Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko🌼 wrote:Jesteśmy po prenatalnych wszystko idealnie potwierdzona dziewczynka jedynie szyjka wyszła 3 cm w poprzedniej ciąży pierwszy pomiar 4 cm napisałam do mojego prowadzącego i napisał ,że spokojnie zobaczymy za tydzień na planowej wizycie . PAPP-A zrobiona ale lekarka mówiła - mając wyniki genetyczne tylko formalność
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt super ,że bąbelki ładnie rosną 🙂
Super 💜💜💜
Słoneczko sprawdź z tej strony czy Tobie wychodzi tam dziewczynka 😃
Ja z ciekawości zerknęłam, wychodzi dziewczynka,ale oczywiście z przymrużeniem oka🤭2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
My też już po prenatalnych, wszystko super, ryzyka niskie. Jedynie pacjent uparty i ciągle pokazywał pupę, ale na koniec na szczęście się odwrócił 😃.
Z całego stresu ciśnienie wywaliło mi w kosmos. W domu przed wyjściem 117/75, a tam 142/95 przez co ryzyko preeklampsji wzrosło i muszę zwiększyć acard na 150mg.
Badania połówkowe mamy zaplanowane na 14 lipca.
Ritaaa, Hera098, Minimalti, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
-
Panikara97 wrote:My też już po prenatalnych, wszystko super, ryzyka niskie. Jedynie pacjent uparty i ciągle pokazywał pupę, ale na koniec na szczęście się odwrócił 😃.
Z całego stresu ciśnienie wywaliło mi w kosmos. W domu przed wyjściem 117/75, a tam 142/95 przez co ryzyko preeklampsji wzrosło i muszę zwiększyć acard na 150mg.
Badania połówkowe mamy zaplanowane na 14 lipca.
Super że dzieciątko zdrowe
Gratuluję wszystkich prenatalnych!
Panikara97 lubi tę wiadomość
-