Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejjj! Wróciłam właśnie od lekarza 😍🫢 mamy serduszko ! Dzidzia jest dobrze umiejscowiona 😎
Co do płci ja czuję że to będzie dziewczynka 👧
I żeby nie było jest mi totalnie to obojętne 🤣 ale jak bym miała powiedzieć jak czuję to dziewczyna ! A kiedy robiłam sobie wróżkę i wyszła mi dziewczynka hahah więc może może w tym kalendarzu chińskim to chyba pokazywał się chłopak 🤣 proszę o wpisanie na uwaga ….23.12 .. ciekawe czy dzidziuś da zjeść mamie sałatkę jarzynową czy już na porodówce 🥳🥳
Fermina, Rosalinda, przyszłamama96, Myszkaaa20, Ritaaa, Angela1108, Mama Antosia , Cerva, Akacjowa_, Ukwiecona, Alora, Hera098, botanika, Wiolami lubią tę wiadomość
Przebadani - zdrowi
starania od 08.2024 .
15.04- rośnie nowe życie ! -
U nas chyba zapowiada się majówka z jelitówką - młodszy wieczorem zwymiotował dwa razy, ale tak solidnie, ciągle się tuli... 🫣Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Czekamy na trzecie dziecko 🥰
Termin porodu na grudzień 🎄
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna) -
Super wieści gratuluję ❤️ juz wpisujeNadzieja 🧚🏼♀️ wrote:Hejjj! Wróciłam właśnie od lekarza 😍🫢 mamy serduszko ! Dzidzia jest dobrze umiejscowiona 😎
I żeby nie było jest mi totalnie to obojętne 🤣 ale jak bym miała powiedzieć jak czuję to dziewczyna ! A kiedy robiłam sobie wróżkę i wyszła mi dziewczynka hahah więc może może w tym kalendarzu chińskim to chyba pokazywał się chłopak 🤣 proszę o wpisanie na uwaga ….23.12 .. ciekawe czy dzidziuś da zjeść mamie sałatkę jarzynową czy już na porodówce 🥳🥳
Nadzieja 🧚🏼♀️ lubi tę wiadomość
-
Uuuuu współczuję nie ma chyba dla mnie nic gorszego niż jelitowka moja zmora. Oby nie zdrówka duzo ❤️Rosalinda wrote:U nas chyba zapowiada się majówka z jelitówką - młodszy wieczorem zwymiotował dwa razy, ale tak solidnie, ciągle się tuli... 🫣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia, 21:12
-
A i nie wiem czemu myślałam że wczoraj w nocy napisałam tutaj wiadomość a jednak mózg ciążowy zadziałał 🤣 , chciałam napisać tylko że Angela świetnie że założyłaś wątek nadajesz się do tego 😁👏🏻
Chciałam jeszcze wspomnieć że mam okropne mdłości , dostałam już leki i mam próbować jeżeli nie to wchodzimy na jakieś inne „grubsze „ , okropne uczucie z jednej strony czujesz głód a z drugiej cofa się non stop .. plus senność do wieczora a od wieczora jestem pełna energii ale przez mdłości leżę 🫣
Angela1108 lubi tę wiadomość
Przebadani - zdrowi
starania od 08.2024 .
15.04- rośnie nowe życie ! -
Nadzieja super że widziałaś serduszko 🥹 to bardzo wzruszający moment 🥹❤️
Ja czuję że u Nas będzie drugi synek, zobaczymy czy przeczucie mnie nie myli 😅
U mnie właśnie zaczęły się wieczorne mdłości... Po wypiciu mięty trochę przeszło i udało się zjeść kolację ale teraz znowu się zaczyna, najlepszym wyjściem chyba będzie pójście spać 😴 -
Nadzieja 🧚🏼♀️ wrote:Hejjj! Wróciłam właśnie od lekarza 😍🫢 mamy serduszko ! Dzidzia jest dobrze umiejscowiona 😎
Piękny moment, gratuluję 😍
To który dokładnie u Ciebie tydzień?
Ciekawe czy intuicja nie zawiedzie😀
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
A ja u siebie zauważyłam że jak robię się już glodna to odrazu zaczynam mieć mdłości i chce mi się wymiotować i przez to nie mam apetytu ale się zmuszam żeby jeść cokolwiek i odrazu jest lepiej. Teraz pije dużo herbaty z sokiem malinowym mogłabym hektolitry pić ale pomaga 🥰
Hera098 lubi tę wiadomość
-
Hej
🌿Nadzieja piękne wiadomości. ❤️😍
Ja czuje, że drugi chłopak. Zresztą wszyscy zawsze mi mówili, że widzą mnie jako mamę chłopców więc jakoś tak przywykłam do tej myśli. 😛 byleby zdrowe. 🥰
🌿Angela zrobiłam jeszcze taką grafikę, może dorzucisz do pierwszego postu. 🙂
Myszkaaa20, Angela1108, Hera098, Akacjowa_, Ritaaa lubią tę wiadomość
33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈
08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏
13.04 14 dpo - 263,11
15.04 16 dpo - 830,05
21.04 22 dpo - 8865,74 🍀
27.04 jest Maluszek z ❤️ -
Mama Antosia wrote:A ja u siebie zauważyłam że jak robię się już glodna to odrazu zaczynam mieć mdłości i chce mi się wymiotować i przez to nie mam apetytu ale się zmuszam żeby jeść cokolwiek i odrazu jest lepiej. Teraz pije dużo herbaty z sokiem malinowym mogłabym hektolitry pić ale pomaga 🥰
Mam podobnie, zwłaszcza rano,jem troszkę później, to juz mnie tak mdli2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Cerva wrote:
Piękne 😍
Tak,zdrowie najważniejsze i żeby do końca ze szczęśliwym rozwiązaniem
Cerva lubi tę wiadomość
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Gratulacje Nadzieja 😊
Ja jutro mam swoją pierwszą wizytę z usg. Troszkę szybko, bo z miesiączki bedę 5+3 ale jestem przeczulona, bo w pierwszej ciąży w 5+1 dowiedziałam się że pecherzyk ciążowy bardzo nisko sie ułożył i musiałam 2tyg leżeć w łóżku z wyżej uniesionymi nogami.
Pewnie nic wiecej poza pecherzykiem jutro nie zobaczę, ale to nie szkodzi.
P.S. Juz jest po północy, także wizytę mam dzisiaj, pomyłka haha.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 00:29
Ritaaa lubi tę wiadomość
Ja 26, On 34
PCOS, lekka IO,
MTHFR A1298C - A/C hetero
PAI - 4G/4G homo
26.01 - Beta 9,9😍
07.02 - USG (2,5tyg leżeć, bo pęcherzyk nisko ułożony)
24.02 - CRL 8,3mm bobasa + mikroserduszko❤️
11.03 - CRL 2,75cm i serce 175😍
Wyniki Nifty, niskie ryzyka, córcia Laura👶🏻🩷
04.04 - CRL 7,27cm
Łożysko przednia ściana
19.04 - CRL 9,5cm, ⚖️160g
02.05 - wyczułam pierwsze ruchy👣❤️
16.05 - 340g⚖️
Połówkowe ok, 32cm 😊
02.07 - 1kg⚖️
echo serca dobre
17.09 - szpital, 3800g⚖️
20.09 - cesarka, 3530g Szczęścia❤️

-
Nadzieja, super, że wszystko dobrze 🧡 ciekawe czy będzie świąteczny Bobas 😁
Dziewczyny, powodzenia na wizytach, troche ich dzisiaj mamy 😁 ja ruszam na 14, więc jeszcze sporo czasu 😊 -