Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panikara97 wrote:
    Ja właśnie jestem po wizycie. Bobas szybko rośnie, serduszko bije. Także to ustąpienie objawów tylko mnie niepotrzebnie nastraszyło.
    Następna wizyta to prenatalne 26 maja.
    Pięknie 😍 super informacje!
    Mamy prenatalne w ten sam dzień, oby były idealnym prezentem na dzień mamy 😁

Panikara97 lubi tę wiadomość

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹

preg.png
  • Panikara97 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akacjowa_ wrote:
    Pięknie 😍 super informacje!
    Mamy prenatalne w ten sam dzień, oby były idealnym prezentem na dzień mamy 😁

Właśnie mężowi mówiłam, że największy stres czy wszystko w porządku akurat na dzień mamy.
    Ale nie no, na pewno będzie dobrze, musi!

Akacjowa_ lubi tę wiadomość

• Wiolami Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylaada wrote:
    I dzień dobry w piątek ☺️

Widzę, że rozmawiałyście o jedzeniu. A czy któraś ma szał na pomidory? 🤣

U mnie to może podświadomie ciało ciągnie, bo mam trochę w dole normy sód i potas a jednocześnie muszę uważać z ilościami przez cukrzycę 😬

No, ale bym jadła i jadła. Nigdy nie kochałam pomidorów jak teraz 😂🍅

U mnie pomidor do każdego posiłku😂

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️

preg.png
  • Lunaaa12 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Dzięki! A Twoje dzieci już wiedzą o ciąży? Ja moim jeszcze nie mówiłam, ale starszy wczoraj powiedział, że chciałby mieć jeszcze siostrę 😄 Zapytałam go czy w razie gdyby był drugi brat to też byłoby ok to powiedział że tak i że nawet ma pomysł na imię 😄

Jeszcze nie wiedzą, ale często ostatnio chcą czytać Pucia, tam ich mama jest w ciąży, dzidziuś w domu oznacza zmiany, różne emocje, także jesteśmy w temacie 🤣 starszy kiedyś mówił żadnych dziewczyn tylko chłopaki, a ostatnio coś mu się odmieniło, może dlatego, że w przedszkolu polubił bardzo jedną koleżankę i nawet ostatnio mówił, że siostrze by dal na imię,jak ta koleżanka 😆

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Panikara97 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś na tym usg 10+4 (bobas trochę podrósł) lekarka puściła mi bicie serca. Myślicie, że za wcześnie to zrobiła?

‹‹ 26 27 28 29 30
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ