jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
he he jak ja tu przylecialam to mialam 55kg na 170cm, czysta niedowaga po Fr po zasuwaniu w restauracji i przy 3 dzieci jako au pair
ale tu ladnie na frytkach i cadbery carmelu w slodyczach, chlebku tostowym nabralam, potem i tak zlecialo bo praca w hotelu czyni wagowe cuda
teraz 72 kg ciut plus gram i nie narzekam , bo rozmiar 40/42 irl jest pojemny nie to co pl dla Chinczykow ;--))))))))))))))))))))Ewelina.Irl, carola93, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno moze o troszke opadl Limerikowo ale nieznacznie moim zdaniem zreszta ja go codziennie widze i nie rozpoznaje roznicy juz,ja juz w desperacji jestem,hormony mi szaleja chyba bo juz wariuje ze bede tak do polowy listopada sie kulać,ale moze mnie mile zaskoczy i jutro wyskoczy (nie czuje ze rymuje).
No to lancuszek do smoczka sobie kupie bo czytam ze sie przyda
Ewelina zaraz ci kg zleca zobaczysz,masz ruch przy malej i busy jestes wiec bedzie stopniowo schodzic.
ja tam na kg uwagi nigdy nie zwracalam,bardziej po rozmiarze wiem kiedy jest dla mnie ok,jak tu przylecialam wazylam 53 kg przy 166 potem 55 kg(wiamomo tosty z maslem sa cudownie smaczne) a jak zaczelam na silownie chodzic to nawet i 60 kg ale to wiadomo miesnie wiecej waza a rozmiar w dol polecial wiec dla mnie 6-8 rozm jest ok ,czasem kupuje nawet 10 zeby wygodniej bylo ,zatem kg dla mnie najmniej wazne ,jak sie zmieszcze w spodnie swoje ulubione to bede zadowolona i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 18:49
Limerikowo, Ewelina.Irl, carola93 lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki ja dzis pol dnia leze rano jak wstalam bylo mi slabo poty mnie zalaly i z 10 minut trzymalo nic nie widzialam wystraszylam sie okropnie ..A zeby nie bylo konca okolo 2 godz temu zaczol mnie tak brzuch bolec ze zaczelam plakac z bolu.. kurcze zaczyam sie martwic i malucha:(
AgataP piekny masz brzuszek
EwelinaIrl ty nie bylas szczupla ty by;las sucha..
Co do wagi to mi idzie w gore i to szybko jak zaszlam w ciaze wazylam 75kg a teraz 82 +7kg masakra jak do 100 kg dobije to bedzie nie ciekawie bede wielkaLimerikowo, carola93, AgataP, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przylecialam do irlandi w listopadzie 2011roku a ta focia byla z stycznia bo potrzebowalam focie na walentynki dla piotrka # lata jak tu jestem minie w listopadzie a jak jestem z piotrkiem minie w styczniu 3 lata zlecialo szybko bardzo
Tak wygladalam jak przylecialam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/943d5b609389.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 20:51
carola93, juska19, Limerikowo, AgataP, aNiLewe, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
carola93 wrote:Rany, jaka chudzina! ja w życiu tak nie wyglądałam i przy moim biuście cieszę się bo nie wyglądałabym dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 20:59
carola93 lubi tę wiadomość
-
Limerikowo
pewnie ze tak jak patrze na swoja corke to tak mnie nasladuje ze szok ja sie maluje ona pyta czy tez moze paznokcie musi miec wymalowane tak jak mama wlosy tez chce takie jak mama szok jakis Ale oczywiscie wiecznie wpatrzona w tatusia jest i powtarza moj tata nawet jak w nocy do nas przyjdzie to kladzie sie kolo taty i budzi zeby ja przytulilLimerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej tak z rana?? bol ustapil na szczescie ale za to moj maz przerazony jak nie wiem byl wczoraj kazal mi zwolnic tempo i nie latac jak szalona po domu i sprzatac bo jak to mowi dom to nie muzeum nie musi byc blysk musi byc widac ze dzieci tu mieszkaja
Limerikowo
Ja z Jula czasami sie klocmy w zartach kto ma sie przytulac do meza i wtedy gdyby mogla to by mnie zjadla bo to jej tata nie przytulaj sie hehe
Pyta meza Tato czyj jestes bo mam nie rozumie ze moj jestes heheLimerikowo lubi tę wiadomość