jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgata śliczny brzuszek faktycznie nie duży więc pewnie księżniczka też nie będzie zbyt duża no ale to dobrze, może dzięki temu poród będzie lepszy
Psina świetna, nasza ma 10 latek już a malutka jest kundelek ze schroniska.
A właśnie dziewczyny, jak to było z Waszymi pupilami kiedy maleństwa się pojawiły? Jak reagowały?AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj zobaczycie jak wam poleca cycki po porodzie oj pamietam moje piekne stojace a teraz sa flaki juz mowilam do M , ze do Szczyta sie wybiore:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:22
carola93, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjaszczurka moje to nigdy jakies stojace wybitnie nie byly wiec jestem przyzwyczajona , a na plecach bez bolu zalezy mi bardziej niz na piersiach ,bo juz po nocach nie sypiam przez ten kregoslup...na nic cwiczenia,jak boli to boli i sie mecze,ide wezme cieply prysznic moze rozluznie miesnie troszke.
carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Carola- nasze psiaki bardzo dobrze mala przyjely.
Jeszcze jak bylam w szpitalu moj M przyiosl malej kocyk zeby sie z zapachem oswajaly. Kocyk lezalna kanapie i po calym domu sie przemieszczal, psy wachaly.
Jak mala przyjechala to juz zapach znaly.
Moj Hugus zakochal sie w malej od poczatku a Lunka jest troszke mniej inteligentna i ja ignoruje poki co. Tzn zal=glada do niej od czasu do czasu ale nie jest tak opiekuncza jak nasz niedzwiedz:)Limerikowo, carola93 lubią tę wiadomość
-
TJ przechodzi chyba dzis samego siebie wstal o 12-ej w poludnie i koniec do tej pory oka nie zmruzyl...
na rekach nie w lozeczku nie w foteliku nie w hustawce nie ale cieszy mnie to bo moze cala noc mi ladnie przespoocha
a jak gaworzy:)
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:Limerykowo mala spadla nam do wagi 3,620 pozniej byla wazona wazyla 3,930 . Jutro jedziemy do przychodni bo dzwonili 2 dni temu zas wage sprawdzic . Mala jest od soboty na mm bo mi pokarm zanikl
no ale wazne jest sprawdzanie wagi by wykluczyc dolegliwosci ukladu pokarmowego i by przyswajanie pokarmu bylo ok
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
pierozki ruskie polepione, zupka ogorkowa jest zatem mozna isc chrrr
nareszcie posluchalam plyty Lana del Rey, Born to die, moze niezbyt optymistycznie jak na noc ale muza ok
puszczalam w salonie a maz :czy nie za glosno? pytam: a dla kogo? a maz: dla malej
a mala w kocie w dalszym pokoju:--)) oczyw i tak sciszylamAgataP, carola93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam sie ,cos dzisiaj nieciekawy mam humor,kolezanka urodzila a ja jej zazdroszcze...chce juz na porodowke jechac ,zycze sobie. Jakos sie bujam po sklepach ,spozywke kupuje,teraz obiad gotowy tylko podgrzac,jade po mojego do pracy i bedziemy jesc.
milego dnia dziewczyny.
to my dzis...nic mi ten brzuch nie opadl...niestety
carola93, Limerikowo, Ewelina.Irl, juska19, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się dziewczyny
Domi pocieszyłaś mnie, może nam też się uda żeby Nuka chociaż tolerowała małą
Ewelina będzie dobrze, mała zacznie przybierać tylko szkoda że nie już nie karmisz ale niestety tak bywa.
Agata wyglądasz pięknie faktycznie brzuszek nie opadł ale wierzę że już nie dużo będziesz czekać jesteś bliżej niż dalej
Za to u nas pogoda okropna, leje cały dzień. Planuję na sobotę wizytę w IKEA i skręcenie łóżeczka w końcu mam nadzieję że nic nie wypadnie po drodze.Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
Carola super ze jedziesz do ikei na shopping,
my kupilismy komode dla malej z argosu i total szajs, tylko na foto ok wygladalo, szuflady blokuja sie, wypadaja z prowadnic i rolek a kosztowala sporo plus oczyw czekalo sie na delivery 2tyg..
w ikea sa ok komody jakosci i taniej, fakt trzeba tylko przejazdzke do Dublina, ale warto na nast raz
teraz z extra prac domowych maz ma do zalatwienia kawal dechy na szuflady do szafy fakt 10latki tez z argosu bo padly dna plus grzyb zajal troche taka beznadziejna dykta
wlasc to najchetniej kupilabym new szafe a tamta argosowska do kominka i tyle
tak patrze i patrze po foto brzuszka Agata i mysle ze sie obniza powoli, zobacz dlon cala kladziesz spokojnie pomiedzy biustem a brzuchem, u mnie tez tak bylo, mi pozno bo chyba 2/3 tyg przed porodem opadl bo dzidzia zeszla sobie nizejWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 17:58
carola93, AgataP lubią tę wiadomość
-
Hej co do piersi to jak mialam pokarm to byly takie fajne duze a teraz ah nawet nie chce mi sie pisac wrocily do swojego rozmiaru czyli nie za wielkie .
Pogoda dzis nie fajna chociaz jest 17 stopni ma byc jutro 18 ale zachmurzenie i przelotne opady deszczu .
Juz coraz mniej mnie boli nieraz nawet bolu nie odczuwam (krocza) jedynie jak sie nachodze duzo to wtedy boli ale da sie zyc nie to co na poczatku .
i tak szybko przeszlo jak popekalam i wogole .
Nicolka juz wiecej sobie lezy rozglada sie , wczoraj pokazala nam swoj prawdziwy placz a raczej sie darla w niebo glosy jaka ona to glodna byla choc wciagnela 60 ml i juz wypluwala a po 15 minutach placz .
Dzis znow stanelam na wage kolejne 2 kg mniej z 95kg na 82kg Ale jak juz nie mam pokarmu nie jem chleba zwyklego tylko sucharki ale to tak pyszne ze bleeee no ale trzeba sie doprowadzic do formy i wziasc sie za siebie bo chce wazyc max 65 kg . Jak tu przylecialam wazylam 58 kg 170 wzrostu
Niech wam Justyna powie jaka chuda bylam
Lece nakarmic mala bo wlasnie sie obudzila
Milego wieczorkuLimerikowo, AgataP, juska19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzis nr placzu za smokiem na walku
takze walk tylko 30min plus oslonka na deszcz w uzyciu
smok zostal wyrzucony przez niunie po cichu tylko dzwiek mnie zaskoczyl , patrze i wyladowal na lisciach bo bym nawet nie zauwazyla tak to szybko wywinela
no i powrot do domu 10min w placzu, ok 1no ucho z mp3, 2ie przezylo
wolalam by plakala niz dac brudnego i potem klopoty..
moral taki, ze dyzurny smok na walka bedzie teraz tylko i wylacznie uwiazany na lancuszku przypietym do bluzy malej i tyle,
przezorny ubezpieczony na nast raz :--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 18:08
carola93, AgataP lubią tę wiadomość