jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
juska19 wrote:Dziewczyny czy wy tez tak mialyscie jak sie nachodze to mam wrazenie ze maluch mi sie pcha na dol cale krocze mnie boli
no chyba ze Twoje mocno w dol nizej glowa ulozone
poza tym mialas odpoczywac, nu nu tu paluchemcarola93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam nadzieje ze maluch wysiedzi spokojnie do konca:) z synkek od 30 tyg sie pchal na swiat w 33 trafilam do szpitala i spedzilam tam 3 tyg bo dawali tabletki na rozwiniecie pluc:/oj musze przestac sie dolowac co chwile bo szkodze tym maluchowi
carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Carola sprobuj cos lekkostrawnego i bardziej pozywnego np kleik ryzowy
a co Ty masz takie wymioty niepowsciagliwe ciezarnych jeszcze?
czy zatrucie zoladkowe?, to wtedy tylko smecta, imodium by zoladek wyleczyc
Ty i baby musza ok jesc
no i ok pic by sie nie odwodnicWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 17:27
carola93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mam pojęcia Limerkowo co jest grane ale to nie pierwszy raz. Jakoś w 27 tygodniu też miałam taką ciężką noc i modliłam się żeby zwymiotować ale za nic się nie dało. Palce w gardło nawet szły i nic. No i teraz to samo...tylko że wcześniej nie goniło mnie tak do toalety po wszystkim co zjadłam jak dzisiaj.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
U nas nie ma mowy o spacerze bo nie przestaje lac i wiać nawet na chwilę a szkoda bo zawsze było to okienko pogodowe i chociaż na godzinkę wychodzilismy.
Czekam każdego dnia na przesyłkę z pl z moja baby tula. Ale babka wpisala wartość 420zl i boje się ze zatrzymali i będę płacić jeszcze cło. Wkurze się bo mogła babka wpisać gift. Ale dziś już nie przyjdzie wiec weekend wózek
Ewelina a jak to tak z dnia na dzień ci mleko zanikło? Karmilas na żądanie? Widzę że ja jedyna utrzymała laktacje chociaż czasem też było mniej czy więcej mleka ale daliśmy rade bo maly ładnie przybiera więc nic mu nie brakuje.
Agatko która z nas nie chciała jechać szybciej na porodowke. Gdyby tak można było to zaplanować (wykluczając cc oczywiście)
Juska chyba tak wcześnie dziecko nie napiera na krocze. Bidulko za bardzo się przejmujesz. Odpoczywaj i ciesz się tym pięknym stanem.
Carola pewnie zatrucie jakieś albo łapią cie mdłości które mogą powrócić w 3trymestrze.carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aNiLewe wrote:U nas nie ma mowy o spacerze bo nie przestaje lac i wiać nawet na chwilę a szkoda bo zawsze było to okienko pogodowe i chociaż na godzinkę wychodzilismy.
Czekam każdego dnia na przesyłkę z pl z moja baby tula. Ale babka wpisala wartość 420zl i boje się ze zatrzymali i będę płacić jeszcze cło. Wkurze się bo mogła babka wpisać gift. Ale dziś już nie przyjdzie wiec weekend wózek
Ewelina a jak to tak z dnia na dzień ci mleko zanikło? Karmilas na żądanie? Widzę że ja jedyna utrzymała laktacje chociaż czasem też było mniej czy więcej mleka ale daliśmy rade bo maly ładnie przybiera więc nic mu nie brakuje.
Agatko która z nas nie chciała jechać szybciej na porodowke. Gdyby tak można było to zaplanować (wykluczając cc oczywiście)
Juska chyba tak wcześnie dziecko nie napiera na krocze. Bidulko za bardzo się przejmujesz. Odpoczywaj i ciesz się tym pięknym stanem.
Carola pewnie zatrucie jakieś albo łapią cie mdłości które mogą powrócić w 3trymestrze.
-
Mam pytanie kochane od ktorego tyg mozna klasc na leżaczek ? Bo jak czytam to pisza roznie ze od 2 tyg od 4 tyg . A my mamy taki lezaczek ze ona napewno bedzie lezala bo mamy pozycjie od wyboru az do calkiem siedzacej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 21:02
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
my tez po spacerku, towarzysz mimo wiatru i deszczu polbiegl z nami
glowy nie urwalo, ale 30min starczy w tej wichurze, mala pod budka deszczyk i wietrzyk uspily elegancko
byl nr ze owner wolal buldoga a ten za moment dogonil nas i przyszedl na kawalek pl kielbaski - nagrody za towarzystwo na walku
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
ja kladlam od poczatku by miec baby kolo siebie, no wlaczalam te wibracje choc moja mama jak przyjechala po 5tyg byla przeciwna wibracjom i "wstrzasaniem mozgu"
wlaczalam na troche, jak zasnela to wylaczalam plus oszczednosc baterii
teraz mala w ogole nie znosi tych wibracji, a myslalam ze to bedzie fun, no jedne dzieci lubia drugie nie wiadomo, badz co badz na usypianie i spokojenie jak byla tiny tiny przydaly sie
teraz mamy bujaczek w salnie, idelanie sprawdza sie po podwyzszeniu i zablokowaniu funkcji bujania na karmienie jabluszkiem/marchewka plus lezenie i zamontowalam gryzaki na wstazkach i tez tu sie sprawdza
mamy tiny love i jest do 18kg
na noc kladlam do lozeczka na ok materacWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 21:21
Ewelina.Irl, juska19 lubią tę wiadomość
-
Hejka pozdrawiam wszystkie mamuski i przyszle mamusci. Czytam i czytam topic i jakos nie wpadla mi w ooko zadna poczatkujaca mama. Ja wlasnie zaczynam 5 tc. Mieszkam w westmeath.
AgataP, carola93, Ewelina.Irl, Domi IRL, Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.