jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi jeszcze troszkę zostało dwa miesiące bez jednego dnia ale wiadomo że to dziecko dzień wybiera więc kto wie kiedy to będzie czekam z niecierpliwością.
Za to Agata to już tuż, tuż i kolejne maleństwo będzie na świecieLimerikowo, juska19, AgataP lubią tę wiadomość
-
Hej kochane .
Carola gratuluje . Pierscionek super
My wlasnie sie ogarnelismy w domku po powrocie od cioci Justyny mala spi mam nadzieje ze nie bedzie tylko plakala na rece po odwiedzinach
Jaszczurka slodziak a jaki duzy
Anielew malutka slodkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:52
carola93, juska19, jaszczurka, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Wstawie tu fovie bo nie wszystkie mamy sie na fb .
Agatki nie mam i caroli
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb95d8d48f66.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de7e6ad54e62.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c03542b25ca0.jpgcarola93, AgataP, jaszczurka, Limerikowo, juska19, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚliczna mała ahh, jak Wam fajnie te maleństwa rosną. Mam nadzieję że u mnie będzie to samo
Gdyby któraś z dziewczyn chciała mnie znaleźć na facebooku to proszę bardzo
https://www.facebook.com/Karola.K93Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo piekna ta twoja malenka Ewelina,male cudo
Limerikowo no tak jak piszesz ,niech sie twoj maz z nimi rozmowi a tego jeszcze brakowalo zeby Was sklocili i zeby stresy wprowadzac jak mala to wszyztsko czuje.
No Carola mi od 30 tyg polecialo baaaardzo szybko:) zobaczysz zaraz bedzie 37 tydz i juz bedziesz sie przygtowowywac na ten wielki dzien
Powiem Ci ze do tej pory jeszcze nie jestem do konca swiadoma ze to juz w kazdej chwili moze nastapic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 21:39
Ewelina.Irl, carola93, jaszczurka, Limerikowo, juska19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewela Slicze foty mala przecudna
Carola poszlo zaproszonko
My juz po kapieli... wszyscy maly prawie spi troszke z przeblyskami jak mu smokus wyleci to sie budzi i plakusi mi cos dzisaj....
ale jak chlopaki byly w szkole to 4h TJ przespal bez zaklolcen...
CHyba mam kurcze za goraco w domu moze tak mi sie wydaje choc ja tak bardzo tego nie odczuwam moze dlatego maly nie chce zasnac choc wietrzylam dzis pol dnia sypialnie.Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Agata a nas to tescie raczej nie skloca, chyba.. to my sie klocimy przez tesciow, najczesciej to ja temat wywoluje do tablicy bo mnie mierzi jak mowia zawsze jakis ich new numer :--))
no ale now jest Lola staram sie wrzucic na luz by baby nie czulo nerwow i ok dalo nam nocke przespac
teraz maz po delegacji 4dni w DE przywiozl ok sliwowice wiec jest czym na wieczorek sie ukoic jak mala pojdzie chrr :--))))))))))))))))))))))))
Jaszczurka zazdroszcze ciepelka na chacie az wietrzysz, myb palimy olej
tu na wieczor brrr zimno,7 stop teraz, mgla po polach, chmury pinkowe na piekna pogode jutro byly po 6pmAgataP, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
Limerikowo no ja to
Chyba czasami z paleniem przesadzam wiec wietrze czasami po pare h a owczarkami lubię wręcz kicham ciepełko
Mamy piecyk z pl ściągnięty wiec grzejemy cały czas.
Z olejem 2 lata temu to byśmy chyba bankrutami zostali.
Idę spać robaczki moje śpią nite niteLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobietki
Ależ miałam dzisiaj sen
Śniło mi się że zaczęłam rodzić kiedy moja mama leciała samolotem właśnie do Irlandii. Czyli dwa dni przed terminem. Ciekawe
Obudziło mnie słoneczko więc jestem pozytywnie nastawiona na dzisiejszy dzień
Mam nadzieję że u Was też ładnieLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam...z dobrych wiadomosci kupilismy wczoraj nowe auto, ze zlych...nadal nie urodzilam...jakos ostatnio mnie meczy ta koncowka,nie tyle fizycznie co psychicznie...ide napic sie kawy,bo cos wisielczy humor mam dzis... mielgo dnia...u nas mgla nic nie widac ...jakbym normalnie jedyna na osiedlu byla.
Domi IRL, carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Juz z gorki Agata- ciesz sie tym stanem:)
Jakie autko kupiliscie?
Moii tescie polecieli w koncu. o Matko jedyna!!!koszmar- idla mnie i dla nich najwidoczniej tez.
Limerikowo tez mielismy sliwowice- pyszna byla- ale w jeden wieczor poszla niestety na 4o.
Pogoda na nastepne dni zapoiwada sie nieciekawie- moii tescie mieli pieknie przez te 10 dni:/
No coz- przynajmniej spokoj bedzie.AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Domi teraz to masz spokój wspolczuje tesciow,moi moze az tak bardzo nie sa wnerwiajacy ale wiesz jak jest póki sa daleko to jest ok pewnie jakby chcieli przyleciec to tez bylby spor o cos,ale nie przyleca,schorowani oboje wiec nie ma opcji zeby do samolotu wsiasc.
Gorzej z moja mama bo z nia to sie non stop kloce o wszystko i jak ona bedzie chciala przyleciec to koniec swiata narazie jej to z glowy wybijam.Po porodzie baby blues bede miala przez jakis czas przez hormony wiec jeszcze mi ona z nerwami potrzebana,trudno poradze sobie jakos sama.
No pogoda juz nie ta,dzis wyjatkowo zimno u nas i mgla az do teraz byle deszcz nie padal.
kupilismy volvo v50 gdzies trzeba pomiescie psa dziecko i graty na wycieczki.Zobaczymy jak sie bedzie jezdzic...szczegolnie mi bo ja mam 160 w kapeluszu a auto dosc duze jak na moje gabaryty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 12:50
Limerikowo, jaszczurka, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Carola co za sen! to wieczny bilet za free baby by potencjalnie mialo
Agata gratululuje zakupu autka, no volvo big i bezpieczny car
u nas tez mgla i przerazliwy ziab a teraz wlasnie wyszlo sloneczko, przyda sie na spacer
nie wiem czy malej cos dokucza, moze zeby? lub nie wiem wizyte jeszcze odreagowuje ? hmmm
wyjatkowo kolo polnocy zasnela przysypiajac od 9 plus jeczala/plakala w nocy czolgajac sie z nog do topu lozeczka, ale spala przykryta
dzis kapiel mam nadz ze bedzie lepiejcarola93 lubi tę wiadomość
-
Domi tesiec pojechali juz... no to odetchnelas..??
Agata tez mazy mi sie wieksze auta ale stoimy teraz bo kredyty zalatwiamy wiec narazie ze zmiana musze poczekac...
Pogoda tez naz dzis nie rozpieszcza...
A dzis Pani z paszportowego sie pofatygowala do mnie zadzonic, ze wysle dokumenty moje dzis mialy byc w czoraj wyslane i mialam miec je dzisaj...
A tak oznajmila mi Mila Pni , ze brakuje chyba jakies dokumentow wiec chyba sobie poczekam dluzej na te paszort...
Tylko pytam sie czemu ktos odrazu po sprawdzeniu aplikacji nie wyslal pisma , ze cos mam doslac tak jak to bylo z molodszym synkim...
Oj Oj Irolski sytatem paszportowy tak jak sluzba zdowia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:47
Limerikowo lubi tę wiadomość