Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Lunaaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko🌼 wrote:
    Jesteśmy po prenatalnych wszystko idealnie potwierdzona dziewczynka jedynie szyjka wyszła 3 cm w poprzedniej ciąży pierwszy pomiar 4 cm napisałam do mojego prowadzącego i napisał ,że spokojnie zobaczymy za tydzień na planowej wizycie . PAPP-A zrobiona ale lekarka mówiła - mając wyniki genetyczne tylko formalność

Dziewczyny gratulacje udanych wizyt super ,że bąbelki ładnie rosną 🙂

Super 💜💜💜
    Słoneczko sprawdź z tej strony czy Tobie wychodzi tam dziewczynka 😃
    Ja z ciekawości zerknęłam, wychodzi dziewczynka,ale oczywiście z przymrużeniem oka🤭

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Panikara97 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też już po prenatalnych, wszystko super, ryzyka niskie. Jedynie pacjent uparty i ciągle pokazywał pupę, ale na koniec na szczęście się odwrócił 😃.

Z całego stresu ciśnienie wywaliło mi w kosmos. W domu przed wyjściem 117/75, a tam 142/95 przez co ryzyko preeklampsji wzrosło i muszę zwiększyć acard na 150mg.

Badania połówkowe mamy zaplanowane na 14 lipca.

Ritaaa, Hera098, Minimalti, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość

• botanika Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panikara97 wrote:
    My też już po prenatalnych, wszystko super, ryzyka niskie. Jedynie pacjent uparty i ciągle pokazywał pupę, ale na koniec na szczęście się odwrócił 😃.

Z całego stresu ciśnienie wywaliło mi w kosmos. W domu przed wyjściem 117/75, a tam 142/95 przez co ryzyko preeklampsji wzrosło i muszę zwiększyć acard na 150mg.

Badania połówkowe mamy zaplanowane na 14 lipca.

Super że dzieciątko zdrowe

Gratuluję wszystkich prenatalnych!

Panikara97 lubi tę wiadomość

ticker_pgn.php?v=0,3,2026-12-27,-5,u
‹‹ 74 75 76 77 78
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ