jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojego meza pytam ostatnio kochanie jak myslisz bedzie syn czy corka a On chyba syn hmm po chwili pytam a czemu tak myslisz bo nie zbrzydlas ..A ja kochanie czyli z Jula w ciazy bylam brzydka a on nie no co Ty ..hehe
carola93, Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
juska19 wrote:No chyba tak kurcze a nie lubie siedziec na tylku i nic nie robic wkurza mnie jak mam wszedzie cos porozwalane
w 1ym miejscu sie posprzata a w 2im mess robi sie za chwile doslownie sam ;--)))))))
a moja mama sie pytala co ja robie ze mam tak czysto przy dziecku
no coz po 11pm cleaning.. easyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:33
-
no u mnie to jak plac zabaw wyglada bawialnia plus zabawki wszedzie gdzie sie da sa z psa siersc leci jak nie wiem wiec podloga wyglada okropnie ale dostalam zakaz odkurzania i mycia podlogi dzis jutro maz ma wolne i ma to zrobic podobno
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Co za dzień...
Właściwie zaczęło się już w nocy. Okropnie bolał mnie brzuch i było mi nie dobrze. Czułam tzw. potrzebę żeby zwymiotować to, co gdzieś mi siedziało na żołądku ale niestety nic z tego. Położyłam się i jak na złość okazało się że mała przestała się ruszać. No to ja już w ogóle w strachu że coś z małą się dzieje ale nad ranem znów zaczęła kopać. Niestety brzuch nadal mnie boli a głowa jest tak ciężka że mam wrażenie że mi odpadnie. ;/
Tak właśnie weszłam do swojej kuchni i załamałam ręce. Też przydałoby się ogarnąć ale ja jestem nie do życia dzisiaj...
Juska ciesz się że masz tak superowego męża. Mój facet nawet nie pomyśli o tym żeby umyć naczynia kiedy źle się czuję. Będą tak stały dopóki ja ich nie umyję.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Moj maz sie boi bo mamy jeszcze dwojke dzieci w domu i wie ze jak bym miala isc do szpitala nie daj Boze to musial by brac wolne przymusowe wiec nie fajnie by bylo bo tylko on pracuje a wie ze i tak w ciagu dnia duzo chodze bo corka chora wiec biegam kolo niej synka ze szkoly trzeba odebrac i tak do wieczora cos robie Ciesze sie bardzo ze zaczol pomagac bo jak ja dobrze sie zuje to robie sama wszystko
carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo tak, jak ja. Dom to moje zajęcie a praca to jego zajęcie.
Dlatego dzisiaj nie mam zamiaru nic robić. Mimo że tego nie lubię ale nie chcę pogarszać sprawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:19
juska19 lubi tę wiadomość
-
Carola a nie ma mozliwosci inwestycji w zmywarke u Was? sporo maszyna by Cie odciazyla
ja teraz bez zmywarki to sobie nie wobrazam, owszem wieksze gary lub delikatne filizanki wiadomo recznie ale reszta do maszyny, oszczednosc wody i czasu, skory rąk ;)carola93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamy zmywarkę tylko nie raz się nie opłaca jej włączać. Tak, jak teraz właśnie. Kilka talerzy, ze 2 szklanki i właśnie 2 patelnie, które są nie do zmywarki. No kilka rzeczy, które powinnam zrobić mogłabym wymienić ale tak jak pisałam. Dzisiaj sobie odpuszczam bo naprawdę dokucza mi ten brzuch. Nic treściwego nie jadłam od wczoraj wieczora bo nie chcę znowu czuć tej żółci i tej nieodpartej chęci wymiotowania kiedy się nie da.
juska19 lubi tę wiadomość
-
carola93
no u Ciebie juz zgorki jest 8 tygodni do rozwiazania ciekawe czy maluch bedzie sie spieszyl :)U nas zmywarka jest ale nie sprawna i czekamy od dwoch lat na wymiane wiec wchodzi w gre reczne mycie ale coz dzis dzien odpoczynku i dbania o siebie i malucha a co tam.Powiem wam ze od dzis rana zjadlam juz tone jedzenia i wiecznie jestem glodna :/jak tak dalej pojdzie to bede wieksza niz wyszlacarola93, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Ci juska że mam takie dziwne przeczucie że mała wyjdzie przed terminem. Nie wiem skąd się to wzięło ale tak czuję. Zobaczymy. Nie miałabym nic przeciwko tylko żeby poczekała do tych 38 tygodni i będzie cacy
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej,nadal nie urodzilam ale zmietrzam w dobrym kiedunku,skurcze wrocily,wiec moze zdaze przed halloween
ja dzis caly dzien ogarniam gotuje i dekoruje kacik malej ,zobaczymy co z tego wyjdzie...mam cicha nadzieje ze dzis w nocy pojade rodzic...ech marzenia marzenia...carola93, Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agata nie spiesz sie tak, masz jeszcze i 3tyg i one sa ok dla baby
czy u Was wiatr tez chce dzis glowe urwac?
czekam na okienko pogodowe i by mala przestala marudzic chyba ma kryzys separacyjny normalnie
nie da do komody 2 kroki po bluze dla niej na spacer isc doslownie
tylko raczki i raczki mala przylepka
raczki to bede miala umiesnione jak Pudzian soon ;--))carola93 lubi tę wiadomość