:Angela, dbaj o siebie i oby jak najszybciej do szpitala to wszystko na pewno zaraz się unormuje.
Ja ostatnie 2 tygodnie miałam tragiczne. Najpierw ten szpital, a potem codziennie miałam wrażenie, że mi słabo i nie mam energii. Zwalałam to na anemię, ale pomimo brania żelaza poprawy brak. Wiem, że w tej ciąży nie dojadam, jakoś nie mam apetytu, przytyłam dopiero ledwo 1,5kg (a na ostatniej wizycie bobas 800 gramów). Od weekendu zaczęłam się wręcz zmuszać do jedzenia i chyba wreszcie dziś jest poprawa, bo czuję się lepiej. Muszę zjeść porządnie, najlepiej tłuszcz i białko, a nie to, że rano kanapka, potem jakiś owoc i kawka albo jogurt. To jest po prostu za mało i codziennie po południu robiło mi się dosłownie słabo, jakby mi ktoś prąd odcinał.
Zamiast jogurty może jakieś odżywczy shake?
Moze małe zmiany, do śniadania dorzuć jakieś warzywa, tu jakieś orzechy do przekąski i małymi kroczkami2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Hej:)
Ja wczoraj miałam doła, poczytałam trochę historii o konfliktach, na fb jest grupa specjalna, no i większość lekarzy nie ogarnia tematu, u mnie w mieście nie ma specjalistów, w mieście wojewódzkim znajdzie się kilku co dopóki ciąża przebiega prawidłowo, wyniki przeciwciał sa ok, mierzą przepływy w mózgu które tez sa ok to prowadzą taką ciążę,ale jak zaczynają się schody parametry lecą to sami odsyłają np.do Warszawy, może być tak,ze przez całą ciążę będzie stabilnie, a może być tak,że wraz z wiekiem ciąży będą robić się utrudnienia. Po prostu nie sądziłam, że to może być tak poważne plus niewiele osób co ogarnia ten temat i trzeba szukać pomocy na własną rękę.
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -