X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie galicje zamkneli i nawet kartki nie dali a takie tam fajne ciasta mieli, my w sumie jezdzimy do tej big pl hurt na Ballysimon

AgataP lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moje piersi moga sobie spadac nic nie mam przeciwko bo plecy nie wyrabiaja...

lece na spacer dziewczyny bo tak przyjemnie jest na zewnatrz.

jaszczurka lubi tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    have a nice walk Agata, a ruszaj sie ruszaj to urodzisz szybko jak ja byc moze :--))

AgataP, carola93 lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata śliczny brzuszek :) faktycznie nie duży więc pewnie księżniczka też nie będzie zbyt duża ;) no ale to dobrze, może dzięki temu poród będzie lepszy :)
    Psina świetna, nasza ma 10 latek już a malutka jest ;) kundelek ze schroniska.

A właśnie dziewczyny, jak to było z Waszymi pupilami kiedy maleństwa się pojawiły? Jak reagowały?

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do piersi to ja mogę oddać ze dwa rozmiary ;) nie będę specjalnie za nimi tęsknić ;D

• jaszczurka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zobaczycie jak wam poleca cycki po porodzie oj pamietam moje piekne stojace a teraz sa flaki juz mowilam do M , ze do Szczyta sie wybiore:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:22

carola93, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość

ukdyj44j93kc68pw.png
    82doj44jzrzxx8po.pnggyxwj44jol7dh729.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaszczurka moje to nigdy jakies stojace wybitnie nie byly wiec jestem przyzwyczajona :), a na plecach bez bolu zalezy mi bardziej niz na piersiach ,bo juz po nocach nie sypiam przez ten kregoslup...na nic cwiczenia,jak boli to boli i sie mecze,ide wezme cieply prysznic moze rozluznie miesnie troszke.

carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Domi IRL Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola- nasze psiaki bardzo dobrze mala przyjely.

Jeszcze jak bylam w szpitalu moj M przyiosl malej kocyk zeby sie z zapachem oswajaly. Kocyk lezalna kanapie i po calym domu sie przemieszczal, psy wachaly.
    Jak mala przyjechala to juz zapach znaly.
    Moj Hugus zakochal sie w malej od poczatku a Lunka jest troszke mniej inteligentna i ja ignoruje poki co. Tzn zal=glada do niej od czasu do czasu ale nie jest tak opiekuncza jak nasz niedzwiedz:)

Limerikowo, carola93 lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerykowo mala spadla nam do wagi 3,620 pozniej byla wazona wazyla 3,930 . Jutro jedziemy do przychodni bo dzwonili 2 dni temu zas wage sprawdzic . Mala jest od soboty na mm bo mi pokarm zanikl :(

Limerikowo lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • jaszczurka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TJ przechodzi chyba dzis samego siebie wstal o 12-ej w poludnie i koniec do tej pory oka nie zmruzyl...

na rekach nie w lozeczku nie w foteliku nie w hustawce nie ale cieszy mnie to bo moze cala noc mi ladnie przespoocha :)

a jak gaworzy:)

ukdyj44j93kc68pw.png
    82doj44jzrzxx8po.pnggyxwj44jol7dh729.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Limerykowo mala spadla nam do wagi 3,620 pozniej byla wazona wazyla 3,930 . Jutro jedziemy do przychodni bo dzwonili 2 dni temu zas wage sprawdzic . Mala jest od soboty na mm bo mi pokarm zanikl :(
    a to widze spadla z wagi jak nasza na poczatku w szpitalu w 3 dobie , tak dzieci maja, dojdzie Nikola do siebie powoli
    no ale wazne jest sprawdzanie wagi by wykluczyc dolegliwosci ukladu pokarmowego i by przyswajanie pokarmu bylo ok

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierozki ruskie polepione, zupka ogorkowa jest zatem mozna isc chrrr
    nareszcie posluchalam plyty Lana del Rey, Born to die, moze niezbyt optymistycznie jak na noc ale muza ok
    puszczalam w salonie a maz :czy nie za glosno? pytam: a dla kogo? a maz: dla malej
    a mala w kocie w dalszym pokoju:--)) oczyw i tak sciszylam

AgataP, carola93 lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie ,cos dzisiaj nieciekawy mam humor,kolezanka urodzila a ja jej zazdroszcze...chce juz na porodowke jechac ,zycze sobie. Jakos sie bujam po sklepach ,spozywke kupuje,teraz obiad gotowy tylko podgrzac,jade po mojego do pracy i bedziemy jesc.

milego dnia dziewczyny.

to my dzis...nic mi ten brzuch nie opadl...niestety :(

dym1pg.jpg

carola93, Limerikowo, Ewelina.Irl, juska19, aNiLewe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczyny :)

Domi pocieszyłaś mnie, może nam też się uda żeby Nuka chociaż tolerowała małą :)

Ewelina będzie dobrze, mała zacznie przybierać tylko szkoda że nie już nie karmisz ale niestety tak bywa.

Agata wyglądasz pięknie :) faktycznie brzuszek nie opadł ale wierzę że już nie dużo będziesz czekać :) jesteś bliżej niż dalej :)

Za to u nas pogoda okropna, leje cały dzień. Planuję na sobotę wizytę w IKEA i skręcenie łóżeczka w końcu :) mam nadzieję że nic nie wypadnie po drodze.

Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola super ze jedziesz do ikei na shopping,
    my kupilismy komode dla malej z argosu i total szajs, tylko na foto ok wygladalo, szuflady blokuja sie, wypadaja z prowadnic i rolek a kosztowala sporo plus oczyw czekalo sie na delivery 2tyg..
    w ikea sa ok komody jakosci i taniej, fakt trzeba tylko przejazdzke do Dublina, ale warto na nast raz

teraz z extra prac domowych maz ma do zalatwienia kawal dechy na szuflady do szafy fakt 10latki tez z argosu bo padly dna plus grzyb zajal troche taka beznadziejna dykta
    wlasc to najchetniej kupilabym new szafe a tamta argosowska do kominka i tyle

tak patrze i patrze po foto brzuszka Agata i mysle ze sie obniza powoli, zobacz dlon cala kladziesz spokojnie pomiedzy biustem a brzuchem, u mnie tez tak bylo, mi pozno bo chyba 2/3 tyg przed porodem opadl bo dzidzia zeszla sobie nizej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 17:58

carola93, AgataP lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co do piersi to jak mialam pokarm to byly takie fajne duze a teraz ah nawet nie chce mi sie pisac wrocily do swojego rozmiaru czyli nie za wielkie :( .
    Pogoda dzis nie fajna chociaz jest 17 stopni ma byc jutro 18 ale zachmurzenie i przelotne opady deszczu .
    Juz coraz mniej mnie boli nieraz nawet bolu nie odczuwam (krocza) jedynie jak sie nachodze duzo to wtedy boli ale da sie zyc nie to co na poczatku .
    i tak szybko przeszlo jak popekalam i wogole .
    Nicolka juz wiecej sobie lezy rozglada sie , wczoraj pokazala nam swoj prawdziwy placz a raczej sie darla w niebo glosy jaka ona to glodna byla choc wciagnela 60 ml i juz wypluwala a po 15 minutach placz .
    Dzis znow stanelam na wage kolejne 2 kg mniej z 95kg na 82kg :) Ale jak juz nie mam pokarmu nie jem chleba zwyklego tylko sucharki ale to tak pyszne ze bleeee no ale trzeba sie doprowadzic do formy i wziasc sie za siebie bo chce wazyc max 65 kg . Jak tu przylecialam wazylam 58 kg 170 wzrostu :)
    Niech wam Justyna powie jaka chuda bylam :)
    Lece nakarmic mala bo wlasnie sie obudzila
    Milego wieczorku :)

Limerikowo, AgataP, juska19 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dlatego jadę. Nie ufam argosowi względem mebli a z ikea miałam już komodę i do tej pory się pięknie trzyma będąc już u taty. Także lepiej brać z pewniaka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina to i tak bardzo ładnie kg Ci schodzą :) na pewno dojdziesz do wymarzonej wagi :) ja również chciałabym wrócić do swojego ideału czyli 60 kg. Tyle ważyłam jak z Polski wróciłam. Zobaczymy jak to będzie :)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis nr placzu za smokiem na walku
    takze walk tylko 30min plus oslonka na deszcz w uzyciu
    smok zostal wyrzucony przez niunie po cichu tylko dzwiek mnie zaskoczyl , patrze i wyladowal na lisciach bo bym nawet nie zauwazyla tak to szybko wywinela
    no i powrot do domu 10min w placzu, ok 1no ucho z mp3, 2ie przezylo
    wolalam by plakala niz dac brudnego i potem klopoty..

moral taki, ze dyzurny smok na walka bedzie teraz tylko i wylacznie uwiazany na lancuszku przypietym do bluzy malej i tyle,
    przezorny ubezpieczony na nast raz :--))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 18:08

carola93, AgataP lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    argos meblowy to szajs i drozyzna, jeszcze w hotelu mam szafy i komody stylizowane na old style, zawsze mocowanie z tymi szufladami a zamykam noga bo prosciej niz po ludzku reka

carola93 lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ