Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Nadzieja 🧚🏼‍♀️ Ekspertka

Wysłany: 6 maja, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psychoklaczek .. to jakiś koszmar pewnie każda z nas by wariowała po takiej wizycie ..
    Angela1108 ja bym szukała lekarza innego przy takim tsh i brudzeniach nie ma co czekać

Przebadani - zdrowi :)
    starania od 08.2024 .

15.04- rośnie nowe życie !
  • Lunaaa12 Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny cieszę się z kolejnych dobrych wizyt💜oby tylko takie :)

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Hera098 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mialam wizytę o 16ej, ale dzień z toddlerem nie należy do łatwych i zawsze odzywam się wieczorem 🤣 Do tego Laura odmawia ostatnie 4 dni drzemek w dzień. Bardzo nas to męczy. Chyba jeszcze za mała jest aby je tak w ogóle odpuszczać.

Wracając do wizyty🤪

73f0287a3b7cd.jpg

Z usg wychodzi 5+6, a z miesiączki 6+3, takze ciąża mlodsza o 4 dni, ale ja mam bardzo nieregularne i długie cykle, więc wszystko jest ok ☺️
    Jest zarodek, ale jeszcze nie było serduszka. Chyba za wcześnie nadal 🙈
    W sobotę mam swój ślub, a za tydzien wyjeżdżamy w podróż poślubną na Mazury, także chcę jeszcze przed wyjazdem zobaczyć się z moją prowadzącą. Do tej pory chodziłam na Enel Med bo u nich mozna umówić sie z dnia na dzień a mi zależało aby tak na szybko sie skontrolować i bajlando, do chaty. Na dokładne wizyty będę chodzić do swojej prowadzącej.
    Termin na pierwszą wizytę u niej mam na poniedziałek. Kurcze, fajny jakby juz wtedy widac było bijące serduszko, bo na koniec tygodnia wyjeżdżamy i wolałabym nie myśleć przez pół wyjazdu o tym czy serduszko bije czy nie🫣

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 00:03

Ja 1998, On 1990
    PCOS, lekka IO,
    MTHFR A1298C - A/C hetero
    PAI - 4G/4G homo

2024:

26.01 - Beta 9,9😍
    07.02 - USG (2,5tyg leżeć, bo pęcherzyk nisko ułożony)
    24.02 - CRL 8,3mm bobasa + mikroserduszko❤️
    11.03 - CRL 2,75cm i serce 175😍

Wyniki Nifty, niskie ryzyka, córcia Laura👶🏻🩷

04.04 - CRL 7,27cm
    Łożysko przednia ściana
    19.04 - CRL 9,5cm, ⚖️160g
    02.05 - wyczułam pierwsze ruchy👣❤️
    16.05 - 340g⚖️
    Połówkowe ok, 32cm 😊
    02.07 - 1kg⚖️
    echo serca dobre
    17.09 - szpital, 3800g⚖️

20.09 - cesarka, 3530g Szczęścia❤️

2026:

23.04 - Beta 54 😍

event.png

preg.png
‹‹ 22 23 24 25 26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ