Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
My na weekend jesteśmy w Poznaniu jest koncert sanah nie wiem czy nie będzie za głośno z drugiej strony od dawna miałam kupiony bilet 🙈
Wiolami, Hera098 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo się cieszę z Waszych wizyt! 🍀
Angela rozbiłaś system 🤪 Gratulacje 💚
Co to mojego wyniku Plgf, to powtórzę go za tydzień, rozmawiałam wczoraj z lekarzem i zaczęłam przyjmować acesan 30mg 2x , uspokoiła mnie ta rozmowa 🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:28
Rosalinda, Hera098, Angela1108 lubią tę wiadomość
5.04 : ⏸️
8.04 : beta 170, prog 56
10.04 : beta 360, prog 44
13.04 : beta 1250, prog 49
20.04 : beta 10 329, prog 47
14.04 : Widoczny pęcherzyk na USG
26.04 : Bijące Serduszko 💚
12.05 : 2,31cm Maluszka
💔Marzec 2025 : Poronienie zatrzymane 9tyg
💔 Paź 2025 : Ciąża pozamaciczna, laparoskopia -
Angela ale super wiadomości , ale szok niesamowity musieliście mieć ja pierniczę ,najważniejsze że wszystko jest ok , wow pierwsze bliźniaki na wątku ❤️ dobrze pamiętam że macie 2 chłopców ?Angela1108 wrote:Ja juz po prenatalnych napisze co i jak jak minie szok ale ciaza bliźniacza
Angela1108 lubi tę wiadomość
-
Angela gratulacje!! ❤️
Ja za to od wczoraj umieram, takie mnie dopadły mdłości że staram się tylko leżeć. Czuje się jakbym miała kaca a dobre parę lat nie piję alkoholu😅
W pierwszej ciąży nie miałam praktycznie żadnych objawów poza lekkim zmęczeniem, wiec nadzieję że szybko mi przejdzie.
Aaa, i dzisiaj doszedł ból brzucha i to mnie trochę niepokoi 😕
01.2024 - 👶🏼
10.04.2026 - ⏸️
BETA 13.04 - 132 | 15.04 - 397 | 20.04 - 3 536 -
Nie nie mamy juz dorosłą córkę i 3 letniego synaJusti2019 wrote:Angela ale super wiadomości , ale szok niesamowity musieliście mieć ja pierniczę ,najważniejsze że wszystko jest ok , wow pierwsze bliźniaki na wątku ❤️ dobrze pamiętam że macie 2 chłopców ?
I teraz mam nadzieję ze maluszki dadzą rade co by nie bylo czy dziewczyny czy chłopcy najważniejsze zeby sobie poradziły
Jakoś to będzie sa moje wiec juz kocham nad życie ale no teraz bardziej sie martwię i musze zwolnić troche tepo zycia żeby wiecej odpoczywać.
Szok jest i pewnie do końca życia nie zapomnę tej chwili 😂 no i pewnie urodza sie w listopadzie bo termin na 5.12 a ciążę bliźniacze z tego co czytalam rozwiązują wcześniej 🫣 -
Angela1108 wrote:Nie nie mamy juz dorosłą córkę i 3 letniego syna
I teraz mam nadzieję ze maluszki dadzą rade co by nie bylo czy dziewczyny czy chłopcy najważniejsze zeby sobie poradziły
Jakoś to będzie sa moje wiec juz kocham nad życie ale no teraz bardziej sie martwię i musze zwolnić troche tepo zycia żeby wiecej odpoczywać.
Szok jest i pewnie do końca życia nie zapomnę tej chwili 😂 no i pewnie urodza sie w listopadzie bo termin na 5.12 a ciążę bliźniacze z tego co czytalam rozwiązują wcześniej 🫣
Byle dotrwać do donoszonej, chociaż z tym różnie bywa,ale będziemy tu wszystkie trzymać kciuki za Was💜✊✊
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Trzymam kciuki aby wszystko było u Was dobrze ❤️❤️❤️ to ciąża jest jednak starsza wg USG niż z OM? Najważniejsze to aby maluszki były zdrowe i wszystko przebiegło dobrze ❤️Angela1108 wrote:Nie nie mamy juz dorosłą córkę i 3 letniego syna
Szok jest i pewnie do końca życia nie zapomnę tej chwili 😂 no i pewnie urodza sie w listopadzie bo termin na 5.12 a ciążę bliźniacze z tego co czytalam rozwiązują wcześniej 🫣
-
Też idę na koncert Sanah w moje 30-ste urodziny we Wrocławiu 😁 za niecały miesiąc jedziemy i też trochę się martwię, zwłaszcza, że to babski wyjazd, ale planowany od października 🙈Słoneczko🌼 wrote:My na weekend jesteśmy w Poznaniu jest koncert sanah nie wiem czy nie będzie za głośno z drugiej strony od dawna miałam kupiony bilet 🙈
-
Tak według prenatalnych 12w6dboys' mum wrote:Trzymam kciuki aby wszystko było u Was dobrze ❤️❤️❤️ to ciąża jest jednak starsza wg USG niż z OM? Najważniejsze to aby maluszki były zdrowe i wszystko przebiegło dobrze ❤️
-
Nie absolutnie my juz odpuściliśmy starania ta ciąża to taka niespodzianka bylaBuzoloka wrote:Gratuluje cudowna wiadomość ❤️ szczerze myślałaś coś może o bliźniakach? Jak to mówią co myślisz to tworzysz więc kto wie ❤️
-