jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykiniusia00
Witamy świeżą mamusię
Większość z nas już po ale zaglądaj
Obudziło mnie dzisiaj słoneczko więc mam nadzieję że to będzie lepszy dzień. Zjadłam śniadanie i jak na razie nie czuję niczego złego więc jest ok. Za godzinkę do IKEA.
Miłego dnia kobietki.Limerikowo, kiniusia00 lubią tę wiadomość
-
Witam sie kobietki i ja z rana slonecznie sie zapowiada
bol ustapil wiec czuje sie duzo lepiej i psychicznie i fizycznie
dzis zaczynam 22 tydzien pozniej wrzuce zdjecie swojego brzuszkaDomi IRL, Limerikowo, carola93, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
kiniusia00 wrote:Hejka pozdrawiam wszystkie mamuski i przyszle mamusci. Czytam i czytam topic i jakos nie wpadla mi w ooko zadna poczatkujaca mama. Ja wlasnie zaczynam 5 tc. Mieszkam w westmeath.
witaj Kiniusia. Widze ze w koncu mam sasiadke:))
No raczej tu juzteraz albo rozpakowane albo zaraz rozpakowujace sie mamy, ale sluzymy porada:)
Ewelina- ja kladalam na lezaczek od okolo 4 tyg. Veronica tez nie lubi zbytio wibracji- ale ostatnio zauwazylismy ze mala traktuje lezaczek jak nocnik- jak tylko ja tam polozymy zaraz robi kupe hehehehe:)Limerikowo, Ewelina.Irl, carola93, kiniusia00 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny.
my dzis mielismy gosci ode mnie z pracy kolega z dziewczyna przyjechali mala poznac i jutro inny moj kolega z rodzinka wpada. pogoda ladna ale wietrznie bardzo- tylko krotki spacerek byl.
zrobilam nowe ciasto- sprobujcie koniecznie- rewelaca nowy numer 1 moj maz oglosil:)
troche roboty jest ale niebo w gebie wiec warto:)
http://www.mojewypieki.com/post/porzeczkowiec
Limerikowo, juska19 lubią tę wiadomość
-
Juska to tak jak ja z pierwszym wrocilam do Pl wszystko bylotu za nowe ale z baby No. 2 byly juz ty w Cork rodzony...
Pietam polozna krzyczala polka do drugiej polki " ty zobacz jaki nam sie Polaczek urodzil "Limerikowo, juska19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dziewczyny powracam z zakupów Komoda i lampka gwiazdka kupione Komoda już skręcona pięknie stoi więc w końcu coś się w tym pokoiku zaczyna dziać
Faktycznie wiecznie bardzo ale pogoda piękna, idealna na taki wypad.
Juska pięknie wyglądaszjuska19, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Witam nowa mamusie. A kiedy ktoś będzie z co cork
My dziś wykoczylismy do restauracji zaswiętować rocznicę ślubu ale mialam obawy ze maly da pokaz. Ku mojemu zdziwieniu był bardzo grzeczny i wszyscy pracownicy go zaczepiali i ludzie z innych stolików się uśmiechali. A ledwo wyszliśmy i padł z wrażeńWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 22:32
carola93, juska19, Domi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Hej . Wczoraj po badaniu sluchu wszystko dobrze . Ale nieraz mam wrazenie ze nie slyszy bo odkurzacz chodzi czy cos glosno i spi to nawet sie nie ruszy .
Dzis lecimy na chrzciny do Majki
Trzeba sie po malu ogarniac bo dopiero wstalismy . A o 16;30 w kosciele .
Jak bylismy sami to szybko to szlo szybkowanie bo rach pach i juz . A teraz torba dla malej nakarmic ubrac ale fajniusio
A wiec ide sie kapac bo czeka mnie prostowanie wlosow , umalowanie sie , uszykowac wszytsko dla malej i po prezent jeszcze jechac . Mala wczoraj nam nie spala od 19 do 22 .Dalam jej butle pozniej i jeszcze dostala kolki ale dostala kropeli i przeszlo . Pozniej zasnela
Milego dnia kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 12:32
juska19, Domi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ewelina- udanej imprezki.
Co do tego odkurzacza to Male dzieci nie zwracaja uwagi na halasy- dopiero tak okolo 3-4 miesiace zaczynaja im przeszkadzac rozne rzeczy- wyrabiaja sobie preferencje ze wola np jak jest cicho albo ciemno do spania. Tak wyczytalam i mi kolezanki co maja maluchy starsze mowily. Nasza malutkatezspi przy halasach jeszcze poki co- tv glosno i my na palcach nie chodzimy a ona spi jak aniolek.Chociaz teraz juz coraz mniej w ciagu dnia- ma drzemki takie 30min- 1 godzinki ale wiekszosc dnia nie spi.
Ja mam ogolnie dzis jakis wisielczy humor.
Bym sie gdzies wyrwala najchetniej a jakos tak caly weekend przesiedzielismy w domu, tylko na male zakupki pojechalismy.
Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Witam drogie Panie
my wlasnie wrocilismy z Crescentu, sa super wyprzedaze w mothercare na 30proc ciuszkow, 3 big wieszaki akurat w lck przy kasach a i pozostaly baby staff tez przeceniony
akurat szykowal nam sie zakup przewijaka, bo fajny miekki z Pl co uzywamy w salonie szlag trafil za przeproszeniem i pekl na zgrzewie, chyba czestego przewijania Loli po prostu nie wytrzymal, ale kupilismy ok w pink kwiatki plus do tego soft cloth w zestawie
a pytam meza moze wziac z zyrafa uniwersalny? a maz mowi ze jak 2gi bedzie syn to kupi mu nowy przewijak z lokomotywa he he he