Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Stresujący czas, ale trzeba być dobrej myśli póki jeszcze jest szansa, że będzie ok 🧡bluebell wrote:Cześć dziewczyny, u mnie chyba niestety kiepsko, słaby przyrost bety, pęcherzyk od poniedziałku urósł tylko pół mm. Dalej nie ma zarodka ani pęcherzyka żółtkowego nawet. Dostałam luteinę i będziemy walczyć, ale średnio to widzę. Kolejne USG we wtorek
-
Hej dziewczyny jak tam samopoczucie? Nadrabiam zaległości jestem taka senna że mogłabym życie przespać chyba dużo się dzieje w brzuszku i maluszek potrzebuje sił żeby rosnąć ☺️ Dopiero 11 czerwca mam wizytę ja nie wiem jak to wytrzymam najgorsze to czekanie 😫 Ale i tak mam wrażenie że tydzień po tygodniu szybko mi leci 😅 Nie mam siły na wychodzenie z domu żeby iść na spacer z Antosiem on też jakiś zmęczony jak ja więc doceniam to że chociaż 2 razy pójdzie w drzemkę 🥰 Mam nadzieję że zaraz energia wróci i będzie lepiej 🫶🏻
-
Rybka94 wrote:Czy któraś z Was ma może dodatni antykoagulant tocznia i przeciwciała przeciwkardiolipinie ? 🤔ja mam i właśnie od samego początku mam acard + heparynę . Ale lekarz wysyła mnie też do szpitala na oddział reumatologiczny w celu poszerzenia diagnostyki i tak się zastanawiam co oni mogą jeszcze mi tam zlecić . Lekarz twierdzi że acard i heparyna mnie zabezpieczają ale skoro dała skierowanie to już w sumie nie wiem czy to wystarczy ..
Obecnie wchodzę w 12 tydzień
Tylko sie cieszyć z takich działań lekarza 🙂 U mnie sama działałam diagnozowałam również mam zespół APS biorę acard i clexane 0,6 od reumatologa byłam na oddziale reumatologii zrobić profil ANA i inne przeciwciała czasami trzeba dołączyć sterydy albo hydroksychlorochineWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:05
-
No właśnie zabardzo nie mam gdzie i tak myślę ze chyba po niedzieli gdzieś spróbuję sie dostać bo teraz mam tyle pracy ja dopiero do domu wróciłamAkacjowa_ wrote:Angela, i jak znalazłaś sobie innego lekarza na wcześniejszą wizytę czy będziesz czekać?
-