Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Pięknie 😍 super informacje!Panikara97 wrote:Ja właśnie jestem po wizycie. Bobas szybko rośnie, serduszko bije. Także to ustąpienie objawów tylko mnie niepotrzebnie nastraszyło.
Następna wizyta to prenatalne 26 maja.
Mamy prenatalne w ten sam dzień, oby były idealnym prezentem na dzień mamy 😁
Panikara97 lubi tę wiadomość
-
Akacjowa_ wrote:Pięknie 😍 super informacje!
Mamy prenatalne w ten sam dzień, oby były idealnym prezentem na dzień mamy 😁
Właśnie mężowi mówiłam, że największy stres czy wszystko w porządku akurat na dzień mamy.
Ale nie no, na pewno będzie dobrze, musi!
Akacjowa_ lubi tę wiadomość
-
Sylaada wrote:I dzień dobry w piątek ☺️
Widzę, że rozmawiałyście o jedzeniu. A czy któraś ma szał na pomidory? 🤣
U mnie to może podświadomie ciało ciągnie, bo mam trochę w dole normy sód i potas a jednocześnie muszę uważać z ilościami przez cukrzycę 😬
No, ale bym jadła i jadła. Nigdy nie kochałam pomidorów jak teraz 😂🍅
U mnie pomidor do każdego posiłku😂
-
Rosalinda wrote:Dzięki! A Twoje dzieci już wiedzą o ciąży? Ja moim jeszcze nie mówiłam, ale starszy wczoraj powiedział, że chciałby mieć jeszcze siostrę 😄 Zapytałam go czy w razie gdyby był drugi brat to też byłoby ok to powiedział że tak i że nawet ma pomysł na imię 😄
Jeszcze nie wiedzą, ale często ostatnio chcą czytać Pucia, tam ich mama jest w ciąży, dzidziuś w domu oznacza zmiany, różne emocje, także jesteśmy w temacie 🤣 starszy kiedyś mówił żadnych dziewczyn tylko chłopaki, a ostatnio coś mu się odmieniło, może dlatego, że w przedszkolu polubił bardzo jedną koleżankę i nawet ostatnio mówił, że siostrze by dal na imię,jak ta koleżanka 😆2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -